Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
07.07.2024, 14:06
Jest dobry ale nie przesadzaj. Waliłem i po 700mg tego i jest kosa, total nie ogar ale kocie To Co Ty piszesz to jakieś bajki chyba. Opis wygląda jak naganianie. Jest zajebisty.. lepszy niż większość różnych sportów bo profil działania jest jest tez inny. Waliłem bombki 800mg i dociągalem dobre 400mg
Pizda nieziemska. Ale zejdź a ziemie. Lasy, wąwozy i co jeszcze? Dzika upolowałes? Szałas zrobiłeś? I wszedłeś na Mt Everest na boso?
Maskara.
Najlepszy sort 4MMC bez dwóch zdań .
Mnie robi też 200mg..zależy jak mocno chce mieć . To ja sobie to ustalam.
I po tych 200 jest przyjemnie, nienachalnie, miło, fajnie się gada, japa się cieszy, euforia na wysokim poziomie. Jedynie na mnie mefik nie wpływ zbytni na libido
Pizda nieziemska. Ale zejdź a ziemie. Lasy, wąwozy i co jeszcze? Dzika upolowałes? Szałas zrobiłeś? I wszedłeś na Mt Everest na boso?
Maskara.
Najlepszy sort 4MMC bez dwóch zdań .
Mnie robi też 200mg..zależy jak mocno chce mieć . To ja sobie to ustalam.
I po tych 200 jest przyjemnie, nienachalnie, miło, fajnie się gada, japa się cieszy, euforia na wysokim poziomie. Jedynie na mnie mefik nie wpływ zbytni na libido