Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Duch Gold lost my order
08.07.2024, 18:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.07.2024, 18:19 przez oliwiao767.)
(14.01.2024, 09:41)duch napisał(a): Witam , kelzitchu@gmail.com , pisałem Ci ju na session , zawsze wysyłam reship ,
w Twoim przypadku jest inny problem który doskonale znasz , a ten post jest tylko po to aby wymusić na mnie reship
przesyłka została nie odebrana przez Ciebie , i to jest Twoja wina że przesyłką wraca do nadawcy.
Dla mnie sprawa jest prosta , jezeli zamawiam towar to
- po pierwsze monitoruje co się z nią dzieje
- po drugie jak jest w dostarczeniu to robie wszystko aby spotkać się z kurierem i ją odebrać (tym bardziej jak wiesz co jest zamówione)
- po trzecie , przesyłka jeszcze jakiś czas była do odebrania w oddziale a ty nie odebrałeś jej pomimo że cię informowałem o tym
i teraz chcesz abym wysłał ci jeszcze raz za darmo !!
nie kolego , nie wyśle ci jeszcze raz , bo jestes nie poważny , i nie masz czasu żeby odebrać zamówiony przez siebie towar.
Nie chce tu publicznie dawać statusów tej przesyłki ale ty doskonale wiesz o czym pisze.
Sluchajcie, potrzebuje pomocy. Zlozylam ostatnio zamowienie na duchu, wszystko poszlo, mam w razie czego screeny, a za nic w swiecie nie moge sie do nich dobic, aby sie skontaktowac. Wiem, ze duch jest legit, bo sklep polecony przez znajomego, ktory sie u nich zaopatrzal. Ogolnie email nie dziala, jak by nie istnial, na session zero, brak odzewu. Chyba ze ja cos robie zle. Z dark buzz zamawialam i bylo wszystko spoko, a tu nie wiem o co chodzi. Jak ktos bedzie mial sensowne rady to bede wdzieczna