Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu GR8CHEMS.IS
(08.07.2024, 08:48)Diabeuu666 napisał(a): Idzie się wgl zarejestrować? Pisałem maila.
Jak wygląda pełna oferta sklepu?
Send me email at support@the-frc.is
(07.07.2024, 20:32)Czeslawo napisał(a): Na tę chwilę mogę powiedzieć, że jest dobry kontakt z @"TheFrC" i pozytywna rozmowa.
Co do reszty to jak się rozszerzy oferta o stim'y to chętnie zrobie zamównie próbne, kótre da odpowiedź na kilka pytań.
@"TheFrC" Good luck in business !
Thank you very much for your good words !! Let’s make great the community again !
(07.07.2024, 17:33)Mglus808 napisał(a): No właśnie nie wiem o co chodzi z tym canna, kiedyś było normalnie można brać xd ostatnio słonik miał normalną ofertę po jeden można było brać a tak to nie wiem co to ma byćHello I’m focusing on wholesales mostly please understand that’s why I was had problems due to massive orders and shippings over 1000 per day , need now to calm and ship more lesspróg zamówienia 2k to szybko nie nałapią nowych klientów, w ogóle ktoś kiedyś rakietę tam odebrał 😝
Dziwny trochę sklep, 10 nie ma ale 25 jest, nie wiem co to za polityka, popakowane już to mają wszystko czy co

(06.07.2024, 00:52)Entter napisał(a): Tyle to ja wiem🤣🤣🤣 1h na rejestrację.
W sklepie dostępne tylko 3 produkty
5CL-ADB-A
5F-ADB
ADB-BUTINACA
That’s correct for now I’m synthesise those 3 which is in the purest form which you can find around internet
(05.07.2024, 19:58)horsii napisał(a): "Tony wrócił, znaczy nie wyszedł, ale wrócił, na tg ludzie wstawiają zdjęcia paczek, wszystko śmiga jak marzenie. To jest ten sam Tony."
Nie wyszedł ale wrócił? Tony teraz prowadzi sklep z więzienia?
I’m back bitches ! Where are u my nigga how are you everything alright with you? Pudzilla talks to me at telegram come to see you again online in my new group
@thefrc