Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hamowanie wychwytu zwrotnego monoamin, według testu opartego na fluorescencji
12.07.2024, 21:42
(12.07.2024, 20:03)LOBO napisał(a): I patrzac na firum np, tutejsze, to 80-90% ludzi nie ma bladego pojecia co z czym ile po coz i na co i ajk to dziala...wiec uwazam ze nalezy pisac "fizyke kwantowa" jak to ujales...aby mietek z czeskeim jeszce pzoyli te 2 miesiace dluzyj ;-)
Chłopie, pisz sobie co chcesz, serio mam to w dupie co wy tam piszecie.
Naprawdę koło chuja latają mi fluorescencyjne wychwyty gringla z rowa murzyna.
Napisałem tylko że początkowy post brzmi jak jebany bełkot w naukowym jezyku, gdzie nawet autor posta nie ma zielonego pojęcia co oznaczają hDet hSert czy Net a bedziesz mi tu pierdolił farmazony, że to dla mojego dobra bo jak nie będę tego wiedział to umrę...
Znalazłeś gdzieś ciekawostkę nt testów z wykorzystaniem fluorescencji, chuja o tym wiesz a robisz z siebie Einsteina biochemii.
Skończ waść pierdolić bo już czytać tego nie mogę.
Jak chcesz kozaczyć wiedzą to zapraszam na forum tematyczne bo tutaj to taka wiedza może co najwyżej robić za ciekawostkę a nie coś co jest tak naprawdę potrzebne ćpakom klefa.
Super, bardzo się cieszę i chwała ci za to że poszerzasz moje czy innych horyzonty ale nie zesraj się tam z samozachwytu bo wcale taki zajebisty nie jesteś.
Skończ walić konia do lustra, jprdl.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?