Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hamowanie wychwytu zwrotnego monoamin, według testu opartego na fluorescencji
12.07.2024, 22:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.07.2024, 22:33 przez kot_kreskowy.)
Lukas1985
To nie jest kwestia tego czy mnie bardzo dobrze klepie czy nie a bardziej kwestia narzucania z góry pewnych poglądów.
Bo ja się naprawdę bardzo cieszę, ze Lobo, Ty czy Horsiak takie posty zamieszczacie i czytam to czasami nawet i z przyjemnością ale jak ktoś taką wiedzę publikuje i chce ja propagować to może z laski swojej zamieści jakieś jasne dla zwykłego zjadacza klefa objaśnienie, bo ja jak publikuję posty o herbatkach z kutasa jeżozwierza to staram się to jakoś ująć zrozumiale dla wszystkich, nie kopiuję wzorów na symetrię szpagatu i nie udaję Bruca Lee bo nim nie jestem.
Gdy zwrócilem uwagę, że to niezrozumiały bełkot i proszę o objaśnienie to zarzucono mi , że "ależ jak to panie kocie, to pan tego nie wie? To skandaliczne nie wiedzieć takich błahostek. No kto jak kto, ale Kot to powinien wiedzieć..."
Ogarnijcie się!
Nawet nie Ogarnijcie się, a pierdolnijcie się w łeb i to ostro.
Naukowcy od siedmiu boleści.
Biochemię będą wykładać na dopalu🤭
I jeszcze wciskać że TY MASZ TO WIEDZIEĆ I CHUJ...
Dobranoc Pinky i Mózg 🙋
Kiedy kartkówka z biochemii?
Będziecie przepytywać wyrywkowo czy wszyskich zbiorczo?
A może od razu zbudujmy rakietę i polećmy ba Saturna kręcić klefa, chuj z Marsem, Elon i NASA to leszcze, DOPAL leci na Saturna, my tu mamy wieksze ambicje 😎
To nie jest kwestia tego czy mnie bardzo dobrze klepie czy nie a bardziej kwestia narzucania z góry pewnych poglądów.
Bo ja się naprawdę bardzo cieszę, ze Lobo, Ty czy Horsiak takie posty zamieszczacie i czytam to czasami nawet i z przyjemnością ale jak ktoś taką wiedzę publikuje i chce ja propagować to może z laski swojej zamieści jakieś jasne dla zwykłego zjadacza klefa objaśnienie, bo ja jak publikuję posty o herbatkach z kutasa jeżozwierza to staram się to jakoś ująć zrozumiale dla wszystkich, nie kopiuję wzorów na symetrię szpagatu i nie udaję Bruca Lee bo nim nie jestem.
Gdy zwrócilem uwagę, że to niezrozumiały bełkot i proszę o objaśnienie to zarzucono mi , że "ależ jak to panie kocie, to pan tego nie wie? To skandaliczne nie wiedzieć takich błahostek. No kto jak kto, ale Kot to powinien wiedzieć..."
Ogarnijcie się!
Nawet nie Ogarnijcie się, a pierdolnijcie się w łeb i to ostro.
Naukowcy od siedmiu boleści.
Biochemię będą wykładać na dopalu🤭
I jeszcze wciskać że TY MASZ TO WIEDZIEĆ I CHUJ...
Dobranoc Pinky i Mózg 🙋
Kiedy kartkówka z biochemii?
Będziecie przepytywać wyrywkowo czy wszyskich zbiorczo?
A może od razu zbudujmy rakietę i polećmy ba Saturna kręcić klefa, chuj z Marsem, Elon i NASA to leszcze, DOPAL leci na Saturna, my tu mamy wieksze ambicje 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?