Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak i gdzie kupić Bitcoiny?
14.07.2024, 20:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.07.2024, 21:08 przez Newforbhppro.)
(14.07.2024, 19:30)Maniek napisał(a): Przeczytaj sobie co ciekawego i przydatnego napisał horsii odnośnie wpłat krypto do vendorów: https://dopal.org/showthread.php?tid=331...5#pid79775
Dzięki. Przeczytałem to oraz trochę postów dalej. Ja wlasnie jestem takim weekendowym userem, który raz, dwa razy w miesiącu dyszkę zamawia. Czasami raz na dwa miesiące.
Czyli potencjalny przypał może wyniknąć z tego, gdzie kupuje np BTC płacąc swoim kontem bankowym na portfel np w 4coins tak?
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale żeby dorzucić cegiełkę bezpieczeństwa to lepiej jest kupić np w Bitomacie ( nie mam pojęcia czy mam gdzie w okolicy, ale poszukam ) i wpłacić na swój portfel np w 4coins i z portfela 4coins puścić do Vendora ? Czy nadal jestem zbyt głupi, by to zrozumieć ?
A w Binance można kupić oraz mieć portfel i robić płatności?
Co w takim razie lepsze ? Czy może gdzie indziej kupować i gdzie indziej mieć portfel z którego wyleci płatność ?
Ok, mam w okolicy kilka bitomatów. Więc najlepiej założyć gdzieś portfel i zrobić wpłatę np BTC do portfela poprzez Bitomat ?