Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co policjanci myślą o drobnych ilosciach
18.07.2024, 21:04
Sam miałem raz jeden przypał kiedy kupowałem jeszcze "h2h", biegnąc na tramwaj w jednym z miast wojewódzkich szybko przeleciałem przez pasy na czerwonym bo inaczej bym miał 20 minut czekania. No i kurwa lodówa na sygnale się zatrzymuje centralnie przy mnie. Ja trochę stres oczywiście ale widzę że wysiadają młodzi patrolowcy - wszystko albo nic. Panowie mnie na wstępie pytają o dowód, każą zejść na bok i pytają gdzie mi tak spieszno że ryzykuję potrącenie to mówię chłopakom że biegłem na tramwaj bo mam przesiadkę w busa podmiejskiego i inaczej będę gnił na pętli prawie godzinę. Jeden z tym dowodem odszedł na bok, coś tam przez mikrofale gada a ja już mentalnie kurwa umieram rozmawiając z tym drugim i utrzymując kamienną twarz. Panowie na moje szczęście wykazali się zrozumieniem i nawet podrzucili na pętlę z tyłu lodówy gdzie miałem luksus siedząc samemu xD
Ale mandat za przechodzenie na czerwonym kurwa dostałem, jebane 50zł za tyle stresu
Ale mandat za przechodzenie na czerwonym kurwa dostałem, jebane 50zł za tyle stresu
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.