Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
(14.07.2024, 18:56)Czeslawo napisał(a): Escobar
Powiem Ci, że to jeden z najlepszy mefedronów od lat, na dniach wrzucę opinię obszerniejszą, ale tym którzy zastanawią się czy warto ?
Odpowiadam - TAK, ŚWIETNE 4-MMC !
Poniżej obecna fotka Mefa od Escobar
Zapach:
Charakterystyczny dla mefa, ciężko mi go porównać do czegoś podobnego.
Konsystencja:
Łatwo kruszące się kryształy jak na zdjęciu i wiele mniejszych drobnych o nieco twardszej strukturze.
Rozcierając możemy uzyskać pył ale niejednolity, lekko mieniący się (jeśli patrzy się pod światło) z wyczuwalnymi mikro kryształkami.
Działanie:
Na początek próba uczuleniowa 15 mg, przy braku negatywnych efektów po 30 min,
przeszedłem do dawek 50-100 mg (sniff) i 150-180 mg (oral).
Takie ilości bardzo miło wchodziły na organizm, w zasadzie od pierwszej aplikacji pojawiła się myśl "jpd ale to dobre/zajebiste"
Tuż po aplikacji występuje lekki nieogar koordynacyjny i wzrokowy, ale powodujący duże zadowolenie, takie przyjemne "uwalenie" substancją, które, w zasadzie w ostatnich paru miesiącach przy żadnym nie uświadczyłem.
Ten mefedron, działa dość długo grubo ponad 1h ale jak to bywa, przy tak dobrym produkcie występuje duże parcie na dorzutkę.
Libido podbite ale nie jakoś kosmicznie, nie występują tak duże dysfunkcje seksualne jak przy amfetaminie ( jeśli masz ochotę na seks to "konar bez problemu zapłonie" )
Na drugie dzień czuć zmęczenie organizmu, warto uzupełnić witaminy, minerały, elektrolity w moim przypadku w kilka godzin taka suplementacja oraz posiłek bogaty w białko w warzywa przywróciło organizm do stanu, gdzie opisane efekty nie były odczuwalne.
Uważam, że profil działania, jest w zasadzie książkowy, ciężko doszukiwać się rzeczy,
których mef może zapewnić, a tu jest by nie było, tu jest wszystko co trzeba !
Escobar Ten mef to wybitny produkt, hit w Twoim asortymencie bez dwóch zdań.
Produkt spełnił z nawiązką moje oczekiwania.
OCENY:
KONTAKT Z Escobar 10/10, PAKOWANIE i BHP 10/10 , SZYBKOŚĆ LOTU: 9/10 JAKOŚĆ PRODUKTU: 10/10.
To produkt obowiązkowy dla każdego miłośnika tej substancji -> https://escobar.store/pl/shop/4mmc/
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !