Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
21.07.2024, 10:00
Świetnej klasy mefedron, naprawdę książkowe działanie. Nie ma co się tutaj rozpisywać kto zna ten wie jak działa prawilny mef i ten z pewnością nim jest. Nie zapycha klamry, nie charcze jak po chlorach, snifem działa do godziny może ciut mniej, oral to +/- 2h mocnej intensywnej euforii. Teraz już wiem, że przerwa była świetnym pomysłem, bo wyciągnąłem z 4mmc to co najlepsze. Zjazd mało odczuwalny - smutno trochę hehe, polecam naprawdę konkretny sort.
Dalem na testa znajomym, mają porównanie do innego mefedron z tego forum i porównalo to jak PSX do ps5 zupełnie inna bajka. Mefedron od Escobara zbiera same pochlebne opinie, warto. Naprawdę świetny sort i oby się nie zmieniał.
Dalem na testa znajomym, mają porównanie do innego mefedron z tego forum i porównalo to jak PSX do ps5 zupełnie inna bajka. Mefedron od Escobara zbiera same pochlebne opinie, warto. Naprawdę świetny sort i oby się nie zmieniał.