Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów może Cię zabić cz. 1
21.07.2024, 17:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2024, 17:53 przez DannyDeVito.)
Ja ostatnio odstawilem ponownie Sertaline po miesiacu brania. Stwierdzilem ze pierdziele - jest tak jak pisze wyzej LOBO . Te leki wylaczaja emocje. Ja teraz po miesiacu brania 100mg dziennie mialem po odstawieniu brainzapsy przez dwa tygodnie. Wiec przy dluzszym napierdalaniu antydepow powinno sie stopniowo odstawiac. Aczkolwiek to nie jest tak uciazliwe jak skrety po benzo.
No to jak masz tolerke na benzo to i korzyzowo musi dzialac tolerancja na Zolpi. Aczkolwiek na sen to juz najlepiej midazolam(dormicum) jak masz tolerke na benzo - jest to najsilniejsze benzo nasenne apteczne.
Ale i po zolpi i po midazolamie bierzesz i kladziesz sie grzecznie spac - inaczej gwarantowany ujebany film, i ojebany caly blister rano znaleziony przy lozku
-----------
Edit:
Ewentualnie plyn do mycia felg tez dobrze usypia . BTW jakby ktos mial namiar gdzies na legitnego giebla prosba o temp.pm na privie - z gory dziekuje.
(18.07.2024, 14:19)W4U3K napisał(a): To ja własnie używam neuroleptyku przeciwpsychotycznego jako tabletek na sen bo ponoć nie uzależnia. Nazywa się chlorprotixen może nie uzależnia, ale tolerke buduje bo już na max dawce ide 200mg (4 tablety po 50mg) a są sprzedawane w dawkch od 15mg Myślałem o zolpiku ale to już uzależnia, a wystarczy mi, że w benzo jestem wjebany.
No to jak masz tolerke na benzo to i korzyzowo musi dzialac tolerancja na Zolpi. Aczkolwiek na sen to juz najlepiej midazolam(dormicum) jak masz tolerke na benzo - jest to najsilniejsze benzo nasenne apteczne.
Ale i po zolpi i po midazolamie bierzesz i kladziesz sie grzecznie spac - inaczej gwarantowany ujebany film, i ojebany caly blister rano znaleziony przy lozku
-----------
Edit:
Ewentualnie plyn do mycia felg tez dobrze usypia . BTW jakby ktos mial namiar gdzies na legitnego giebla prosba o temp.pm na privie - z gory dziekuje.