Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metamfetamina
12.06.2022, 10:13
@"PUDZILLA" trafił w samo sedno.
Lubie alfy,lubie mdphp w skrócie wszystko co wywala z kapci na orbitę.
Moje rodzinne strony z 3 lata temu opanowało piko z czech.
Nie powiem bardzo ładny temat -wygląda jak szkło.
Wszyscy mi mówili że mam wpaść i że oni mi pokażą co to jest speed(wiedzą że lubię rc ) mowie ok.
I uwierz lub nie gdy przyszło mi to z nimi walić to ja mówiłem „nie chce być chujem ale posyp więcej na drugą stronę „ a całe towarzystwo patrzyło się na mnie jak na kosmite.
Stwierdzili że ok dali na drugą taką solidną i robili zakłady czy w ogóle w miejscu usiedzę.
Na luziku. Było dobrze ale jak na taką kasę i ilość to słabo.
Stwierdzili tylko że ze mną kresek nie walą z moich tematów bo przy moim grubo chyba poumierają
Niemniej vapowane wchodzi pięknie
Lubie alfy,lubie mdphp w skrócie wszystko co wywala z kapci na orbitę.
Moje rodzinne strony z 3 lata temu opanowało piko z czech.
Nie powiem bardzo ładny temat -wygląda jak szkło.
Wszyscy mi mówili że mam wpaść i że oni mi pokażą co to jest speed(wiedzą że lubię rc ) mowie ok.
I uwierz lub nie gdy przyszło mi to z nimi walić to ja mówiłem „nie chce być chujem ale posyp więcej na drugą stronę „ a całe towarzystwo patrzyło się na mnie jak na kosmite.
Stwierdzili że ok dali na drugą taką solidną i robili zakłady czy w ogóle w miejscu usiedzę.
Na luziku. Było dobrze ale jak na taką kasę i ilość to słabo.
Stwierdzili tylko że ze mną kresek nie walą z moich tematów bo przy moim grubo chyba poumierają

Niemniej vapowane wchodzi pięknie