Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie narządy niszczy ćpanie?
(12.05.2024, 16:07)Szczurwiel napisał(a): Wiem powinienem od razu gdzieś się zgłosić, bo naprawdę ból był taki, że testament pisałem nie jestem dobrym przykładem, ale od zawsze temat dragów był drażliwy dla mnie nawet u lekarza. Próbuje się zarejestrować, ale służba zdrowia w tym państwie to kpina jakaśDam znać. Ok.
Żyjesz? I co ci było? Też mnie kuje w miejscu śledziony lekarz mówi że pewnie od jelita jak mam problemy z jelitami i żołądkiem.
Zęby chyba najszybciej się niszczą

14.03.2025, 15:22
(04.06.2024, 07:11)Lifeisbrutal napisał(a): Ostatnim czasem jebię mi się wzrok muszę wybrać się do okulisty sprawdzić czy się nie pogorszyło. Ale to też kwestia, że od miesiąca 😎 nie noszę. Uległy wypadkowi a siana brak ale myśle, że w tym miesiącu już to ogarnę.
No i pojebał mi się faktycznie wzrok, dzisiaj się o tym przekonałem. XD
Lewe oko -2,75 a prawe -3,0 także dbajcie o oczka czy inne narządy badając się regularnie.
14.03.2025, 19:01
Sporo komentarzy o nerkach, więc warto przypomnieć, żeby podczas zażywania pić odpowiednio dużo płynów.
Jak się nie nawadniacie, to nerki mogą się z deka przypalić, a jak będą tak dostawały po cipie regularnie, to w przyszłości mogą was czekać dializy.
Jak się nie nawadniacie, to nerki mogą się z deka przypalić, a jak będą tak dostawały po cipie regularnie, to w przyszłości mogą was czekać dializy.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym