Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Paczkomat
22.01.2024, 23:24
(15.12.2023, 18:43)C84S napisał(a): Dzisiaj jak odbierałem paczkę miałem taki komunikat
Haha, podoba mi się ten kciuk w górę i stoper. Powiadasz pełna żółto-niebieska kooperacja, choć to też flaga innego państwa.

A tak serio, to dla nowicjuszy proponuję ogarnąć sobie kartę na osobę trzecią, bo w razie "W" straci się pakę i raczej nic więcej.

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
24.01.2024, 16:45
Jak ktoś się paranoicznie rozgląda i skrada w kapturze i ciemnych okularach nocą to choćby odbierał dmuchaną lalę to zwróci na siebie uwagę xDD
25.12.2024, 16:16
A jak odbieracie inne paczki? Normalnie chyba nie? Jeśli paczka jest dobrze zapakowana i nie zachowujecie się jak czubki pod paczkomatem to nikt na was tam nie będzie czekał .
30.03.2025, 17:05
Uwielbiam klimat paczkomatu InPost żółtych ogólnie i ta kire na boku za garażem od razu po odebraniu do tego odpalonej szlugi że spaleniem koperty po wypalonej szludze xD
19.04.2025, 02:34
Panowie i Panie myśle że korzystając z paczkomatu w sposób naturalny czyt. normalny najmniej się narażamy i jest to najlepsza forma odbierania towaru, moim zdaniem jedynym zabezpieczeniem to korzystać z różnych paczkomatów i co najwyżej wysłać czasami inną osobę do odbioru i tyle w temacie ...
19.04.2025, 22:19
Teddi786
Porównując zamawianie produktów do domu, to paczkomat, to przepaść, patrząc na BHP w stosunku do takich pomysłów.
Lato.? Ciemne okulary, czapeczka nałożona na głowę nisko osadzona,
a w zimie ? Szalik po same oczy i kaptur na głowę… bo zimno… wiadomo.
To też ważne, bo kamery, są nie tylko przy urządzenia, ale np. w dużych miastach przy skrzyżowaniach, w komunikacji miejskiej trzeba czasem być bardzo czujnym, nie popadać w schizy, ale też nie być przesadnie pewnym siebie.
Odpowiedni balans to podstawa.
Porównując zamawianie produktów do domu, to paczkomat, to przepaść, patrząc na BHP w stosunku do takich pomysłów.
Lato.? Ciemne okulary, czapeczka nałożona na głowę nisko osadzona,
a w zimie ? Szalik po same oczy i kaptur na głowę… bo zimno… wiadomo.

To też ważne, bo kamery, są nie tylko przy urządzenia, ale np. w dużych miastach przy skrzyżowaniach, w komunikacji miejskiej trzeba czasem być bardzo czujnym, nie popadać w schizy, ale też nie być przesadnie pewnym siebie.
Odpowiedni balans to podstawa.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
20.04.2025, 02:28
Co do schizy 3 razy zatrzymalinmnie tajniacy wszystko poszlo z fartem.
Albo to moj ogarniety rozum i zimna krew?
Raz podjechali prawie 30 sek przed odbiorem co pamietnie wyjalem karte bankomatowa smiejac sie na glos z nich.
Tak wiec trzeba zachowac rozwagz przy odbieraniu...
Albo to moj ogarniety rozum i zimna krew?
Raz podjechali prawie 30 sek przed odbiorem co pamietnie wyjalem karte bankomatowa smiejac sie na glos z nich.
Tak wiec trzeba zachowac rozwagz przy odbieraniu...