Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki jest najlepszy rc w sensie speed.
07.06.2023, 18:28
"Jeśli uraziłem ciebie kiedyś jednym z moich wersów, to uwierz, że zapewne był o tobie"
to nie jest kolko wzajemnej adoracji, tylko forum o rckach, nikt sie tu nie musi kochac, a ja nie napisalem nic niewlasciwego, napisalem tylko post w tonie sarkastycznym, a ze Ty odebralas to w sposob jakbym Cie obrazal, to juz nie moja brocha, nie bede wnikal jak Ty interpretujesz to co pisze/napisze, bo mozesz sie obrazic xd
to nie jest kolko wzajemnej adoracji, tylko forum o rckach, nikt sie tu nie musi kochac, a ja nie napisalem nic niewlasciwego, napisalem tylko post w tonie sarkastycznym, a ze Ty odebralas to w sposob jakbym Cie obrazal, to juz nie moja brocha, nie bede wnikal jak Ty interpretujesz to co pisze/napisze, bo mozesz sie obrazic xd
08.06.2023, 04:39
Mi osobiście stricte speedowo najbardziej podchodzi NEP od duch -spożyte z 30 40g polecam Nep od tego pana i próbowałem 0.6 z sample packa 5x0.6 za 25 € od Designer-Chems nep też good.
3fma,apvp,aphip,trójki,czwórki oraz inne były testowane i jesli chodzi o speed dla mnie NEP.
3fma,apvp,aphip,trójki,czwórki oraz inne były testowane i jesli chodzi o speed dla mnie NEP.
Nie było prądu bo rozje*ał się kabel.
08.06.2023, 07:20
@"Mrs.Darkness" uważaj na dawki. Malutko syp (30-50)
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.06.2023, 11:00
Ja tam z miłą chęcią ten eth cat wyprobuje j crystal elephant gratis tez jskis wpadnie,ja tam polubie takie od White-Elephant wynalazki
08.06.2023, 16:34
@"Mrs.Darkness" takich założeń lepiej nie robić, bo później różnie bywa jak się za bardzo spodoba