Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
01.09.2024, 08:53
Epsiakos Dzięki za reckę, która dużo wnosi, fajnie, że zwróciłeś uwagę na rozsądne dawkowanie,
rozgraniczając na poszczególne grupy użytkowników (od nowicjuszy do "starych wyjadaczy" ).
Za to duży PLUS.
--------------------------
EmStO
Nie podpowiem Ci jak Vapo, bo ja tylko sniff.
rozgraniczając na poszczególne grupy użytkowników (od nowicjuszy do "starych wyjadaczy" ).
Za to duży PLUS.
--------------------------
EmStO
Nie podpowiem Ci jak Vapo, bo ja tylko sniff.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
02.09.2024, 05:35
Już mam teraz mętlik w głowie
Dzięki
Bo vapo tego Nepa w krysztale to bajka a jak mówisz, że jest lepszy niż sorty w\w V to już wgl
Dzięki !!!
02.09.2024, 18:05
(02.09.2024, 17:25)islandgatoo napisał(a): Is is good to smoke on foil brothers?
Nope it is not a good idea, you MUST use a proper glass meth-pipe, and a jet flame lighter.
I suggest you buying honest tripe jet lighter.
And the meth-pipe before you parcel comes.
Tin foil has lowelting point, due to it - it can release toxic fumes when burned.
Glass pipe is also more comfortable, and allows you to take a really good hit - better high!
Cheers!
EmStO hahaha! Vapo Vapo Vapo!
Podejście pod nepa pierwsza laila około 30mg leciutki speed nie nachalny fajnie muzyka wpada w ucho można poogarniac dużo rzeczy.
Dawka około 50-60mg już czuć wejście o wiele mocniej speeda ale nie wjeżdza na serce tutaj już jest chęć rozmów albo popisania z kimś na wiele tematów.
Dawka 100 mg tu po laili mija może z 2 minuty i jest piękny wystrzał mega mocny speed tutaj już nie usiedzimy w miejscu trochę wjechało na serducho dlatego stosować mniejsza dawkę.
Dawka około 50-60mg już czuć wejście o wiele mocniej speeda ale nie wjeżdza na serce tutaj już jest chęć rozmów albo popisania z kimś na wiele tematów.
Dawka 100 mg tu po laili mija może z 2 minuty i jest piękny wystrzał mega mocny speed tutaj już nie usiedzimy w miejscu trochę wjechało na serducho dlatego stosować mniejsza dawkę.
03.09.2024, 11:14
Nep aktywny już w bardzo małych dawkach 20mg zależnie od drogi podania, naprawdę godny następca pentedronu tymbardziej przy takiej syntezie gdzie towar jest przezroczysty niczym szkło a jednocześnie miękki i przyjemny, nie strzela, praktycznie bezwonny, naprawdę królewska synteza chylę czoła chemikowi
U Escobara wszystko bangla jak trzeba, ekspresowe realizację i kontakt na najwyższym poziomie
U Escobara wszystko bangla jak trzeba, ekspresowe realizację i kontakt na najwyższym poziomie
04.09.2024, 07:24
kilka krotnie pobierałem nepa od różnych V od Escobar pierwszy raz wziolem jako nagroda i powiem tak jak żaden nep mi zabardzo nie podchodziło ten od Escobar jest malinak vapo bo przeważnie tylko tak zapodaje wydajne podeszłym z dystansem do nepa i zacząłem 50 mg i już była fajna bombka potem to już poleciałem raz Vapo to sniff dobierałem co 2 h może 1.30 h 2g puściłem z dymem w około 2 dni z nocom włącznie. Po tym necie brak schiz miałem bardzo przyjemny sort no i smakowo mi podszedł co nigdy z nepem mi się nie zdarzyło ogólna ocena z 10 to 10/10