Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Grzyby - Temat ogólny
09.12.2024, 12:16
Lifeisbrutal
W wolnej chwili zobacze a grzybunie i kazdy inny paychodelik to sa cudowne substacje i tylko z nimi chce wspolpracowac
W wolnej chwili zobacze a grzybunie i kazdy inny paychodelik to sa cudowne substacje i tylko z nimi chce wspolpracowac
09.12.2024, 13:50
EmStO Zgadza sie...eMka byla stosowana w leczeniu...np. w USA ...MAPS przeprowadza badania w leczeniu stresu pourazowego...
...ale MDMA to chemia...a tu sa naturalne produkty (poza LSD ktory jest "pol-naturalny") dlatego ja jestem team od zawsze sertonina rulez😎
Ogolnie, gdyby odwrocila sie tendencja, czyli wiekszosc ludzi zamienilaby speedy na serotogeniki...w uzyciu rekreacyjnym, nie byloby tylu cwiercmozgow i patologicznych dramatow...a i swiat bylby pinkniejszy i ludzie zyczliwsi ;-)
...ale MDMA to chemia...a tu sa naturalne produkty (poza LSD ktory jest "pol-naturalny") dlatego ja jestem team od zawsze sertonina rulez😎
Ogolnie, gdyby odwrocila sie tendencja, czyli wiekszosc ludzi zamienilaby speedy na serotogeniki...w uzyciu rekreacyjnym, nie byloby tylu cwiercmozgow i patologicznych dramatow...a i swiat bylby pinkniejszy i ludzie zyczliwsi ;-)
09.12.2024, 13:56
To wszystko pieknie brzmi ale predko jak nie wgl nie wyjonalne....
Dlatego wrzucajmy grzyby, palmy trawe i wszyscy sie kochajmy
Dlatego wrzucajmy grzyby, palmy trawe i wszyscy sie kochajmy