Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Piguły 2C-B
nie widzialem nigdy krazkow na emce na ktorych dawka bylaby wybita 
ja tam nie wiem, moglem kilka zostawic do sprawdzenia w sumie, ale jak po jednej potrafilo kogos poskladac no to spoko musialy byc
moze i jest jak mowisz nie wiem, w kazdym badz razie po tych 11 pizda byla nieziemska, jeszcze krajobraz oddawal
a z tym mowieniem i chodzeniem to troche tak bylo 
ogarnalem tez takie tylko musze od ziomka odebrac, niby 22 z tego co pamietam

ja tam nie wiem, moglem kilka zostawic do sprawdzenia w sumie, ale jak po jednej potrafilo kogos poskladac no to spoko musialy byc

moze i jest jak mowisz nie wiem, w kazdym badz razie po tych 11 pizda byla nieziemska, jeszcze krajobraz oddawal

ogarnalem tez takie tylko musze od ziomka odebrac, niby 22 z tego co pamietam
![[Obrazek: naIiaMr.jpg]](https://i.imgur.com/naIiaMr.jpg)
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
15.09.2023, 12:06
Ja natomiast w życiu trafiłem grochy bez oznaczenia dawki jedynie raz.Polecam 2cb w małych, prostokątnych,różowych pigułkach.Deklarowane 25mg i w sumie to działa z taką mocą
kocham piwo
19.12.2023, 02:22
Słyszałem o nich ale nie testowałem . Kolega wyżej wypowiada się o mega dawkach . Deklarowana zawartość jest tylko chwytem marketingowym . Radzę zawsze sprawdzić w mniejszej dawcę zanim zacznie się szaleć

21.01.2024, 21:07
Jakos dziwnie klepie a najgozej jak osiedlowy sebix ma pixy na 2cb a mowi ze mdma xD
21.01.2024, 23:00
2C-B najczęściej przyjmuje się oralnie lub donosowo, w drugim przypadku jego bioaktywność wzrasta dwukrotnie działanie względem dawki jest 2x silniejsze
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
21.01.2024, 23:24
S-N sniff prawilnej 'pinky coke' jest watpliwie przyjemny. Odradzam. No i nie jest tak jak opisales. Biodostepnosc jest duzo szybsza per sniff - jak kazdej substancji. Czy 2x szybciej? No nie - biodostepnosc zalezy od kilku czynnikow. Np metabolizmu. Dlatego bedzie inna za kazdym razem praktycznie. Czy sniff tej samej dawki 2cb vs oral zadziala 2x silniej? No nie. Wystarczy znac mechanizm dzialania 2cb. Ta bazuje na specyficznie skopiowanej sero. Chyba juz kazdy powinien wiedziec, gdzie organizm uwalnia jej najwiecej. To, ze walac serotogenika mozemy poczuc intensywniejszy wjazd per sniff i krecenie w glowie, to nie jest silniejsze dzialanie dawki, tylko inne. Do tego krotsze.
2cb to jest mega temat. Tylko trzeba a) okreslic oczekiwania i dawke - 5mg moze zmienic faze z empatii na sajko: b) nie szukac dropsow nasa, tylko pikachu
2cb to jest mega temat. Tylko trzeba a) okreslic oczekiwania i dawke - 5mg moze zmienic faze z empatii na sajko: b) nie szukac dropsow nasa, tylko pikachu
YOUR ATTORNEY
02.04.2025, 11:48
Kiedyś miałem oferte dostać pixe 2cb fly z zagranicznego shopa na czym polega jej działanie?
To psychodelik czy dysocjant. Czy też mix
Nie wziałem za free bo miałem przypał na stancji a gołebnik był legendą czy też poste restante co dopiero paczkomat...
To psychodelik czy dysocjant. Czy też mix
Nie wziałem za free bo miałem przypał na stancji a gołebnik był legendą czy też poste restante co dopiero paczkomat...
02.04.2025, 11:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.04.2025, 12:01 przez Rweqerew333.)
Źródło: https://**n**ps.nl/blog/verschil-2cb-en-2cb-fly.html
Czym jest 2CB-FLY?
2CB-FLY to substancja badawcza należąca do klasy syntetycznych fenetyloamin. Na początku lat 60. grupa badaczy pod przewodnictwem Aleksandra Shulgina stworzyła 2C-B-FLY. Dopiero pod koniec lat 70. narkotyk ten zaczęto stosować w celach rekreacyjnych. Ten związek chemiczny jest znany ze swoich efektów psychodelicznych i jest blisko spokrewniony z 2 CB. Struktura chemiczna jest podobna do DOM i DOB, ale efekty działania 2C-B-FLY są wielokrotnie silniejsze.
Jak działa 2CB FLY
2CB-FLY jest agonistą receptora serotoninowego 5-HT2A, powodując jego aktywację. Zwiększa to poziom takich substancji jak dopamina, serotonina i noradrenalina w organizmie. Aktywacja ta prowadzi do halucynacji i powoduje znaczącą zmianę nastroju i percepcji.
Efekty 2C-B-FLY
2CB-FLY dzięki swojemu unikalnemu działaniu ma zdolność wywoływania silnych halucynacji. Odbywa się to zarówno wizualnie, jak i słuchowo. Co więcej, po jego zażyciu zauważysz zmianę w swojej percepcji, a ta substancja badawcza może wywołać w Tobie intensywne przeżycie duchowe. Inne skutki uboczne tego leku obejmują:
Czas trwania efektów zależy od dawki, ale zazwyczaj utrzymują się około 4–6 godzin.
Różnica 2CB i 2CB-FLY
2CB FLY kontra 2CB; jakie są teraz różnice? Mimo że oba środki chemiczne wydają się podobne, istnieje również szereg różnic. 2CB FLY ma większą skuteczność niż 2 CB, ale ten drugi działa dłużej, jeśli wziąć pod uwagę skutki uboczne 2C-B. 2-CB-FLY wywołuje silne efekty wizualne, a jego moc może wywołać przeżycie duchowe.
Czym jest 2CB-FLY?
2CB-FLY to substancja badawcza należąca do klasy syntetycznych fenetyloamin. Na początku lat 60. grupa badaczy pod przewodnictwem Aleksandra Shulgina stworzyła 2C-B-FLY. Dopiero pod koniec lat 70. narkotyk ten zaczęto stosować w celach rekreacyjnych. Ten związek chemiczny jest znany ze swoich efektów psychodelicznych i jest blisko spokrewniony z 2 CB. Struktura chemiczna jest podobna do DOM i DOB, ale efekty działania 2C-B-FLY są wielokrotnie silniejsze.
Jak działa 2CB FLY
2CB-FLY jest agonistą receptora serotoninowego 5-HT2A, powodując jego aktywację. Zwiększa to poziom takich substancji jak dopamina, serotonina i noradrenalina w organizmie. Aktywacja ta prowadzi do halucynacji i powoduje znaczącą zmianę nastroju i percepcji.
Efekty 2C-B-FLY
2CB-FLY dzięki swojemu unikalnemu działaniu ma zdolność wywoływania silnych halucynacji. Odbywa się to zarówno wizualnie, jak i słuchowo. Co więcej, po jego zażyciu zauważysz zmianę w swojej percepcji, a ta substancja badawcza może wywołać w Tobie intensywne przeżycie duchowe. Inne skutki uboczne tego leku obejmują:
- Euforyczne uczucia
- Poczucie łączności
- Inne postrzeganie czasu
- Oderwanie od rzeczywistości
- Bardziej żywe kolory
- Jasność obiektów jest większa
Czas trwania efektów zależy od dawki, ale zazwyczaj utrzymują się około 4–6 godzin.
Różnica 2CB i 2CB-FLY
2CB FLY kontra 2CB; jakie są teraz różnice? Mimo że oba środki chemiczne wydają się podobne, istnieje również szereg różnic. 2CB FLY ma większą skuteczność niż 2 CB, ale ten drugi działa dłużej, jeśli wziąć pod uwagę skutki uboczne 2C-B. 2-CB-FLY wywołuje silne efekty wizualne, a jego moc może wywołać przeżycie duchowe.
02.04.2025, 12:21
O dzięki.
Substancja wydaje się bardzo ciekawa do tego halucynacje...
Halucynacje miałem jedynie namiastkowe po delfinie jakaś tam tabsa ale już mi się nardzo spodobały ogólnie da się to dostać w Polsce?
Substancja wydaje się bardzo ciekawa do tego halucynacje...
Halucynacje miałem jedynie namiastkowe po delfinie jakaś tam tabsa ale już mi się nardzo spodobały ogólnie da się to dostać w Polsce?
2c-b-fly jest mocniejsze od 2c-b? chyba jak wciagasz, albo cos, bo doustnie to to ma tragiczna biodostepnosc.
wiele osób sie zawiodło 2c-b-fly, ja uwazam że 2c-b jest lepsze.
zamiast czytac te marketingowe bzdury, z ktorych nic konkretnego nie wynika, przeczytaj sobie to
https://psychonautwiki.org/wiki/2C-B-FLY
dostaniesz to najpredzej ze sklepow w holandii m.in ale musisz sie pospieszyc bo od 1 lipca ban.
wiele osób sie zawiodło 2c-b-fly, ja uwazam że 2c-b jest lepsze.
zamiast czytac te marketingowe bzdury, z ktorych nic konkretnego nie wynika, przeczytaj sobie to
https://psychonautwiki.org/wiki/2C-B-FLY
dostaniesz to najpredzej ze sklepow w holandii m.in ale musisz sie pospieszyc bo od 1 lipca ban.