Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
Jeśli chodzi o mnie to nigdzie nie napisałem że się zamykają i dlatego paczki możesz nie mieć a że są straszne opóźnienia
co się równa = że stracą klientów
co się równa = że się zamkną bo taki sklep nie może mieć 5 klientów na takie ryzyko.
Ja bym proponował żeby więcej osób się podpisało pod tym co napisałem to może vendor to wytłumaczy a jak nie, olejecie bo paczki macie to następnym razem jak będziecie płakać że idzie znów tyle czasu i 0 informacji to głupota totalna i nawet mi nikogo szkoda nie będzie że klienci czekają to sramto.
.
Niepewność tutaj nie pomaga, jak widać. Więc te ogarnięcie strony i wytłumaczenia w takich sytuacjach piwnniny być zawsze, mniejsze lub większe.
duch jaki był to był ale codziennie mówił co i jak,
codziennie wklejaj od której do której jest na session
pisał w temacie powitania zapraszając do siebie
duży asortyment
rok zamówienien i nigdy takich sytuacji nie przytrafiłem.
🗯️Wyjebke zrobił, fakt ale jak się sklep zawija to 97% robi Wyjebke chyba że zrobi przemyślana, 50% oddany bo jebneli ekipę która podepna pod aktualna jakaś akcje i wracają po czasie na tym samym szyldzie, klientela wierna zostanie a nowi dojdą.
A skąd mamy wiedzieć jak się HL zachowa w przypadku odpukac jebniecia ekipy?
A skąd wiemy że nie 2 opcja?
Jedna z dwóch innej opcji nie ma a to prędzej czy pozniej.
Sklep nie będzie funkcjonował 15lat tu.
Przecież każdy o tym chyba wie jak to działa
Zaczęli jak on, sample, konkurs, odpowiedzi na forum, maile nornalne jak by ziomkiem pisał
ale poziom coraz bardziej idzie na dno i nie ma co się oszukiwać.
Nie będę mówić że jest inaczej bo to jest vendor a nie mój pracodawca
To ja tu płacę i mam prawo też pisać jak jest a nawet obowiązek bo kłamać nie można w 2 strony, odwrotnie.
Ja tam liczę na odpowiedź tutaj, bo na maila pisałem 2 wiadomości to nie odczytane zostaly a kod wpadł.
To że wpadł to nie znaczy, że nie chciałbym odpowiedzi na maila, czy tam było tylko ,"kiedy kod?;"
No właśnie nie, drugi mail.
Trzeciego pisał nie będę.
Widzisz, Ty +1, a nikt więcej się nie wypowie więc poczekajmy do drugiej sytuacji.
Nie takie założenie pisania tych całych recenzji i opinii bo czas lotu i kontakt jest równie ważny, te problemy działają na -, olewanie klientów na -, pomyłki produktów w zamówieniach kolejny, nie tyle do trzeba albo wgl. Brak produktu zamówionego.
Rekompensata jest okej ale to i tak działa na -, a jeśli tak ten sklep będzie działać teraz to niech każdy czyta dobrze temat i nie ma żadnych pretensji później bo wszystko jest napisane.
A później o.ooOoo.zdziwieni ludzie
Po za tym odpisywanie jednym a drugich celowo omijanie to tez nie bardzo.
Userxx10 dostał info że paczka zamknięta w tydzień będzie od zamówienia , postaracie się.
A na następny dzień (bo w ten w którym mail, dostał kod) u mnie mijał drugi tydzień od zamówienia.
Co ja mieszkam w Bangladeszu że tydzień dłużej leciało? Równi i równiejsi?
Brak produktu na stanie było w moim zamówieniu a w usera był i szybciej?
Można by spekulować z godzinę.
co się równa = że stracą klientów
co się równa = że się zamkną bo taki sklep nie może mieć 5 klientów na takie ryzyko.
Ja bym proponował żeby więcej osób się podpisało pod tym co napisałem to może vendor to wytłumaczy a jak nie, olejecie bo paczki macie to następnym razem jak będziecie płakać że idzie znów tyle czasu i 0 informacji to głupota totalna i nawet mi nikogo szkoda nie będzie że klienci czekają to sramto.
.
Niepewność tutaj nie pomaga, jak widać. Więc te ogarnięcie strony i wytłumaczenia w takich sytuacjach piwnniny być zawsze, mniejsze lub większe.
duch jaki był to był ale codziennie mówił co i jak,
codziennie wklejaj od której do której jest na session
pisał w temacie powitania zapraszając do siebie
duży asortyment
rok zamówienien i nigdy takich sytuacji nie przytrafiłem.
🗯️Wyjebke zrobił, fakt ale jak się sklep zawija to 97% robi Wyjebke chyba że zrobi przemyślana, 50% oddany bo jebneli ekipę która podepna pod aktualna jakaś akcje i wracają po czasie na tym samym szyldzie, klientela wierna zostanie a nowi dojdą.
A skąd mamy wiedzieć jak się HL zachowa w przypadku odpukac jebniecia ekipy?
A skąd wiemy że nie 2 opcja?
Jedna z dwóch innej opcji nie ma a to prędzej czy pozniej.
Sklep nie będzie funkcjonował 15lat tu.
Przecież każdy o tym chyba wie jak to działa
Zaczęli jak on, sample, konkurs, odpowiedzi na forum, maile nornalne jak by ziomkiem pisał
ale poziom coraz bardziej idzie na dno i nie ma co się oszukiwać.
Nie będę mówić że jest inaczej bo to jest vendor a nie mój pracodawca
To ja tu płacę i mam prawo też pisać jak jest a nawet obowiązek bo kłamać nie można w 2 strony, odwrotnie.
Ja tam liczę na odpowiedź tutaj, bo na maila pisałem 2 wiadomości to nie odczytane zostaly a kod wpadł.
To że wpadł to nie znaczy, że nie chciałbym odpowiedzi na maila, czy tam było tylko ,"kiedy kod?;"
No właśnie nie, drugi mail.
Trzeciego pisał nie będę.
Widzisz, Ty +1, a nikt więcej się nie wypowie więc poczekajmy do drugiej sytuacji.
Nie takie założenie pisania tych całych recenzji i opinii bo czas lotu i kontakt jest równie ważny, te problemy działają na -, olewanie klientów na -, pomyłki produktów w zamówieniach kolejny, nie tyle do trzeba albo wgl. Brak produktu zamówionego.
Rekompensata jest okej ale to i tak działa na -, a jeśli tak ten sklep będzie działać teraz to niech każdy czyta dobrze temat i nie ma żadnych pretensji później bo wszystko jest napisane.
A później o.ooOoo.zdziwieni ludzie

Po za tym odpisywanie jednym a drugich celowo omijanie to tez nie bardzo.
Userxx10 dostał info że paczka zamknięta w tydzień będzie od zamówienia , postaracie się.
A na następny dzień (bo w ten w którym mail, dostał kod) u mnie mijał drugi tydzień od zamówienia.
Co ja mieszkam w Bangladeszu że tydzień dłużej leciało? Równi i równiejsi?
Brak produktu na stanie było w moim zamówieniu a w usera był i szybciej?
Można by spekulować z godzinę.
Wczoraj, 01:09
Weed to dalej ten sam Fake, zmieniła się po prostu nazwa.
Na wiadomości odpisujemy zawsze o ile nie jest to któraś z kolei wiadomość "kiedy będzie paczka". W ostatnich tygodniach potrafiłem dziennie widzieć dziesiąt takich wiadomości, a to po prostu marnuje mój czas, który zamiast poświęcać na odczytywanie i odpisywanie, mógłbym poświecić na sprawniejsze rozwiązanie problemów. Tak, wcześniej odpisywaliśmy na te wiadomości, starając się uspokoić - ale to zawsze był po prostu miły gest z naszej strony, który prawdopodobnie was przyzwyczaił do tego. Trzeba zapamiętać, że ta branża lubi ciszę i im mniej zbędnego kontaktu tym lepiej.
My zawsze działamy zasadą, że jeśli problem wynika z naszej strony, to dołożymy wszelkich starań aby klient conajmniej otrzymał to co zamówił. Nikt jeszcze na tym stratny u nas nie był.
A jeszcze tylko dopowiem, bo aktualnie wg. sentymentu na forum to wygląda jakby niewiadomo jak długie opóźnienia były - zdecydowana większość paczek docierała do odbiorców do 5 dni roboczych, a osoba odpowiedzialna za pozostałe opóźnienia już z nami nie współpracuje. W tym tygodniu wszystkie zamówienia dotarły w naszym standardowym tempie.
klaudiawolnic Ciebie również poinformowaliśmy, że z uwagi na ludzki błąd Twoje zamówienie zostało przeoczone i niedługo do Ciebie dotrze, więc prosilibyśmy aby nie sugerować, że Highlife się zamyka.
Na wiadomości odpisujemy zawsze o ile nie jest to któraś z kolei wiadomość "kiedy będzie paczka". W ostatnich tygodniach potrafiłem dziennie widzieć dziesiąt takich wiadomości, a to po prostu marnuje mój czas, który zamiast poświęcać na odczytywanie i odpisywanie, mógłbym poświecić na sprawniejsze rozwiązanie problemów. Tak, wcześniej odpisywaliśmy na te wiadomości, starając się uspokoić - ale to zawsze był po prostu miły gest z naszej strony, który prawdopodobnie was przyzwyczaił do tego. Trzeba zapamiętać, że ta branża lubi ciszę i im mniej zbędnego kontaktu tym lepiej.
My zawsze działamy zasadą, że jeśli problem wynika z naszej strony, to dołożymy wszelkich starań aby klient conajmniej otrzymał to co zamówił. Nikt jeszcze na tym stratny u nas nie był.
A jeszcze tylko dopowiem, bo aktualnie wg. sentymentu na forum to wygląda jakby niewiadomo jak długie opóźnienia były - zdecydowana większość paczek docierała do odbiorców do 5 dni roboczych, a osoba odpowiedzialna za pozostałe opóźnienia już z nami nie współpracuje. W tym tygodniu wszystkie zamówienia dotarły w naszym standardowym tempie.
klaudiawolnic Ciebie również poinformowaliśmy, że z uwagi na ludzki błąd Twoje zamówienie zostało przeoczone i niedługo do Ciebie dotrze, więc prosilibyśmy aby nie sugerować, że Highlife się zamyka.
Wczoraj, 03:04
(Wczoraj, 01:09)High-LifeMarket napisał(a): Weed to dalej ten sam Fake, zmieniła się po prostu nazwa.
No to ja tej odpowiedzi nie otrzymałem, a pytanie zadałem dopiero po 7 dniach roboczych.
Po 3 dniach notatka sama się usunęła.
Jak trzeba to mogę pokazać z Protona ale po co?
...
Ja tu nie pisze żeby atakować Was, napisałem dużo więcej, żeby poprawić strone skoro tak ciągle ataki są, wywalić te płatności i wysyłać z maila, proste a działa.
- mniej problemów.
Co do produktów , oczywiście POWIEDZIAŁEM że rekompensata była zawsze podwójna za pomylke ale nie wszystkim to przypasuje jak będzie miał plany/klientów nagranych jak ostatnia sytuacja/
Dla mnie to było na plus no kurde, towar wysyłany i to jeszcze podwójnie to co mi tam.
Mówię tylko że jest to nieprofesjonalne i tracicie też na tym więc jaki sens? Chyba że to już z przyczyn sam nie wiem jakich się dzieje.
Jak dla mnie to może brakować co zamówienie bo wiem że mi zwrócicie,
raz dychy Ketaminy mi brakowało aż głupio było mi napisać bo mówię a co jak sobie pomyślicie że kłamie, a to może pakowacze?
Nie oskarżam tu, nie o to chodzi.
Tylko już po czasie chciałem nagrywać otwieranie paczki bo głupio było mi pisać że tam się zdarzyło że 3-5 razy taka sytuacja , wszystko zwrócone ale sam fakt
Skąd wiecie czy ktoś Was w balona nie będzie robił.
Ja nigdy nie oszukalem, że czegoś nie było A było.
Wy z tym 0 problemu bo ja tu cały czas zamawiałem a co z nowym klientem i zamówienie?
A co jak ludzie zaczną kłamać i pisać tak?
Czy po prostu wiecie o tym że nie leci dany produkt?
Tego nie rozumiem.
Ja tylko poczytałem co tu piszą i spekuluje co gdyby.
Jesteście już tu na forum długo, zbudowaliscie dobrą markę to szanujcie też ludzi którzy są od początku
Ja jestem od początku i nie dość że dostałem info i wcale tak nie bylo- do tego później nikt nie odczytywał a pisałem w sprawie tego info a nie paczki.
High-LifeMarket przecież to co napisałeś tutaj gdybyś napisał wcześniej że są opóźnienia to nikt by maili nie wysyłał, nikt by tu nie spekulował różnych rzeczy.
Przyzwyczailiście przyzwyczailiście nas to fakt I za to u Was zamawiamy ale informacje meilowa o lekkim opóźnieniu nie jest w żaden sposób niebezpieczna tak jak to przedstawiasz.
Można na różne sposoby informowac i cokolwiek.
Nie będę już drążył tego tematu, przecież jest wszystko okej, wszyscy otrzymali, Klaudia otrzyma i tyle.
Lekka obsuwa i napisać wysyłka od następnego tygodnia problemy technicznie kropka.
O pudrze było napisane a w dziale wystarczyło to co wyżej i ludzie spokojni...
to z BHP się gryzie?
Ja to nie pisze jako atak a może nie poradę bo chuja się znam...ale nie wiem. może i nie mam racji, to niech mi łapy uschną.
I jeśli możecie, zrobimy ankietę jeśli będzie zadowalająca liczba ludzie chętnych , wprowadzicie kannabinoidy?
5F np.
Przecież, to bedzie szło, nie wierzę że Butinaca nie szła to wycofana a te Dubai Style idzie lepiej i miejsce na to w piwnicy jest a na tamto nie, gdzie ADB jest bezwonne.
Proszę o info i dzięki za wytłumaczenie.
A co do Skittelsa to super, skoro to ten sam.
Możecie sobie działać jak chcecie to jest Wasz sklep ja tylko mówię że tak tłumów nie zyskacie a wcześniej było lepiej , widać zresztą po opiniach.
Wczoraj, 05:57
Weźcie tego wariata zablokujcie znów.. fidel do psychiatryka!! Nie interesują nas a przynajmniej mnie jakieś schizofreniczne jazdy.. weź sobie kartkę i długopis napisz sobie tam co chcesz i daj spokój bo krecisz jakieś zjebane afery.. super że pomagasz im w prowadzeniu biznesu jesteś Kozak w chuj.. pod domem z basenem napewno dwa mercedesy 😂😂😂 kurwa jak ja nie nawidzę głupich ludzi ja pierdole

Ty jesteś tępy.
Nie będę odpisywał bo nie zrozumiesz. Cepie
Debil Ty i Twoi znajomi co Skitellsa zajebistym THC ocenili a to Fake
Nawet nie chce się zagłębiać w dalsze posty. Przeczytałem jednego 🤣
Karlik jeszcze jedno, ja to właściwie od dłuższego czasu zastanawiam się na cholere pucować się na forum skoro tak to zostaje odebrane.
Ocenilem jak wygląda kontakt 1/5 na dzień dzisiejszy.
Dostawa? 1/5
Ciągle problemy jakieś więc ogólna ocena 2/5.
Wiem że jesteś z pokroju ludzi ze łaskę byś zrobił jak by Ci parę miłych słów napisano i piątkę palenia wysłano za darmo a to co byś pisał to jak wielbienie Boga.
Co tu Dopka próbujesz robić?
Mi to nie pasuje i tyle a jak dla mnie możesz sobie nawet od Papieża zamawiać, forum jest po to żeby pisać.
Później nie pytaj w temacie jak jakość, jak dostawa bo ja już więcej na ten temat nie napiszę.
O żadnej paczce już nie napiszę z jakiegokolwiek sklepu, żadnych zdjęć wstawiał też nie będę wyjdzie to na moje bezpieczeństwo , vendor dba o swoje to ja też będę.
Co mi to daje że produkuje się tutaj?
Nie wiem czy wiesz ale nie trzeba mieć nawet konta na forum żeby zamawiać pajacyku.
Wczoraj, 15:04
(Wczoraj, 01:09)High-LifeMarket napisał(a): Weed to dalej ten sam Fake, zmieniła się po prostu nazwa.Dobrze to super dziękuję za informację, w takim razie czekam z niecierpliwością na kodzik panie kochany z highlife , jak odpakuję pączusie które mam w zamowionku to napiszę na pewno!
6 godzin(y) temu
Nie wiem, ja nie miałem jak dotąd żadnych większych ani srednich problemów choc owszem, wcześniej też tak potrafiłem podgadywac i pisać dzien po dniu do V w stylu : "No to daleko jeszcze czy nie". Pozdrawiam i życzę cierpliwości kazdemu z nas.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)