Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
09.03.2026, 20:45
ziko1990
Wątpie, pewnie jak będzisz coś brał u High-LifeMarket to zapytaj moze coś Ci dorzuci , ale sama paka z powiedzmy 1,5 gieta na test raczej Ci nie wyśle bo to nie wolontariat do ćpania.
Wątpie, pewnie jak będzisz coś brał u High-LifeMarket to zapytaj moze coś Ci dorzuci , ale sama paka z powiedzmy 1,5 gieta na test raczej Ci nie wyśle bo to nie wolontariat do ćpania.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
10.03.2026, 09:01
Ale jak to? Darmo ćpańska nie dajom? Przecież pod szkołami mieli być niecni dealerzy oferujący "cukierki"! Mam horom curkę i ta alfa jest jedynym lekarstwem. XD
10.03.2026, 09:17
To ja złapie za nosa High-LifeMarket
Bo już trochę czasu minęło
Ja się nie pisze ale dla innych może się uda :p
(29.11.2024, 02:41)High-LifeMarket napisał(a): Będziemy jeszcze prowadzić nie jedną akcję tutaj na forum, polecam obserwować
Bo już trochę czasu minęło

Ja się nie pisze ale dla innych może się uda :p
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
12.03.2026, 21:52
Jak trafisz na dany dzień to pewnie tak.
A to cytat z regulaminu
Order will sent within 2 working days from the moment of successful payment, with exceptions of unusual situations. We do not inform of the exact delivery date
A to cytat z regulaminu
Order will sent within 2 working days from the moment of successful payment, with exceptions of unusual situations. We do not inform of the exact delivery date