Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
09.07.2023, 10:33
(09.07.2023, 08:49)majk RC kson napisał(a): spoko spoko bez nerw ani nic opinie sa dziwne, bo 15 minut dzialania i tak dalej to slabo mi pasuje do legit piko. palil to ktos? albo ktos kto to kupil moze pokazac foty? na stronie sklepu wyglada pieknie przyznaje. moze cena nie zacheca i jakas akcja samplowa po 100 miligramow dla użytkownikow z jakims tam stazem bylaby spoko. gdybym mieszkal w pl to juz bym to cpal, a tak to sam wiesz jak jest. na slowo to i sa sklepy co sprzedaja mefke jak z przed lat pod nazwa analog xd
Opowiem pewna historię. Historia jest sprzed ok 5-6 może 7 lat.
Jednak jej początek ma miejsce w 2014 roku.
W 2014 roku w obiegu było 4-FMA w bardzo dobrej jakości. Ja jednak byłem fanem 3mmc. No ale wszyscy chwalili 4-FMA no to kupiłem. Uderzyłem jakaś setkę i poszedłem do pracy. W życiu mi się tak dobrze nie pracowało. Banan na pysku i heja. Zero problemów.
Wróciłem do domu dołożyłem i ok 22-23 poszedłem spać. Czyli książkowo.
Minęło kilkanaście miesięcy. Na rynku już były cmc-ki. Wróciłem jednak do FMA. Co mnie zdziwiło ? Nie było już banana, lepszego humoru. Była tylko delikatna stymulacja.
Minęło kolejne kilka miesięcy zabaw w cmc.
Wrzuciłem 200mg fma i... Zero stymulacji ale humor i... Senność. Przy substancji, przy której ludzie po 12 godzin spać nie mogli. Na całe szczęście miałem na tyle oleju w głowie, że nie przebijałem się przez te senność.
Ostateczna historia była taka, że kupiłem FMA i jeden z analogów piracetamu i po wrzuceniu FMA poszedłem spać.
Do czego zmierzam ? Po cmc- kach prawdopodobnie tak wymęczyłem organizm, że.te ilości serotoniny które fma wyrzucało mnie wyłączały. Do tego 4-fma to imao więc można powiedzieć, że nieco odbija tolerke. Do czego zmierzam - zobacz jak potężne jest działanie ketonów. Wyłączaja działanie tak mocarnych substancji jak 4-fma więc jestem w stanie uwierzyć w to, że wyłącza działanie mety.
@"PUDZILLA" testy kolorymetryczne pokażą Ci czy nie ma tam bk ale czy jest amph. Czy nie ma tam opio itp ale nie pokażą czystości.
Jest jeszcze tester TLC i on ponoć pokazuje przybliżona czystość %.
Testery masz na protestkit.
09.07.2023, 11:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.07.2023, 11:12 przez voice.of.voiceless.)
Lukas1985 wiem, wiem stary, dlatego napisałem "obecność", do ketonów najlepszy liebermann i marquis jeśli się nie myle
o ile to robi jakąś różnicę, swoją drogą czy jak jest więcej substancji, to wynik reakcji nie będzie taki pomieszany jak na tym zdjęciu? poniżej "jwh-210" podlane liebermannem
majk RC kson to już do Patrona pisz na mail
o ile to robi jakąś różnicę, swoją drogą czy jak jest więcej substancji, to wynik reakcji nie będzie taki pomieszany jak na tym zdjęciu? poniżej "jwh-210" podlane liebermannem
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
25.07.2023, 14:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.07.2023, 14:52 przez wiktororban.)
Dobrej jakości pikulec jeśli ktoś lubi. Zdjęcie wrzuce pozniej. Jeśli ktoś nie jadł meth a jadł aminoreks to niech sobie wyobrazić że serotonina jest ograniczona do małej ilości a dopamina ostro podbita. Ale stabilność i sposób działania w tzw."tle" jest identyczne. Żeby uzyskać mocny rush na początku trzeba pierdolnąć 100my minimum. mniejsze ilości też działają ale jeśli ktoś chce tego mocnego rushu na początku znanego z np. ketonów czy koksu trzeba hebnwc solidna. W moim przypadku jem bez najmniejszych problemów. Chyba nawet mam osłabia apetyt mniej niż aminoreksy... nie mam czasu chory na jedzenie ale co mi nie podstawia pod nos jem bez najmniejszego wysilku. Generalnie nie do końca moja bajka, wolę działania bardziej skumulowane na początku i w miarę krótkie, ale raz na ruski rok pewnie się skusze. Generalnie bliżej temu do takiego dopaminowego mocno okrojonego z serotoniny MDMA/aminoreksu niż mefedronu. Jak ktoś lubi polecam. Kryształy jak na zdjęciach ze strony. Nie bójcie się jebnac 100/125mg szczególnie ketonozercy z doświadczeniem bo waląc jakieś 30/60 można poczuć niedosyt pod względem peaku. Ta substancja jest zdemonizowana przez ludzi co walili to chyba tydzień Pod rząd bez snu i jedzenia i wody. Generalnie nawet jak trochę za dużo się wezmie to rush jest mocniejszy ale ogólnie działanie jest spokojne. Człowiek jest wyluzowany, nawet momentami zamulony hihi
24.08.2023, 18:24
Powie mi ktoś jak jest z zasypianiem po tym ?? bedą męczarnie? czy jak puści po 2 h to się zaśnie normalnie?? jak po cmc ?
FALAFELLO
24.08.2023, 18:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2023, 18:34 przez voice.of.voiceless.)
falafel_szpinak@protonmail.com zapomnij, ja o 11 zarzuciłem 75mg, a wieczorem paliłem maczankę do spania, bo truchę pustej stymulacji trzymało. Na którejś wcześniejszej stronie masz mój raport, z godzinami nawet rozpisany.
get
over
it
over
it
28.08.2023, 15:48
Znalazłem dzięki ) to Chyba jednak odpuszczę
nie mam 3 dni na lądowanie
nie mam 3 dni na lądowanie
FALAFELLO