Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowości ze świata RC
20.04.2024, 17:52
20.04.2024, 19:20
(20.04.2024, 11:12)horsii napisał(a): Lukas1985 To będzie "Tylon" haha
A tak na poważnie:
też czuję, że to dupy nie będzie urywać. Niekiedy nie podstawić nic przy azocie to gorzej niż dojebać etyl czy propyl.
Kiedyś lepiej mi szło szukanie 😅
Choć z formy nie wyszedłem.
U szczurów wytrenowanych AMPH 3,4-metylenodioksykatynon (MDC; 11 ) wywołał częściową (50%) substytucję, po której nastąpiło zakłócenie zachowania zwierząt przy nieco wyższych dawkach ( Dal Cason i in., 1997 ). Wskazywało to, że MDC ( 11 ) prawdopodobnie wywołuje efekty ośrodkowe inne niż działanie podobne do AMPH lub dodatkowo do niego. Rzeczywiście, MDC ( 11 ) całkowicie podstawiony u szczurów przeszkolonych do odróżniania empatogenu MDMA (tj. 1-(3,4-metylenodioksyfenylo)-2-aminopropanu; Ecstasy) od nośnika ( Dal Cason i in., 1997 ). MDC ( 11 ) jest β-keto lub β-karbonylowym odpowiednikiem MDMA, a badania dotyczące dyskryminacji narkotyków wykazały, że MDC może mieć właściwości behawioralne podobne do MDMA.
Źródło.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5818155/
Na sci-hub jest obszerny art z 97r nt MDC
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9408221/
Tylko tam jest przedstawione to w formie procentowej jako procent zastepnosci AMPH.
Ogólnie to jak tak kiedyś to czytywałem to np dimetyle powinny być mocniejsze niż to co mamy na rynku.
12.05.2024, 12:54
W kanadzie zaczynają żreć coraz więcej pochodnych metakwalonu, m.in. mebrokwalon (MBQ), diklokwalon (SL-164; DCQ). Chyba im jednak lekko rakotwórczy NMQ tak nie podszedł xd
01.07.2024, 11:00
U niemców weszło nowe NpSG, 1D-LSD jest już nielegalne, podobnie jak HHC, HHC-O czy THCp. Oczywiście wszystkim to powiewa bo trawka już jest legalna, a lizergamid już mają na rynku nowy (1S-LSD).
16.07.2024, 15:22
U niemców pojawiło się PPTQ z pierwszego posta, w tabletkach 2mg. Zobaczymy jakie będą raporty.
(10.02.2024, 19:49)horsii napisał(a): wwojtuss pewnie ta, w ogóle to logiczne bardzo, ze THClogów zabronili, ale opioidy zostawili. xDBadania wykazały, że R-6890 charakteryzuje się wysoką aktywnością przeciwbólową, przewyższającą morfinę i fentanyl
co do opioidow to właśnie jeszcze jeden nowy wynalazek się pojawił, R-6890
Na longflourishpharm.com to jest z tego co tam widzę. (Cychlorphine)
01.08.2024, 23:36
Kurwa ale mądrych rzeczy się tutaj naczytałem
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
14.08.2024, 16:04
777 to R-6890 to spirochlorphine. Cychlorphine (cychlorfina) nie posiada elementu spiro (dwóch pierścieni dzielacych jeden współny atom).
Brałem to cychlorphine (n-propionitryl chlorphine), dawki 0,5-1mg. Całkiem dobre, przyjemne, długo dziala. moze nawet za dobre bym powiedział.
U chińczyków pojawiła się tilmetamina (TCM/O-TCM) - nie tiletamina (TCE/O-TCE)! Ma N-metyl zamiast N-etylu, tak więc bedzie to o wiele słabsze od tiletaminy. Zwiazek jest wiec w budowie bardzo podobny do ketaminy, jedyna różnica to benzen zamieniony na tiofen. W działaniu raczej też nie będzie jakichs niespodzianek. Brzmi ciekawie choć nie spodziewałbym sie że głowy będą po tym wybuchać. Zapewne O-TCM zyska na popularności po tym jak zbanują 2-fdck, to chyba niedługo miało nastapić jakos.
Brałem to cychlorphine (n-propionitryl chlorphine), dawki 0,5-1mg. Całkiem dobre, przyjemne, długo dziala. moze nawet za dobre bym powiedział.
U chińczyków pojawiła się tilmetamina (TCM/O-TCM) - nie tiletamina (TCE/O-TCE)! Ma N-metyl zamiast N-etylu, tak więc bedzie to o wiele słabsze od tiletaminy. Zwiazek jest wiec w budowie bardzo podobny do ketaminy, jedyna różnica to benzen zamieniony na tiofen. W działaniu raczej też nie będzie jakichs niespodzianek. Brzmi ciekawie choć nie spodziewałbym sie że głowy będą po tym wybuchać. Zapewne O-TCM zyska na popularności po tym jak zbanują 2-fdck, to chyba niedługo miało nastapić jakos.