Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zażywasz jakieś antydepresanty?
14.09.2024, 18:50
oooooooooooo panie ktory pytanie powinno byc ktory zrac ogromne ilosci nie zre anty?
NieMaCiagu
No ja zauważyłem, że narkomani z reguły unikają psychotropów i je demonizują, także to nie zawsze idzie w parze.
No ja zauważyłem, że narkomani z reguły unikają psychotropów i je demonizują, także to nie zawsze idzie w parze.
14.09.2024, 19:45
"nigdy nie wierz kobiecie" taka piosenka kiedsys byla,
to co mowia do tego co biora - przepasc
to co mowia do tego co biora - przepasc
15.10.2024, 05:58
Jeśli chodzi o antydepresanty na początku jakoś w okresie poprzedniej zimy super Pani psychiatra przepisała mi 300mg Oriven (wenlafaksyna) w połączeniu z Mirtazapiną tzw Californian Rocket Fuel. Wyciągnęło mnie to z depresji, zachciało mi sie robić cokolwiek, choć z początku robiłem to na siłe ale chyba o to chodzi żeby się przełamywać Aktualnie nie biore nic bo czekam na gołębia od Escobar po prawie 4 latach przerwy
15.10.2024, 07:51
A co zamówiłeś? Nigdy NEPa nie bierz gdy bierzesz antydepresanty. Kontroluj ciśnienie przy wenla i stimach. Wenla nie odstawiaj bo Ci mózg zacznie trzeszczeć.
15.10.2024, 09:13
Tak zażywam, Nep - najlepszy antydepresant
Nie rozumiem ludzi którzy biorą antydeprechy i biorą temat, niektórzy to chyba kandydują do nagrody Darwina
Nie rozumiem ludzi którzy biorą antydeprechy i biorą temat, niektórzy to chyba kandydują do nagrody Darwina
15.10.2024, 10:09
Zgadzam się, nie powinno się brać antydepresantów z takimi środkami. Jedynie jestem w stanie zrozumieć środki na ciśnienie lub neuroleptyki.