Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Legal-Dark-Buzz.net - Temat Główny
23.07.2025, 15:08
A u mnie nadal nic, ale chuj już z tym skoro nic tam nie ma. W sumie to z ciekawości tylko chciałem tam wejść, nie mam zamiaru nic zamawiać.
23.07.2025, 15:23
Lifeisbrutal ale konkurs jest. 20 sierpnia losują pokaźne nagrody dla tych co się zarejestrować pofatygowali
23.07.2025, 15:29
A ja pierdole ten konkurs. XD
Ja już może z kilka miesięcy wstecz się zarejestrowałem i chuj w dupę nadal się zalogować nie mogę.
Ja już może z kilka miesięcy wstecz się zarejestrowałem i chuj w dupę nadal się zalogować nie mogę.
25.07.2025, 11:37
Czemu w tym sklepie wszystko jest out of stock?
A najlepsze jest info: free sample dla nowych użytkowników.
Wchodzisz a tam wszystko out of stock 🤦🏻😂
Tak bo już ogarnął sklep.
Ale nie chcielibyście zobaczyć mojej rozmowy z nim na TG jak pytałem dlaczego wszystko out of Stock i mi screeny wysłałem. Miły nie był lekko mówiąc tyle napisze.....ale napewno tam nic nie zamówię.....bo typ jest jakiś pier...... Chyba.... Napewno.
A jak wyskakuje okienko że jako nowy użytkownik możesz wybrać free sample. To wszystko out of stock. Sprzedawca jest.... Zaskakujący 😁👌🏼
A najlepsze jest info: free sample dla nowych użytkowników.
Wchodzisz a tam wszystko out of stock 🤦🏻😂
Tak bo już ogarnął sklep.
Ale nie chcielibyście zobaczyć mojej rozmowy z nim na TG jak pytałem dlaczego wszystko out of Stock i mi screeny wysłałem. Miły nie był lekko mówiąc tyle napisze.....ale napewno tam nic nie zamówię.....bo typ jest jakiś pier...... Chyba.... Napewno.
A jak wyskakuje okienko że jako nowy użytkownik możesz wybrać free sample. To wszystko out of stock. Sprzedawca jest.... Zaskakujący 😁👌🏼
25.07.2025, 14:21
Być może dlatego, że w NL jest ban i musieli zwinąć interes, a reklamę mają jeszcze opłaconą, więc widnieją w partnerskich.
Nie trzeba wiele myśleć diabeu.
Trzeba po prostu w ogóle myśleć.
Nie trzeba wiele myśleć diabeu.
Trzeba po prostu w ogóle myśleć.
25.07.2025, 16:49
Ten sklep nigdy nie operował z NL przeciez. Co ty gadasz za bzdury.
Jakby oni sie przejmowali jakimiś banami w NL, to by rozsyłali pare dni temu maila reklamowego, z nową ofertą beta-ketonow? Nie sądzę
Out of stock jest bo sklep pewnie jeszcze oficjalnego otwarcia nie ma, a ta rejestracja jest otwarta po to zebyśmógł wziąć udział w konkursie ktorego wyniki będą 18 sierpnia....
25.07.2025, 17:08
Nie sprawdzałem nawet strony sklepu, zgadywałem. Nie wyj horsii 
Sklep już dawno funkcjonował i większość produktów była in stock - dlatego uznałem, że skoro teraz na stanie nie ma nic, to jest to ściśle powiązane z banem w NL.
Bella Ciao.

Sklep już dawno funkcjonował i większość produktów była in stock - dlatego uznałem, że skoro teraz na stanie nie ma nic, to jest to ściśle powiązane z banem w NL.
Bella Ciao.
26.07.2025, 15:01
https://legal-dark-buzz.net/product-cate...-in-stock/ - tam są wszystkie obecnie dostępne produkty.
Pierwszy raz przyznam rację dla diabeua, tak nawet wyskakuje reklama po zalogowaniu kierująca żeby wybrać free sample, kieruje Cię do zakładki sampli a tam wszystko co możecie wybrać out of stock 
W jakim języku do nich pisać to Polacy? Skąd lecą rakiety? Z ojcowizny?

W jakim języku do nich pisać to Polacy? Skąd lecą rakiety? Z ojcowizny?
Be objective and honest.
06.08.2025, 11:04
Pisz w języku angielskim. Jednakże uważaj po drugiej stronie jeden wielki nadąsany buc, który zacznie ubliżać, albo jebać wykrzyknikami. Kiedyś pisałem do niego bo chciałem te maczanki spróbować, ale podziękowałem.