Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Vendorzy (TELEGRAM)
22.08.2025, 15:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2025, 15:35 przez Konrad Curze.)
Ewentualnie jeszcze jest wypłata blik. Vendor stoi pod jakimś bankomatem my mu podajemy kod blik i zatwierdzamy wypłatę. To też zostawia relatywnie mało śladów dla psiarni do wytropienia.
Z telegramem trzeba być bardzo ostrożnym i koniecznie trzeba sprawdzać Legit Checki vendorów. Też najlepszą opcją są kanały, które są z polecenia jakiegoś znajomego. W ten sposób łatwiej się na nie dostać, wiadomo, że jest mała szansa na wyjebkę i do tego jest mała szansa na od razu załatwienie towaru h2h.
Z telegramem trzeba być bardzo ostrożnym i koniecznie trzeba sprawdzać Legit Checki vendorów. Też najlepszą opcją są kanały, które są z polecenia jakiegoś znajomego. W ten sposób łatwiej się na nie dostać, wiadomo, że jest mała szansa na wyjebkę i do tego jest mała szansa na od razu załatwienie towaru h2h.
22.08.2025, 16:10
(22.08.2025, 15:14)Antek991 napisał(a): Ziomek masz coś z PL za pobraniem ?
Oczywiście, że za pobraniem. Pisz priv bo Tutaj chyba nie mogę kontaktu podać. Typ działa z Telegrama. Nassa Labs..za pobraniem tylko mają wysyłki..towar #1
(22.08.2025, 15:06)Dafidov napisał(a): Nie brac nic od theend oszust!
Przecież koziołku z pacanowa Ja nie diluje niczym. Bierz pół bo widzę, że żyjesz na ciągłej paranoi 🤦🏻
22.08.2025, 19:08
TheEnd
Nie trzeba dealować, aby zyskiwać na wyjebkach. Jakiś czas temu były podsyłane screeny z konwersacji z jakimś vendorem, u którego za sample padały obietnice fałszywych opinii i chwalenia pod niebiosa (nawet jeżeli by nie dostarczali żadnego towaru)... zatem jakiekolwiek polecenie z Twojej strony nie jest za wiele warte.
Nie trzeba dealować, aby zyskiwać na wyjebkach. Jakiś czas temu były podsyłane screeny z konwersacji z jakimś vendorem, u którego za sample padały obietnice fałszywych opinii i chwalenia pod niebiosa (nawet jeżeli by nie dostarczali żadnego towaru)... zatem jakiekolwiek polecenie z Twojej strony nie jest za wiele warte.
10.09.2025, 19:38
Ostatnio dostałem 1 g dobrego kryształu za koszt wysyłki a później wyjebke na 5 g xD masakra z tym telegramem xD
21.09.2025, 00:32
Crocodealer oraz Easy-shop scamy od ruskich cweli separatystów z daleka od nich!
21.09.2025, 09:46
No ten cały krokodyl..Rosja albo Ukraina..tak mi się wydaje.. chyba że jakiś inny jeszcze jest.
Ja Polecam Geist_admin1 jakoś tak..wpisz Geist. Wyślij screena to ci powiem czy to on. Pełna profeska, towar no lepszego się nie da już zrobić moim zdaniem, menu jest prze UJ obszerne od leków typu oxy, benzo,.morfina itp sterydy też chyba mają, weed, kryształy, pixy, MDMA kryształ, LSD, DMT, amfe siarczan ale bdb, meth naprawdę HQ 👌🏼, koko loko, heroina, crack chyba nawet its lista jest długa. Brałem trzy razy zawsze ogień. Ziomek zamawia i wszystko git. To leci z DE. Nepa mają świetnego. 3MMC, mieli mieć apvp też ale nie wiem czy już wprowadzili. Myślę że spokojnie się zgodzi na sample płatne żebyś mógł sobie popróbować. Ja nie wiem ale oni to jakieś grube ryby już. Gadałem z nim kiedys to rzucają od Włoch aż do Czech. Polska też. Mają odbiorców takich konkretnych też więc to też świadczy o jakości towaru.
Ziomek wziął płatne sample. Dogadał się jakoś. 50€ i wysyłka.
Chciał koko Boliwia 93%
Meth mexico Cartel 98%
Amfe pastę
Pixy
Nepa
Sample po 1g
Pić chyba 5 szt miało być
Gdzie samo koko kosztuje 80€ i nich to HQ Boliwia
Dodał notkę że recki im potem zrobi i że są namiary na sklep.
Jak odebrał paczkę to się prawie posral że szczęścia,😂
3g koło
Meth 3g
20 LSD
Pixy 30szt różne rodzaje może z 8 różnych
5g MDMA w krysztale
Nepa też 5g mu dali
A z pastą to polecieli UJ. 100g. Po wysuszeniu 60 zostało co prawda ale jakość to rekompensowała.
PS.tez dostałem od nich za pierwszym razem paczkę za friko. Co kurwa taki hejt poszedł na mnie.
A paczka była jak od rodziny z Niemiec że słodyczami.
Na oko 3-5tys € to kosztowało wszystko.
Oni chyba zarabiają milon euro tygodniowo. Żałuję do dziś że foty nie zrobiłem ale bylem w szoku i odrazu konsumpcja poszła i wiadomo jak to potem wygląda z tymi firmami ale żałuję bo nie było by żadnych niedomówień a tym wszystkim co tak się oburzyli i lecieli jadem bym zamknął mordki
Do dziś nie czaje, że nikt od nich nie bierze! I dlaczego nie mamy ich w partnerskich? Wbijasz tam i masz wszystko co chcesz w jednym miejscu i top jakość i zawsze górki i sample do zamówień.
Ktoś sprawdzał ostatnio?
Gei*t_Ad*in1_Me*igeist ?
Naprawde to jeden z nielicznych sklepów z TG który jest legit!
Nawet escrow można chyba robić? A to tym bardziej świadczy o jego wiarygodności.
Piszcie do niego też żeby wbił do nas do partnerskich!
Ja Polecam Geist_admin1 jakoś tak..wpisz Geist. Wyślij screena to ci powiem czy to on. Pełna profeska, towar no lepszego się nie da już zrobić moim zdaniem, menu jest prze UJ obszerne od leków typu oxy, benzo,.morfina itp sterydy też chyba mają, weed, kryształy, pixy, MDMA kryształ, LSD, DMT, amfe siarczan ale bdb, meth naprawdę HQ 👌🏼, koko loko, heroina, crack chyba nawet its lista jest długa. Brałem trzy razy zawsze ogień. Ziomek zamawia i wszystko git. To leci z DE. Nepa mają świetnego. 3MMC, mieli mieć apvp też ale nie wiem czy już wprowadzili. Myślę że spokojnie się zgodzi na sample płatne żebyś mógł sobie popróbować. Ja nie wiem ale oni to jakieś grube ryby już. Gadałem z nim kiedys to rzucają od Włoch aż do Czech. Polska też. Mają odbiorców takich konkretnych też więc to też świadczy o jakości towaru.
Ziomek wziął płatne sample. Dogadał się jakoś. 50€ i wysyłka.
Chciał koko Boliwia 93%
Meth mexico Cartel 98%
Amfe pastę
Pixy
Nepa
Sample po 1g
Pić chyba 5 szt miało być
Gdzie samo koko kosztuje 80€ i nich to HQ Boliwia
Dodał notkę że recki im potem zrobi i że są namiary na sklep.
Jak odebrał paczkę to się prawie posral że szczęścia,😂
3g koło
Meth 3g
20 LSD
Pixy 30szt różne rodzaje może z 8 różnych
5g MDMA w krysztale
Nepa też 5g mu dali
A z pastą to polecieli UJ. 100g. Po wysuszeniu 60 zostało co prawda ale jakość to rekompensowała.
PS.tez dostałem od nich za pierwszym razem paczkę za friko. Co kurwa taki hejt poszedł na mnie.
A paczka była jak od rodziny z Niemiec że słodyczami.
Na oko 3-5tys € to kosztowało wszystko.
Oni chyba zarabiają milon euro tygodniowo. Żałuję do dziś że foty nie zrobiłem ale bylem w szoku i odrazu konsumpcja poszła i wiadomo jak to potem wygląda z tymi firmami ale żałuję bo nie było by żadnych niedomówień a tym wszystkim co tak się oburzyli i lecieli jadem bym zamknął mordki

Do dziś nie czaje, że nikt od nich nie bierze! I dlaczego nie mamy ich w partnerskich? Wbijasz tam i masz wszystko co chcesz w jednym miejscu i top jakość i zawsze górki i sample do zamówień.
Ktoś sprawdzał ostatnio?
Gei*t_Ad*in1_Me*igeist ?
Naprawde to jeden z nielicznych sklepów z TG który jest legit!
Nawet escrow można chyba robić? A to tym bardziej świadczy o jego wiarygodności.
Piszcie do niego też żeby wbił do nas do partnerskich!