Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kodeina (Thiocodin, antidol)
06.04.2024, 16:06
Kodeinka spoko czasami :-) czy ktoś zna czas działania i poziom euforii w porównaniu do morfiny?
Pokusiłem się o sulfogwajakolową fazę. Tym razem w przeciwieństwie do poprzednich 2 x 16 tabletek thiocodin, a nie 1 x 16. W smaku gorzkie. Prawie pawia puściłem, ale już zaczyna się robić przyjemnie. Taka opio faza dla biedoty hehe. Skąd: polska apteka. Cena: 17 zł opakowanie. Ocena subiektywna: 10/10. Polecam vendora polska apteka 😀
27.07.2024, 16:32
Update: po godzinie z kawałkiem się wkręciło na dobre. Nie jest to bania na hardcorze jazda po bandzie jak lubię, ale na zszargane po tygodniu pracy nerwy w sam raz. Płynę sobie lekko, muzyczka gra, cisza umysłu 😀
Od thiocodin'u się zaczyna póżnej z górki, non stop w dół.
Tramalik, DHC, Oxy, MST, w zasadzie dalszy scenariusz do przewiedzenia niestety, zastanówcie się 10 razy przed wzięciem opio....
Tramalik, DHC, Oxy, MST, w zasadzie dalszy scenariusz do przewiedzenia niestety, zastanówcie się 10 razy przed wzięciem opio....
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
(27.07.2024, 14:59)777 napisał(a): Pokusiłem się o sulfogwajakolową fazę. Tym razem w przeciwieństwie do poprzednich 2 x 16 tabletek thiocodin, a nie 1 x 16. W smaku gorzkie. Prawie pawia puściłem, ale już zaczyna się robić przyjemnie. Taka opio faza dla biedoty hehe. Skąd: polska apteka. Cena: 17 zł opakowanie. Ocena subiektywna: 10/10. Polecam vendora polska apteka 😀
dokładnie tak samo bym to okreśiła, z jednego opakowania to takie nie dko końca wiadomo co a więcej nie chciałam brać
prócz tego, że przez 20 min mnie na zwrot bierze fazy praktycznie żadnej, lepiej ogarnąć sobie serio morfinę, nawet taniej wyjdzie
20.08.2024, 18:53
dwa grejfruciki 30min pozniej 100-300mg dxm (zalezy od dawki kody zeby nie przedobrzyc z tym deksem bo mniej kodeinki bedzie czuc) 30min po deksie jakas antyhistaminka co tam macie pod reka tylko nie za duzo najlepiej sprawdza sie prometazyna/hydroksyzyna ja uzywam dmh albo dph tylko 50mg nie ma co wiecej i godzine pozniej kodeinka :333 polecam ten przepis
28.08.2024, 11:05
(02.08.2024, 01:15)Czeslawo napisał(a): Od thiocodin'u się zaczyna póżnej z górki, non stop w dół.
Ja Ci powiem na mnie tylko raz zadzialalo jak trzeba. Dwa syropy thiocodinu, taka euforia(grzanie) + nie moglem zabardzo sie skupic.
Btw. na DN sprzedaja czysta kodeine w tabletkach chyba 10mg - nie jest drogo. Moze w to juz lepiej zainwestowac niz rozwalac sowbie flaki thioco.
29.08.2024, 03:50
daniel776 jako że kodeina metabolizuje się w wątrobie przez szereg enzymów wątrobowych wiele aspektów działania zależy właśnie od tego. Potwierdzony jest fakt, że są osoby których metabolizm jest sprawny, a niektórych koda po prostu nie rusza. Można się bawić w jakieś wzmacniacze typu pieprz przed kodą i inne pierdoły, ale kodeina w gruncie rzeczy jest kapryśna. Mnie osobiście po wielu latach nie klepie to euforcznie już jako tako, ale czuć opiofazę, charakterystyczne dla opio wyjebanie na problemy, więc zarzucę raz na pare miechów. Nie będe polecał innych opioidów, bo to by było niemoralne
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
(28.08.2024, 14:51)horsii napisał(a): niewhite mogłeś jeszcze łyżke pieprzu zjeść przed tym, piperyna jest inhibitorem CYP3A4
slyszalem o tym kiedys sprobuje
(29.08.2024, 03:50)DissoEnjoyer napisał(a): daniel776 jako że kodeina metabolizuje się w wątrobie przez szereg enzymów wątrobowych wiele aspektów działania zależy właśnie od tego. Potwierdzony jest fakt, że są osoby których metabolizm jest sprawny, a niektórych koda po prostu nie rusza. Można się bawić w jakieś wzmacniacze typu pieprz przed kodą i inne pierdoły, ale kodeina w gruncie rzeczy jest kapryśna. Mnie osobiście po wielu latach nie klepie to euforcznie już jako tako, ale czuć opiofazę, charakterystyczne dla opio wyjebanie na problemy, więc zarzucę raz na pare miechów. Nie będe polecał innych opioidów, bo to by było niemoralne
jak ktos probowal kilka razy i nie klepie a bardzo chce poczuc dzialanie kody to wydaje mi sie ze dxm moze mu w tym pomoc