Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
26.07.2023, 10:04
Chodziło mi o dawkowanie i o czas dzialania , dziękuję za pomoc... trzeba zamawiać i próbować
Towar mocny niemiłosiernie ze chyba jebac ten aceton chociaż w ramach jakiegoś eksperymentu warto byłoby zrobić ale nie chce mi sie xd dobrze tez ze nie zrobiłem sobie lajna pierwszego jak przy 3cmc bo by mnie chyba wyjebalo na orbitę i zmieliło, nawet nie wiem kiedy minęły 24h, później ze zmęczenia było już brak parcia na dorzutki i po jedzeniu od razu w spanie bo oczy sie już same zamykały, wcześniej tez by się dało skończyć ale No jest jak jest gdy jest towar, generalnie tego białego prochu było nawet sporo po skruszeniu grudek ale nie jestem w stanie ocenić ile w stosunku do piasku, musiałbym jeszcze raz na to zerknąć.
28.07.2023, 19:42
Brane oral czy sniff ? Sorry jezeli pisales pudzi wczesniej
Pytanie na marginesie :
2mmc duchowe praktycznie zero szczypania w nosku, to regula jezeli chodzi o grupe MMC ? Pytam z ciekawosci do tej pory tylko CMC, bylo testowane.
Pytanie na marginesie :
2mmc duchowe praktycznie zero szczypania w nosku, to regula jezeli chodzi o grupe MMC ? Pytam z ciekawosci do tej pory tylko CMC, bylo testowane.
28.07.2023, 20:59
Mmc w porównaniu do cmc są tylko gorzkie przy wciąganiu, tez trochę podrażniają ale to pryszc przy kolegach. Ze spływem trochę gorzej.
28.07.2023, 21:07
Spływ w grupie MMC jest ogólnie wstrętny, przy 4mmc pamiętam piwo najlepiej gasiło smak a z podrażnieniem to już różnie, o ile pamiętam to 4 potrafiła bardziej nos zatkać ale też mniejsze dawkowanie
3 pamiętam że najbardziej gówniany smak miała xd nie cierpiałem pierwszych 3h
3 pamiętam że najbardziej gówniany smak miała xd nie cierpiałem pierwszych 3h
29.07.2023, 20:42
jestem totalnym chlorheadem i dawki rzedu 100-150mg nie zrobily mi rozpierdolu, dostalem sampla 0.3g i zaluje ze nje zajebalem na jedna scieche tego tylko probowalem na trzy, towar zdecydowanie godny polecenia, napisze pelniejsza recenzje po otrzymaniu zamowienia ktore zloze niebawem, sort ma delikatna won, typowa dla mmckow, jest ladny, dobrze sie kruszy i nie strzela, przejechanie kubkiem w samarze nie dziurawi worka, lagodny dla nosa (przynajmniej mojego)
chlorheady - dawki 200mg plus ladujcie
niedzielni uzytkownicy - 50-100 bedzie dobrze (zazdro wam)
chlorheady - dawki 200mg plus ladujcie
niedzielni uzytkownicy - 50-100 bedzie dobrze (zazdro wam)
30.07.2023, 14:21
Nie ma się nad czym rozwodzić, 4mmc, nie 4mmc analog, nie 4mmc gówno, nie 4mmc cośtam tylko 4mmc.
W porównaniu do obecnego króla polski (już niedługo minie 10 lat od kiedy to gówno jest w sprzedaży), klefedronu/metaklefedronu
Dużo, dużo mniej uboków. Na wszystkich płaszczyznach, fizycznie, psychicznie. Dużo, dużo przyjemniejsza faza, nawet nie ma co jej próbować porównywać do cmc. Mniejsze dawkowanie. Nie rozpierdala śluzówki. Nie wiem w sumie po co ja to pisze, to chyba powszechna wiedza że cmc ssie przy mmc. xD
Bierzcie póki jest
W porównaniu do obecnego króla polski (już niedługo minie 10 lat od kiedy to gówno jest w sprzedaży), klefedronu/metaklefedronu
Dużo, dużo mniej uboków. Na wszystkich płaszczyznach, fizycznie, psychicznie. Dużo, dużo przyjemniejsza faza, nawet nie ma co jej próbować porównywać do cmc. Mniejsze dawkowanie. Nie rozpierdala śluzówki. Nie wiem w sumie po co ja to pisze, to chyba powszechna wiedza że cmc ssie przy mmc. xD
Bierzcie póki jest