Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
23.06.2022, 20:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.06.2022, 20:21 przez Attenborough.)
beciabeti zamawiałem u Sanda ponad 50. Doszło, ale dostałem kod około 10 godzin po terminie odbioru.
Jak tylko kod pojawił się na mailu, natychmiast pojechałem do gołębnika i złapałem gołębia.
Nie mając paki w ręku trudno by było udowodnić że kod otrzymałem po terminie i to nie ja byłem zbyt późno.
Przy tańszych zamówieniach takich sytuacji nie ma.
Ostatnimi czasy krucho z kasą, więc zamawiam niewiele, nie mam takiego problemu i współpraca jest wzorowa.
Ale dziękuję za spostrzeżenia i podzielenie się nimi.
PS przy małych zamówieniach kontakt i współpraca z Che*ce*****.n* również jest wzorowa, tak twierdzą znajomi, którzy tam zamawiali.
Jak tylko kod pojawił się na mailu, natychmiast pojechałem do gołębnika i złapałem gołębia.
Nie mając paki w ręku trudno by było udowodnić że kod otrzymałem po terminie i to nie ja byłem zbyt późno.
Przy tańszych zamówieniach takich sytuacji nie ma.
Ostatnimi czasy krucho z kasą, więc zamawiam niewiele, nie mam takiego problemu i współpraca jest wzorowa.
Ale dziękuję za spostrzeżenia i podzielenie się nimi.
PS przy małych zamówieniach kontakt i współpraca z Che*ce*****.n* również jest wzorowa, tak twierdzą znajomi, którzy tam zamawiali.
26.06.2022, 09:56
Sand to ziomek, niedługo wracam będą jakie próbki to dam znać. I jak klepie co to BU?
Bu to Bu Yalasek czytać nie potrafisz? Teraz robią takie wynalazki bez nr cas tylko BU Cristal i bądź tu mądry i pisz wiersze. Cala nowo powstająca seria związków made in China ma takie z*****e nazwy
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
26.06.2022, 19:55
(26.06.2022, 10:39)dekadan89 napisał(a): Bu to Bu Yalasek czytać nie potrafisz? Teraz robią takie wynalazki bez nr cas tylko BU Cristal i bądź tu mądry i pisz wiersze. Cala nowo powstająca seria związków made in China ma takie z*****e nazwy
I pewnie u każdego pod nazwą BU kryje się coś innego
28.06.2022, 11:55
Have holidays but can orderOrder shipped from 1.7… Now I ordered steroid pillsWill review after 2 months on my own body