Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowości ze świata RC
03.10.2024, 00:54
W chinach zawsze znajdą sposób na obejście, kurwy są nie do złamania
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
04.10.2024, 13:02
Bo jest ich dużo statystycznie będzie więcej się działo a statystyka nie kłamie
Maniek napisał 04.10.2024, 14:00:
Nie cytuj poprzedniego posta, gdy bezpośrednio na niego odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniego posta, gdy bezpośrednio na niego odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
07.10.2024, 13:22
Pamiętacie adinazolam? Ja pamiętam. Upośledzony alprazolam z dawkowaniem typu 30-50 mg (czyli znając ćpunów to 100 mg + normalnie) opracowany przez tego samego goscia, który wymyślił alprazolam.
Przygotujcie się na fluadinazolam - 2'-fluoroadinazolam.
Niby powinien mieć już o wiele bardziej sensowne pierdolniecie w porównaniu do swojego protoplasty - w szczególnosci że troche zaczyna w budowie przypominać taki upośledzony flualprazolam. Chociaż chuj wie w sumie, co ta trzeciorzędowa amina mu napsuła. Zobaczymy.
Przygotujcie się na fluadinazolam - 2'-fluoroadinazolam.
Niby powinien mieć już o wiele bardziej sensowne pierdolniecie w porównaniu do swojego protoplasty - w szczególnosci że troche zaczyna w budowie przypominać taki upośledzony flualprazolam. Chociaż chuj wie w sumie, co ta trzeciorzędowa amina mu napsuła. Zobaczymy.
07.10.2024, 22:00
Na kajmanach to juz było dawno temu, zidentyfikowane tez pare lat temu było w jakims przechwyconym transporcie. Ostatnio mi mignął jakiś post na r/rc i mi sie przypomniało, poki co nie widzialem tego u żadnego hurtownika no ale najwyrazniej jest w obiegu, bo pare osób to żarło i pisało niedawno.
Tylidyna - sama w sobie nie jest jakimś okrutnym rozpierdalaczem (ok 1/10 mocy morfiny, 100mg tylidyny=10mg morfiny), ale jej metabolit (nortylidyna) ktory formuje sie przez demetylację w niewielkich ilościach posiada już moc mniej-więcej taką samą jak morfina.
Nortylidyna w konfiguracji (1R,2S) dodatkowo jest agonistą receptora NMDA oraz odpowiada za wychwyt zwrotny dopaminy
Pierwszy raz poza laboratorium nortylidynę zidentyfikowano w Polsce w 2020.
A zmierzam do tego, że u niektorych chinczykow pojawila się teraz dekstronortylidyna czyli ten metabolit, prawoskretny. Prawdopodobnie ma jeszcze wieksze pierdolniecie niz nortylidyna, ale brakuje informacji. Póki co jeszcze nie zidentyfikowano tej substancji "in the wild".
Tylidyna - sama w sobie nie jest jakimś okrutnym rozpierdalaczem (ok 1/10 mocy morfiny, 100mg tylidyny=10mg morfiny), ale jej metabolit (nortylidyna) ktory formuje sie przez demetylację w niewielkich ilościach posiada już moc mniej-więcej taką samą jak morfina.
Nortylidyna w konfiguracji (1R,2S) dodatkowo jest agonistą receptora NMDA oraz odpowiada za wychwyt zwrotny dopaminy
Pierwszy raz poza laboratorium nortylidynę zidentyfikowano w Polsce w 2020.
A zmierzam do tego, że u niektorych chinczykow pojawila się teraz dekstronortylidyna czyli ten metabolit, prawoskretny. Prawdopodobnie ma jeszcze wieksze pierdolniecie niz nortylidyna, ale brakuje informacji. Póki co jeszcze nie zidentyfikowano tej substancji "in the wild".
08.10.2024, 15:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2024, 15:56 przez Inferno.
Powód edycji: ☘️
)
Ciekawe to - jak ten rynek daje radę i nowe związki zdobywają uznanie wśród ludu.
Co by DOPAL.ORG nie zeżarł
Jest to robione w celu nowych doświadczeń na działanie samej substancji czy po prostu usunięcie skutków ubocznych które są związane z podobnymi substancjami?
Moim zdaniem to oba.
Ciekawe jak się rozwija chemia, jeszcze parę lat to myślę, że zminimalizujemy skutki uboczne narkotyków do minimum aby był popyt jak najdłużej (naszego życia ☠️)
🤔
🐀<==°°°🔫
Co by DOPAL.ORG nie zeżarł
Jest to robione w celu nowych doświadczeń na działanie samej substancji czy po prostu usunięcie skutków ubocznych które są związane z podobnymi substancjami?
Moim zdaniem to oba.
Ciekawe jak się rozwija chemia, jeszcze parę lat to myślę, że zminimalizujemy skutki uboczne narkotyków do minimum aby był popyt jak najdłużej (naszego życia ☠️)
🤔
🐀<==°°°🔫
Pozdro 🦅
+ Infuś.pvp
10.10.2024, 05:40
Lepiej mi. Powiedz kiedy Alfa wróci z tych nowości najbardziej to mnie interesuje
14.10.2024, 12:33
(03.10.2024, 00:54)KoneserTanichWin napisał(a): W chinach zawsze znajdą sposób na obejście, kurwy są nie do złamania
Nigdy nie wyjdę z podziwu jak mądrych i zaradnych ludzi wydał naród chiński. Wszystko ugotują mając do dyspozycji google translator, patent z 1963 roku, chochlę i czysty chemiczny geniusz.
20.10.2024, 19:27
Nowe dyso just dropped: 3-etoksy-PCP (3-EtO-PCP) - czyli homolog 3-MeO-PCP
https://www.reddit.com/r/researchchemica..._with_new/
https://www.reddit.com/r/researchchemica..._with_new/