Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP
18.01.2025, 05:32
jak sie schizujecie to przestancie cpac, zaraz bedziecie lezec w choroszczy na haloperidolu w pasach xD dajcie se spokoj z pirolidynoketonami, przerzuccie sie na klefa
18.01.2025, 08:21
Do tego trzeba mieć łeb i tyle
Ja juz na jakieś cmcki to za stary jestem , ileż można
I od alfy również przerwę mam już od maja
Imo żadne cmc/mmc nie da Ci tego szczęścia co alfa
Ale to moje zdanie jako starego alfiarza zakochanego w tej substancji
Tu jest kwestia właśnie ogarnięcie danego sortu dopasowania Dawki do siebie
2-3dni siedzi się w domu az BOOM poczuje się ,że jest ogarnięta
Ja juz na jakieś cmcki to za stary jestem , ileż można
I od alfy również przerwę mam już od maja
Imo żadne cmc/mmc nie da Ci tego szczęścia co alfa
Ale to moje zdanie jako starego alfiarza zakochanego w tej substancji
Tu jest kwestia właśnie ogarnięcie danego sortu dopasowania Dawki do siebie
2-3dni siedzi się w domu az BOOM poczuje się ,że jest ogarnięta
18.01.2025, 09:43
Miałem styczność raz w życiu z alfą jakąkolwiek. Myślałem, że ktoś jest na dachu i robi mi zdjęcia, że biorę narkotyki. Generalnie wygląda na to, że mój syndrom został mi w głowie bo niestety, ale sasiedzi nagrali mnie dobry rok temu jak brałem jakiś materiał i wysłali to mojej rodzinie i pewnie innym osobom jeszcze. Mam złe wspomnienia
06.03.2025, 02:18
To prawda, że alfa jest przeokropnie schizogenna na zwale?
Wiadomo, że zależy od psychiki, ale jakieś cechy stałe na pewno ma.
Spotkałem się nawet z opiniami typu "Chuj z działaniem, zwała najlepsza". To trzeba być masochistą
Wiadomo, że zależy od psychiki, ale jakieś cechy stałe na pewno ma.
Spotkałem się nawet z opiniami typu "Chuj z działaniem, zwała najlepsza". To trzeba być masochistą

Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
06.03.2025, 07:12
Raz w życiu brałem, byly to tylko 2 gramy, nie miałem schizy, jedynie podczas miałem lekki że ktoś mnie obserwuje. W sumie tyle, ale chce powiedzieć to, że zależy od ilości towaru i dni bez snu
14.03.2025, 15:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.03.2025, 15:15 przez Lifeisbrutal.)
Sniffiarz97 Przecież to co piszesz czyli uczucie
" obserwowania przez kogoś" to jakby nie patrzeć już w jakimś stopniu zaczynające się schizy. Dlatego warto się przespać zawsze chociaż na pół godziny to już coś daje. A no i zjeść coś chociaż na siłę bo z braku jedzenia też mogą się pojawić schizy jeśli idzie to w parze z brakiem snu.
" obserwowania przez kogoś" to jakby nie patrzeć już w jakimś stopniu zaczynające się schizy. Dlatego warto się przespać zawsze chociaż na pół godziny to już coś daje. A no i zjeść coś chociaż na siłę bo z braku jedzenia też mogą się pojawić schizy jeśli idzie to w parze z brakiem snu.
15.03.2025, 23:13
A świstak siedzi i zawija... Dobrych rad i pojebanych opinii wam się zachciało... Wiekszosc by nie dała rady z Ori alfa a o tej obecnie "znanej" to se możecie tylko pomarzyć... Ale co ja tam wiem... Przecież nie jestem "pierwszy" w tym świecie.
15.03.2025, 23:15
https://pl.wikipedia.org/wiki/%CE%91-Pir...entiofenon
CYTUJĘ:
Jest jedzona, wciągana, palona i waporyzowana (np. w e-papierosach). Jej zażycie prowadzi do hiperstymulacji, paranoi, halucynacji (które z kolei mogą wywoływać przemoc w kierunku innych oraz samego siebie), a także ExDS (Excited Delirium Syndrome, stanu charakteryzującego się skrajnym pobudzeniem, majaczeniem, agresją, wysoką tolerancją na ból, siłą i wytrzymałością fizyczną, skrajną hipertermią, a niekiedy nawet śmiercią).
to nie pojebane opinie a fakty.
CYTUJĘ:
Jest jedzona, wciągana, palona i waporyzowana (np. w e-papierosach). Jej zażycie prowadzi do hiperstymulacji, paranoi, halucynacji (które z kolei mogą wywoływać przemoc w kierunku innych oraz samego siebie), a także ExDS (Excited Delirium Syndrome, stanu charakteryzującego się skrajnym pobudzeniem, majaczeniem, agresją, wysoką tolerancją na ból, siłą i wytrzymałością fizyczną, skrajną hipertermią, a niekiedy nawet śmiercią).
to nie pojebane opinie a fakty.
mrrrrau

15.03.2025, 23:27
To brzmi bardziej jak zachęta, niż pojebane opinie

Znam się na rozkładaniu białek jak enzym