Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
12.09.2024, 18:04
Nep poszedl w rejon, w weekend zombiaki dadzą mi znać co i jak ,a to są zombiaki chowane na alfie kolka więc maja czarny pas w vapowaniu
Wiadomo nep to nie pvp ,ale nepa tez jarali sporo.
Wiadomo nep to nie pvp ,ale nepa tez jarali sporo.
14.09.2024, 04:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.09.2024, 04:27 przez ChemicznySpokuj.)
Witam ,mam pytanie trochę głupie ale nep to bardziej jak mefka klepie czy jak speedzik bo z ciekawości zamówiłem wiem że moc jest ale jaka ?? bym chciał wiedzieć bo z recenzji nie kumam czego sie spodziewać czy takiej mefkowej klepki czy bardziej jak speedek ,dla jasności jem zwykłe kryształy od Esco i speedka ale to na mieście speedka niestety kupuje (wolałbym z neta gdyby był najlepiej wiadomo u Esco) i chciałbym coś bardziej z mocą ale nie wiem jaki rodzaj fazy po tym bede miał . Ale pochwale sie na dniach po weekendzie mi przyfrunie nep i właśnie zżera mnie ciekawość jak to będzie zastartuje od 25mg jakby ktoś mógł w skrócie napisać jaki haj po tym bo krystyna fajna z niej raczej klefek niż 3cmc lub mefka (wiem troche hard kor kupować coś czego zna się ino dawkowanie i względny obraz co po tym jest ale taki już jestem czasami hard korowo eksperymentuje z czymś nowym)
14.09.2024, 06:20
Ziomwk nep a mefedron to całkiem dwie inne substancje.
Nep to stymulacja mefedron euforyk chociaż w nep występuje euforia tylko całkiem inna niż w mefce
Nep to stymulacja mefedron euforyk chociaż w nep występuje euforia tylko całkiem inna niż w mefce
14.09.2024, 16:18
Nep wali ostro w leb. Jestem po zakonczonej degustcji 10g. Powtorze zdanie wielu innych somelieur ze to typowy speed do speedowania. Generalnie bardzo dobrze, wydajny bo 50mg dawki sa wystarczajace dla poczatkujacych..Calkiem miekki Krystal, latwy do obrobki I od razu w Kimbalala. Takze zależnie od priorytetow można go użyć do rozruchu każdego dnia i normalnie jeść i pić lub jak ja przez prawie dwa tygodnie niszczyć śpiąc od jeszcze poprzedniego pon licząc ok 12-13h. Pozdrawiam nepowcow.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
15.09.2024, 11:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.09.2024, 11:16 przez Schrodinger.duck.)
nigdy nie brałem stimów pierwsza styczność wziąłem i odmierzyłem dokładnie coś między 14-18mg wciągane noskiem (4 razy sprawdzałem) po 5 minutach już czuć przyjemną, ale nie nachalną stymulację idzie wysiedzieć przed kompem jest clearhead i dobry nastrój, tętno monitorowane na applewatch nie podskoczyło znacznie (mam zwykle 100 siedząc) a teraz 110 i przy kontroli oddechu spada spokojnie do 100, polecam specyfik. Esco robi zajebistą robotę
16.09.2024, 22:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.09.2024, 22:38 przez ChemicznySpokuj.)
Mi przyszedł dziś podzieliłem na samarki, większe paczki, byłoby o 2 paczki więcej ale już trochę poszło i trochę oddać musiałem .Mój pierwszy NEP powiem że o wiele bardziej mi odpowiada niż speed czy pasta pozdrawiam tych którzy już zaczęli lecieć jak i tych którzy jeszcze czekają (trochę rozdrobnieniem żeby mi do samarek weszło bo niektóre kryształy za duże były) , faza fajna troche się obawiałem że to za mocne tematy jak dla mnie ale jestem mega zadowolony polecam każdemu jako alternatywe dla speedka czy pastki bo naprawdę warto... Ujrzałem Boga w prochach i się nawróciłem... pozdrawiam... jak pisze to już jestem po i dlatego tak troche dziwnie pisze ale chce się podzielić dobrą nowiną że warto było w to zainwestować