Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsze Sole
13.05.2023, 14:02
Podobno początkowo to był Best. Miałem z nim dobry kontakt, bo widział moje zeznania i mówił, że tak się zeznaje (a ogólnie to poszło tam wodolejstwo tzn nie wiem, nie pamiętam, nie zażywałem )
Potem mi się kontakt urwal i zaczęły się kłopoty.ich 3emc dawało w choj stymulacji, ludzie zaczęli narzekać, że mają problem ze snem. Ich 3bmc po jednym szczurze ludzie nie spali całą noc itd.
Ich 4-mdmc było jedynym na świecie aktywnym MDMC. W opisie widniała całkiem inna substancja - 3.4dmmc. jak zwróciłem na to uwagę to mi napisali "to tylko wzory ważne, że subst działa"
Potem mi się kontakt urwal i zaczęły się kłopoty.ich 3emc dawało w choj stymulacji, ludzie zaczęli narzekać, że mają problem ze snem. Ich 3bmc po jednym szczurze ludzie nie spali całą noc itd.
Ich 4-mdmc było jedynym na świecie aktywnym MDMC. W opisie widniała całkiem inna substancja - 3.4dmmc. jak zwróciłem na to uwagę to mi napisali "to tylko wzory ważne, że subst działa"
30.05.2023, 22:35
Zwyczajnie odczynnik jakim bylo synt coco pasowal mi, ubolewam ze zostal zabrany, typowe stymy srednio mi podchodza nawet nep
05.06.2023, 08:35
@"Mrs.Darkness" jak się wali benzo to wszystko jest słabe 😁
Pomysłów na sole jest od groma ale trzeba je dobrze skomponować. Kluczem jest serotogenik który łączysz ze stimem - przynajmniej tak działała większość fejk Coco.
Pomysłów na sole jest od groma ale trzeba je dobrze skomponować. Kluczem jest serotogenik który łączysz ze stimem - przynajmniej tak działała większość fejk Coco.