Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP
11.04.2024, 15:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.04.2024, 15:06 przez Lifeisbrutal.)
Na spokojnie tak jak Epsiakos pisze będzie to napisze. Ja raz dostałem późnym wieczorem więc jak macie dostać to dostaniecie.
16.04.2024, 22:54
Nie wiem czym miałoby być mdphp jak nie pustym stimem. Przecież to czysta dopamina i noradrenalina więc nie ma tu żadnej euforii.
Stim jak każdy inny.
Stim jak każdy inny.
19.05.2024, 10:45
Nie ma czegoś takiego jak pusty stim.. no zależy co kto ma na myśli, ale jeżeli pusta stymulacja oznacza stymulację pozbawioną przyjemności czy nic fazy poza stymulacją nie dającą to takie coś nie istnieje. Każde podrapanie przez cokolwiek czy to receptora serotoninowego czy adrenalicznego lub dopaminowego sprawia człowiekowi jakiś rodzaj przyjemności. W takim znaczeniu więc nie ma pustej stymulacji.. każda stymulacja jest też inna, zatem każda z nich przynosi inną przyjemność. A skoro każda może przynosić inną przyjemność, to znaczy że dany drug daje coś więcej niż jeden pusty stim.
Peace out my niggas 🖐
Peace out my niggas 🖐
09.06.2024, 16:26
Pytanie do znawców którzy mieli okazje brać MDPV. W latach 2008 - 2010 miałem chyba okazję spróbwać tego środka i nie wiedziałem co to było bo dopki dopiero wchodziły. Niestety lajny szły za duże i byłem wystrzelony tak stymulacją, i całą noc mogłem skupić uwagę na jednej rzeczy - konfigurowałem wtedy myszke tak, żeby idealnie odzwierciedlała ruchy ręki bez żadnej iterpolacji.
Po latach dowiedziałem się, że MDPV to trzeba dawkować minimalnie np. kilka mg z rana i można działać cały dzień na zwiększonych obrotach, nadrobić w miesiąc bardzo dużo rzeczy i przy takim dawkowaniu normalnie zasypiać bez wspomagaczy wieczorem.
Czy MDPHP ma pod tym względem jakieś podobieństwa do MDPV? Ewentualnie jaki odczynnik byście polecili? Tylko nie wyskakujcie z NEPem bo dla mnie NEPik ma mocne pierdolnięcie na początku a potem jest tylko dorzucanie/vapowanie co chwilę.
Z góry dziękuję za pomoc :-).
Po latach dowiedziałem się, że MDPV to trzeba dawkować minimalnie np. kilka mg z rana i można działać cały dzień na zwiększonych obrotach, nadrobić w miesiąc bardzo dużo rzeczy i przy takim dawkowaniu normalnie zasypiać bez wspomagaczy wieczorem.
Czy MDPHP ma pod tym względem jakieś podobieństwa do MDPV? Ewentualnie jaki odczynnik byście polecili? Tylko nie wyskakujcie z NEPem bo dla mnie NEPik ma mocne pierdolnięcie na początku a potem jest tylko dorzucanie/vapowanie co chwilę.
Z góry dziękuję za pomoc :-).
09.06.2024, 20:12
Cześć jak Ci nikt nie odpowie do czwartku to ja Ci odpowiem czwartek piątek zamawiam właśnie mdphp nigdy tez tego nie brałem zato mdpv tak i to w dawkach z opisu w necie śmiertelnych zjadłem trochę tego a raczej z vapowalem ale nie tylko wiec jak sie nie oczymasz odpowiedzi to tylko jak domnie doleci mdphp to daje znać co ja otym myślę
09.06.2024, 20:22
MDPHP to wyższy homolog MDPV, również jest aktywne w niewielkich dawkach, ale wyższych niż MDPV. Nie znajdziesz na te chwile beta-ketona mocniejszego niż MDPHP, no może a-pvp.
10.06.2024, 15:13
sprostowanie do poprzedniej mojej wypowiedzi nie będę mógł Ci odpowiedzieć otrzymałem wiadomość ze brak na stanie mdpvp
13.06.2024, 19:07
MDPHP na chwilę obecną już prawie nie istnieje na rynku, mówię tu o freebase i soli w postaci proszku, w jednym czy dwóch sklepach z NL może jeszcze ostatnie sztuki freebase sprzedają za kasę przekraczającą granice rozsądku. Wszystko wskazuje że mdphp dołączy do mdpv i zniknie z rynku całkowicie.