Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
16.09.2023, 12:32
Ja nie odczułem chociaż teoretycznie z bebechów to chodzi o euforię z serotoniny, w nepie jej nie ma/bardzo mało.
23.09.2023, 18:20
MikuśRKP horsii wwojtuss Cześć Wam. 😃 Nie wiem czy pamiętacie moje posty sprzed ponad miesiąca o tym sercu kilka stron wcześniej(puls 150 itp.), okazało się że cierpię na niedomykalność dwóch zastawek serca, przez to efekty kardio NEP'a tak bardzo się u mnie nasilały.
Przestroga dla wszystkich użytkowników: nie róbcie tak jak ja, była to skrajna głupota. Naprawdę można sobie zrobić kuku. 😬
Przestroga dla wszystkich użytkowników: nie róbcie tak jak ja, była to skrajna głupota. Naprawdę można sobie zrobić kuku. 😬
04.10.2023, 00:53
NEP od zawsze, każdy testowany siadał mi na serce. Czułem jak kłuje. Za każdym razem to samo uczucie. Staram się unikać nepa.
Cześć Panowie i Panie
Mam pytanie przymierzam się wejść do świata wapowania tego odczynnika , to tej pory waliłem tylko sniff czasem oral, zaciekawił mnie vap bo raz została mi końcówka tematu z jednego sklepu .. a stwierdziłem spróbuje , wieć wziałem kawałek folii aluminowej , plastikowa rurkę , zapalniczkę nasypałem szczyptę ok 20mg i myślę ,
i chwile po podgrzeniu poleciał gęsty szary dym który sćiągnąłem rurka do płuc , dodam że ten nep który miałem jest słaby według opinii użytkowników innego forum ,praktycznie bez euforii może znikoma,
i tutaj pojawia się moję pytanie czy ja to wgl dobrze robię?
Czy możecie polecieć jakieś sprzęty gotowe do tego sportu
i czy jest jakiś Nep na rynku z przewagą efurorii ,najlepiesz który nie wywołuja schiz przy dłuszych ciągać
Pozdrawiam
Mam pytanie przymierzam się wejść do świata wapowania tego odczynnika , to tej pory waliłem tylko sniff czasem oral, zaciekawił mnie vap bo raz została mi końcówka tematu z jednego sklepu .. a stwierdziłem spróbuje , wieć wziałem kawałek folii aluminowej , plastikowa rurkę , zapalniczkę nasypałem szczyptę ok 20mg i myślę ,
i chwile po podgrzeniu poleciał gęsty szary dym który sćiągnąłem rurka do płuc , dodam że ten nep który miałem jest słaby według opinii użytkowników innego forum ,praktycznie bez euforii może znikoma,
i tutaj pojawia się moję pytanie czy ja to wgl dobrze robię?
Czy możecie polecieć jakieś sprzęty gotowe do tego sportu
i czy jest jakiś Nep na rynku z przewagą efurorii ,najlepiesz który nie wywołuja schiz przy dłuszych ciągać
Pozdrawiam