Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
17.09.2024, 10:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.09.2024, 10:44 przez kot_kreskowy.)
(17.09.2024, 06:03)Szarlatan napisał(a): Jak tam aktualny nep ten sam co zwykle?
Wydaje mi się, że jest mocniejszy sort względem tego co było 2 tygodnie temu.
Wieczorem zdam raport.
Metamorfoza
17.09.2024, 22:57
Tez uwazam, ze Nepik to bardzo radosna I przyjacielska substancja przy kawce I ciasteczku, ze znajomymi lub bez nich spedzic owocnie i pozytywnie kilka dni i nocy.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
18.09.2024, 10:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.09.2024, 10:53 przez kot_kreskowy.)
Dzień dobry.
Escobar dziękuję bardzo za nagrodę 🤘
Ten NEP to pierdolona poezja.
Zdjęcia tym razem zabrakło bo poniosło mnie i to tak na maxa jednak wygląd nie odbiega od tego co było do tej pory, czego nie mogę powiedzieć o działaniu, ale do rzeczy;
Mam nieodparte wrażenie, że nastąpiła zmiana sortu względem tego co było 2 tygodnie temu chyba, że na mnie to teraz inaczej wpływa ten nep.
Wcześniej nosa nie zatykało, teraz beton.
Dawka wstępna mocniejsza i to tak 20-30%, później jeszcze większy ogień i to taki że zalało mnie całego potem, ale to tak kurwa na maxa, normalnie lało się ze mnie jakbym se wylał butelke wody na głowę
Libido już wcześniej było ogromne ale to co wjechało teraz to ja już nie wiem jak to kurwa określić...
Dziki pawian podczas rui? No istna HUĆ😎
Powiem więcej, testy odbyły się w piątek/sobota a mi do wczoraj non stop chciało się jebać, aż w końcu się wkurwiłem i trzepnąłem wczoraj niemca w hełm, to orgazm kurwa taki jakbym się mefedronu nawpierdalał i to tak fest😎
No kurwa, na trzeźwo taka ekstaza?
DAJCIE MI TEGO WINCYJ BO KURWA NIE WSTRZYMIE!
CZYSTE ZŁOTO 😍
Testy odbyly się każdą możliwą metodą.
Zwała gigant zarówno fizyczna jak i psychiczna ale dla takich wrażeń chuj, mogę cierpieć
Escobar dziękuję bardzo za nagrodę 🤘
Ten NEP to pierdolona poezja.
Zdjęcia tym razem zabrakło bo poniosło mnie i to tak na maxa jednak wygląd nie odbiega od tego co było do tej pory, czego nie mogę powiedzieć o działaniu, ale do rzeczy;
Mam nieodparte wrażenie, że nastąpiła zmiana sortu względem tego co było 2 tygodnie temu chyba, że na mnie to teraz inaczej wpływa ten nep.
Wcześniej nosa nie zatykało, teraz beton.
Dawka wstępna mocniejsza i to tak 20-30%, później jeszcze większy ogień i to taki że zalało mnie całego potem, ale to tak kurwa na maxa, normalnie lało się ze mnie jakbym se wylał butelke wody na głowę
Libido już wcześniej było ogromne ale to co wjechało teraz to ja już nie wiem jak to kurwa określić...
Dziki pawian podczas rui? No istna HUĆ😎
Powiem więcej, testy odbyły się w piątek/sobota a mi do wczoraj non stop chciało się jebać, aż w końcu się wkurwiłem i trzepnąłem wczoraj niemca w hełm, to orgazm kurwa taki jakbym się mefedronu nawpierdalał i to tak fest😎
No kurwa, na trzeźwo taka ekstaza?
DAJCIE MI TEGO WINCYJ BO KURWA NIE WSTRZYMIE!
CZYSTE ZŁOTO 😍
Testy odbyly się każdą możliwą metodą.
Zwała gigant zarówno fizyczna jak i psychiczna ale dla takich wrażeń chuj, mogę cierpieć
Metamorfoza
kot_kreskowy
Recenzja bardzo przypadła mi do gustu, w szególności informację że tak działą na libido, to, że jeb*ć się chce to dobry znak, "wyznacznik jakości sortu".
Zdrowia życze, żebyś nie zszedł na serce z podniety.
Recenzja bardzo przypadła mi do gustu, w szególności informację że tak działą na libido, to, że jeb*ć się chce to dobry znak, "wyznacznik jakości sortu".
Zdrowia życze, żebyś nie zszedł na serce z podniety.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
18.09.2024, 13:04
kot_kreskowy ta recenzja narobiła mi ogromnego smaka, a dopiero co skończyłem swoją partię w ten weekend i chciałem odpocząć 🙈
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Wrzucam Wam fotę NEP'a od Escobar :
Macie tutaj też "piątaka" na zdjęciu jak punkt odniesienia kamyków NEP'a.
Kamienie nie są twarde, nie mają podbicia nawet do ultratwardych 3-CMC ICE.
Tak zwaną uczuleniówke oszacowałem na 10mg, pod odczekaniu kwadransa i braku odczynu alergicznego
oraz działań niepożądanych przeszedłem do testów.
Sniffowanie zacząłem na poziomie 40-50 mg - wejście łągodne ( w szczególności w porównaiu do 3-CMC ICE) , nie zatykało specjalnie nosa przy pierwszych kreskach, kolejne potrafiły u mnie już trochę go zatkać, ale woda morska przetkała zator.
Działanie niemal natychmiastowe, wszechogarniająca moc, człowiek ma poczucie, że jest "zajebisty i wszystko wokół też jest takie"
- przynajmniej ja tak miałem.
Zgodzę się z kot_kreskowy że ma się ochotę na sex na poziomie niebotycznym. To rzeczywiście prawdziwy kosmos !!!
Powiem Wam, że nie chciało mi się za bardzo gadać, tylko działać a to w łóżku, a to przy laptopie.
Głowa mała Panie i Panowie, jak jesteście miłośnikami takich instynktów pierwotnych to po tym NEP'ie będziecie mieli je zapewnione.
Sort bardzo mocny max. 60mg zarzucałem na raz co dawało ponad 1h działania.
Osobom mało doświadczonym zalecam zmniejszenie dakwkowania do 30-40mg - Pamietajcie zawsze można dorzucić, cieżej odjąć już zarzucone.
W ok. 50h przerobiłem "+"/"-" 1,4g. Po tym czasie ciężko było zasnąć, musiałem blisko 5h odczekać od ostaniej krechy, aby "przyciąć komara".
Kolejne 2 dni miałem dużą potliwość i zapach chemiczny, ale do zniesienia, kilka chłodnych pryszniców dziennie, rozwiązało sytuację.
Podsumowując :
Mega aktywny NEP, Libido 11/10, serio ponad skalę, bardzo wydajna substancja, która przypadnie do gustu wielu domosrosłym chemikom.
W skali 1-10 daję "9". Gorąco polecam tego NEP'a od zakładów chemicznych marki Escobar
KONTAKT, CZAS LOTU, PAKOWANIE, BHP, JAKOŚĆ TOWARU -Bez zmian- 10/10.
Macie tutaj też "piątaka" na zdjęciu jak punkt odniesienia kamyków NEP'a.
Kamienie nie są twarde, nie mają podbicia nawet do ultratwardych 3-CMC ICE.
Tak zwaną uczuleniówke oszacowałem na 10mg, pod odczekaniu kwadransa i braku odczynu alergicznego
oraz działań niepożądanych przeszedłem do testów.
Sniffowanie zacząłem na poziomie 40-50 mg - wejście łągodne ( w szczególności w porównaiu do 3-CMC ICE) , nie zatykało specjalnie nosa przy pierwszych kreskach, kolejne potrafiły u mnie już trochę go zatkać, ale woda morska przetkała zator.
Działanie niemal natychmiastowe, wszechogarniająca moc, człowiek ma poczucie, że jest "zajebisty i wszystko wokół też jest takie"
- przynajmniej ja tak miałem.
Zgodzę się z kot_kreskowy że ma się ochotę na sex na poziomie niebotycznym. To rzeczywiście prawdziwy kosmos !!!
Powiem Wam, że nie chciało mi się za bardzo gadać, tylko działać a to w łóżku, a to przy laptopie.
Głowa mała Panie i Panowie, jak jesteście miłośnikami takich instynktów pierwotnych to po tym NEP'ie będziecie mieli je zapewnione.
Sort bardzo mocny max. 60mg zarzucałem na raz co dawało ponad 1h działania.
Osobom mało doświadczonym zalecam zmniejszenie dakwkowania do 30-40mg - Pamietajcie zawsze można dorzucić, cieżej odjąć już zarzucone.
W ok. 50h przerobiłem "+"/"-" 1,4g. Po tym czasie ciężko było zasnąć, musiałem blisko 5h odczekać od ostaniej krechy, aby "przyciąć komara".
Kolejne 2 dni miałem dużą potliwość i zapach chemiczny, ale do zniesienia, kilka chłodnych pryszniców dziennie, rozwiązało sytuację.
Podsumowując :
Mega aktywny NEP, Libido 11/10, serio ponad skalę, bardzo wydajna substancja, która przypadnie do gustu wielu domosrosłym chemikom.
W skali 1-10 daję "9". Gorąco polecam tego NEP'a od zakładów chemicznych marki Escobar
KONTAKT, CZAS LOTU, PAKOWANIE, BHP, JAKOŚĆ TOWARU -Bez zmian- 10/10.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Dzięki Escobar za cierpliwość!.
Wziąłem sobie 10g N-ethyl-pentedronu od króla, bo nie miałem więcej kapitału.
Mega wydajny sort. Od mierzyłem na na oko 30-50mg i co na pewno jest mega zauważalne to znikomy smak odczynnika a zawsze w ciągu przeszkadzał mi potem już smak nepiku za zwyczaj.
Ten jest inny!
Spływu przy +/- 50mg nie czuć wgl, jak marzenie.
Zaraz będę w domu to opiszę smak Vapo.
Działanie to na pewno prawilne nepowe, świeży odczynnik!
------------------
Mega spiduje i robi robotę. Nie ryje głowy.
Raushuje jak ta lala, stymulacja na poziomie odhamienia.
Do pracy 30-50mg jak znalazł będzie a rekreacyjnie przyjmowanie Vapo na plus z wyjebką dopy będzie, więc intensywność tego highu wzrośnie na pewno, będzie lepszy clearhead, ciężko będzie oderwać ryj od lufki na początku.
Nawet ani trochę się nie stresuje, ani nie ryje. Nie czuję niepokoju, ani lęków nie mam a tolerancja na stimy aktualnie znikoma.
Trzeba więc zadbać o dobre fiz organizmu i komfort set up przy używaniu.
--------------------
Adrenolityk sprawia od razu że czuć, czuć to podwyższone libido, jest czas reakcji skrócony.
Nie czuję nawet nudności, a zazwyczaj czułem.
Zajebiste w nepie jest to że przy obserwacji swoich preferencji można tak wypracować dawkowanie że nie będzie truć organizmu, sam komfort używania.
Daje absolutną pewność siebie i stabilność do performance'u w pracy, czy w łóżku ze swoją dziewczyną i sildenafilem
---------------------
Zaraz wrzucam więcej fotek i resztę recki.
Wziąłem sobie 10g N-ethyl-pentedronu od króla, bo nie miałem więcej kapitału.
Mega wydajny sort. Od mierzyłem na na oko 30-50mg i co na pewno jest mega zauważalne to znikomy smak odczynnika a zawsze w ciągu przeszkadzał mi potem już smak nepiku za zwyczaj.
Ten jest inny!
Spływu przy +/- 50mg nie czuć wgl, jak marzenie.
Zaraz będę w domu to opiszę smak Vapo.
Działanie to na pewno prawilne nepowe, świeży odczynnik!
------------------
Mega spiduje i robi robotę. Nie ryje głowy.
Raushuje jak ta lala, stymulacja na poziomie odhamienia.
Do pracy 30-50mg jak znalazł będzie a rekreacyjnie przyjmowanie Vapo na plus z wyjebką dopy będzie, więc intensywność tego highu wzrośnie na pewno, będzie lepszy clearhead, ciężko będzie oderwać ryj od lufki na początku.
Nawet ani trochę się nie stresuje, ani nie ryje. Nie czuję niepokoju, ani lęków nie mam a tolerancja na stimy aktualnie znikoma.
Trzeba więc zadbać o dobre fiz organizmu i komfort set up przy używaniu.
--------------------
Adrenolityk sprawia od razu że czuć, czuć to podwyższone libido, jest czas reakcji skrócony.
Nie czuję nawet nudności, a zazwyczaj czułem.
Zajebiste w nepie jest to że przy obserwacji swoich preferencji można tak wypracować dawkowanie że nie będzie truć organizmu, sam komfort używania.
Daje absolutną pewność siebie i stabilność do performance'u w pracy, czy w łóżku ze swoją dziewczyną i sildenafilem
---------------------
Zaraz wrzucam więcej fotek i resztę recki.