Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
PacLab.pl - Temat Główny
05.01.2025, 14:06
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
05.01.2025, 14:16
Rweqerew333 Raczej nikt, jakiś czas temu dawali zmwc jeszcze, że tam działają teraz cisza.
06.01.2025, 03:39
(04.01.2025, 20:27)kot_kreskowy napisał(a): CzeslawoWiesz, do czego chyba żartem nawiązałem?
https://dopal.org/showthread.php?tid=438...#pid114161
Forum się nazywa Archetyp, jest na Torze.
Zamiast się nabijać mogłeś to zweryfikować.
Pozdrawiam
Sklep mówił, że sprzedaje tylko legale produkty, które weryfikują, że zgodnie z wykazem substancji zakazanych/dopuszczonych do obrotu.
Jak widać, przenosząc się na DM rzeczywistość pokazała coś innego, bo przykładowo, jak ktoś sprzedaje kawę (w której jest psychoaktywna kofeina).
To raczej nie sprzedaje towaru w podziemiu.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
06.01.2025, 16:10
(04.01.2025, 19:42)Czeslawo napisał(a): kot_kreskowy
Na Torze z „legalnymi” produktami, zapytam klasykiem „co tu się stanęło kurde” .
LOBO
Ty nasz „cwaniaku” może masz jakieś przemyślenia, złota myśl? Z dobroci serca podzielisz się, a tajemną wiedzą, rozwiążesz ten rebus.
Ktoś pisał kiedyś na czacie brałeś udział w eliminacjach do programu "miliard w rozumie", to poważna nobilitacja.
To nie cwaniakowanie, to uwypuklanie Waszej głupoty
06.01.2025, 16:26
Zaglada na forum, wiec mozliwe ze zbiera zamowienia fizycznie, badz daje link do strony jezeli maja nowa i zwyczajnie nie chcieli jej dawac publicznie
06.01.2025, 16:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2025, 16:47 przez kot_kreskowy.)
Ale jak to, przeca legal tylko...
Legal produkty i legal cennik po 2000zl za litr bdo
Faktura też legit😎
Domyśliłem się później. Myślałem na początku że ze mnie drzesz łacha😉
Te wszystkie kłótnie są na chuj potrzebne, później nie wiadomo czy ktoś żartuje czy łacha drze...
Legal produkty i legal cennik po 2000zl za litr bdo
Faktura też legit😎
(06.01.2025, 03:39)Czeslawo napisał(a): Wiesz, do czego chyba żartem nawiązałem?
Domyśliłem się później. Myślałem na początku że ze mnie drzesz łacha😉
Te wszystkie kłótnie są na chuj potrzebne, później nie wiadomo czy ktoś żartuje czy łacha drze...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
06.01.2025, 17:34
kot_kreskowy
Ja jestem mimo wszystko za zakopaniem toporu wojennego, nie wiem, czy gotowy jest na to LOBO ?
Natomiast pisanie między sobą bez podtekstów i bez złośliwości nie może zamykać gęby na sprawy w których mamy odmienne zdanie.
Mimo że uprawiam sporty kontaktowy, nazywane full contact to nie ma problemu, jak po pojedynku, podąć rękę przeciwniki.
Tak samo tutaj, Ego można zawsze w kieszeń schować jakby co.
Ja jestem mimo wszystko za zakopaniem toporu wojennego, nie wiem, czy gotowy jest na to LOBO ?
Natomiast pisanie między sobą bez podtekstów i bez złośliwości nie może zamykać gęby na sprawy w których mamy odmienne zdanie.
Mimo że uprawiam sporty kontaktowy, nazywane full contact to nie ma problemu, jak po pojedynku, podąć rękę przeciwniki.
Tak samo tutaj, Ego można zawsze w kieszeń schować jakby co.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
06.01.2025, 19:21
Lifeisbrutal
Na odwrót, takim sposobem ma stronę na chodzie a strona na chodzie to klient na chodzie
Btw,
Zakopmy wszystkie topory i naćpajmy się jak swinie😎
Kurwa, jak dobrze, że ja się wkurwiam na kogoś tylko jeden dzień, bez kitu, później idzie w zapomnienie , reset każdej nocy
Na odwrót, takim sposobem ma stronę na chodzie a strona na chodzie to klient na chodzie
Btw,
Zakopmy wszystkie topory i naćpajmy się jak swinie😎
Kurwa, jak dobrze, że ja się wkurwiam na kogoś tylko jeden dzień, bez kitu, później idzie w zapomnienie , reset każdej nocy
NIE dla OPIO !!!
06.01.2025, 19:24
Jeśli ma jakąś inną stronę na chodzie to myślę, że dobrze by było ją zaktualizować tutaj by ktoś stąd zainteresowany jego produktami mógł sobie coś kupić. Trzeba brać pod uwagę, że nie każdy korzysta z TORA.