Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
✓ Kolekcja Inferno ¥¥
26.03.2025, 19:15
Brom podobno kiedyś podawano żołnierzom, bo właśnie obniża potencje u mężczyzn i faktycznie nie chodziło o bromazepam tylko pierwiastek, może w krymianale podają to samo

Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
26.03.2025, 19:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.03.2025, 19:20 przez Lifeisbrutal.)
M7G9O Słyszałem o tym podawaniu " broma " żołnierzą, wuja mi to opowiadał, że jak był w wojsku to im do herbaty to dawali, więc w pace może być podobnie.
(28.09.2024, 02:34)Inferno napisał(a):😉
Pozdro, 🍺Inferno
Lecimy nie śpimy
🚓🔪
Radio samochodowe podłączone pod zasilacz i a w tle
- Michael De Santa
w ramce... we własnej osobie.
Z GTA
Dzięki hehehe ☀️🔥
Ja dopiero zaczynam- Przygotowania na zimę 🌲
Tu kolejne:
Cyrk ☠
👥👤🗣️
Koniec przygotowań na zime
W poniedziałek REMONT 🪖
Zrobię z tego chałupę na lato na melanż jak wytrzymam z abstynencją 🍻🚀
Projekt ¥
To już ten ostateczny
Tu Putin sam będzie patrzyć z góry na ten melanż 🚀
Zaproszenia nickowe zostaną wysłane na kaczkomaty, sprawdzajcie spam! 👩🔬
Pozdro, 🍺
Infuś👻
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
27.03.2025, 23:19
Ja chce na melanż wariacie!
Z chęcią bym tam coś pogrzał z wami wariatami
Tylko zamaluj ta swastyke zjebana
Z chęcią bym tam coś pogrzał z wami wariatami

Tylko zamaluj ta swastyke zjebana

Swastyka ma dobre znaczenie i długą historię, zanim Hitler ją zjarał i sprowadził do symbolu zła. Jak można wyczytać w google oznaczała szczęście i pomyślność, jako symbol religijny ale niestety Hitler przekręcił jej wygląd czarna na białym tle pod kątem i zrobił z niej symbol nienawiści dlatego teraz każdy kto widzi swastykę myśli o holokauście, zbrodniach itp.
Głównie u nas kojarzy się z nazimem to prawda.
A to SS to już nie ja dopisałem.
Rweqerew333 zapraszam! Podaj nazwę paczkomatu na PW
Fajnie taki dopalowy melanż by był, zrzeszenie samych największych ćpunów Polski z jednego forum, wyzwali byśmy do bitwy forum dopka, przyjechali by i bysmy na wiosce wojnę robili, kto wygra zgarnia oba fora z użytkownikami xDDd
Dobra a teraz TIP
Zrobcie sobie takie srebro do palenia:
![[Obrazek: 75e574dd212699732ef57f51732e7621.jpg]](https://gekkk.co/storage/v/75e574dd212699732ef57f51732e7621.jpg)
Wycięta dziura w korku, na najmniejszy palec ręki (można np. Kredkę czy coś żeby uformować ten lejek) i zajebac taśmą wokół
Nie trzeba się pierdolić, nie rozrywa się , idealnie dokrecone,
Idealna szczelność.
Jak już jedno takie zrobisz to już zawsze tak będziesz palić, gwarantuje
Głównie u nas kojarzy się z nazimem to prawda.
A to SS to już nie ja dopisałem.
Rweqerew333 zapraszam! Podaj nazwę paczkomatu na PW

Fajnie taki dopalowy melanż by był, zrzeszenie samych największych ćpunów Polski z jednego forum, wyzwali byśmy do bitwy forum dopka, przyjechali by i bysmy na wiosce wojnę robili, kto wygra zgarnia oba fora z użytkownikami xDDd
Dobra a teraz TIP
Zrobcie sobie takie srebro do palenia:
![[Obrazek: 75e574dd212699732ef57f51732e7621.jpg]](https://gekkk.co/storage/v/75e574dd212699732ef57f51732e7621.jpg)
Wycięta dziura w korku, na najmniejszy palec ręki (można np. Kredkę czy coś żeby uformować ten lejek) i zajebac taśmą wokół
Nie trzeba się pierdolić, nie rozrywa się , idealnie dokrecone,
Idealna szczelność.
Jak już jedno takie zrobisz to już zawsze tak będziesz palić, gwarantuje

Pozdro, 🍺
Infuś👻
28.03.2025, 20:25
Coo kurwa..... Co to za cybant Xd
Przecież ta taśma będzie się topić...
Nie gadaj, że trzeba na forum zrobić tutorial robienia cybanta. Myślałem, że takie rzeczy to się w podstawówce ogarnia
No i ta dupna dziura - tam też przecież będzie wylatywało mnóstwo materiału opałowego. Dziurki się robi wykałaczką.
Przecież ta taśma będzie się topić...
Nie gadaj, że trzeba na forum zrobić tutorial robienia cybanta. Myślałem, że takie rzeczy to się w podstawówce ogarnia

No i ta dupna dziura - tam też przecież będzie wylatywało mnóstwo materiału opałowego. Dziurki się robi wykałaczką.
Rweqerew333 mylisz się, kompletnie nic nie wypada a uwierz że jest to pilnowane bo mam nazbieranie na 1 zapalenie więc jak by mi coś wleciało to już dupa by była.
Druga sprawa na temat taśmy? Nie nic się nie topi bo te srebro jest na tyle głębokie aby odpalać przy taśmie to bym musiał tam napchać na 3 wiadra dopka z tyksem.
Sprzęt testowany przez sporoooo dni wcześniej, ten już kilka razy.
Wszystko ideolo
Z chęcią zobaczę Twój pomysł jak Ty robisz, podrzuć tutaj w kolekcji, przyda się
A dziurki wykałaczką jak zrobisz jedna za blisko drugiej to po paru wiadrach się łączą i się robi dopiero jama, dlatego robię leciutko większa niż wykałaczką i jedną.
Druga sprawa na temat taśmy? Nie nic się nie topi bo te srebro jest na tyle głębokie aby odpalać przy taśmie to bym musiał tam napchać na 3 wiadra dopka z tyksem.
Sprzęt testowany przez sporoooo dni wcześniej, ten już kilka razy.
Wszystko ideolo

Z chęcią zobaczę Twój pomysł jak Ty robisz, podrzuć tutaj w kolekcji, przyda się

A dziurki wykałaczką jak zrobisz jedna za blisko drugiej to po paru wiadrach się łączą i się robi dopiero jama, dlatego robię leciutko większa niż wykałaczką i jedną.
29.03.2025, 11:44
Śniło mi się dzisiaj, że robie ten cybuch żeby Ci pokazać xD
A tak normalnie to mi się nie chciało w to jeszcze bawić ale niebawem gdzieś wrzucę jak ja robię cybuch.
A tak normalnie to mi się nie chciało w to jeszcze bawić ale niebawem gdzieś wrzucę jak ja robię cybuch.
Mordo nie wiem o co chodzi ale śniło mi się że paliłem z tego cybucha, znaczy ja paliłem wieczorem z niego ale kurwa coś coś kojarzę taki sen nie gdyby to było rano i sobie go przypomniał dobrze.
Co to kurwa jest łączenie umysłów?
A propos mojego srebra to jest naprawdę dobre srebro bo tak jak mówię zauważ sobie jak mocno jest wyciągnięte sreberko od tej izolacji górnej, tam nasypiesz 1/4 tylko a ogień tam wchodzi do środka i nawet nie ma kontaktu z tą taśmą
A jest na tyle dobre że jest zakręcane i ma idealną szczelność nie muszę się pierdolić kurde jak jestem najarany domkiem żeby kurde srebro wiesz dokręcić tam ładnie je odkręcać później jak palę tylko mam korek zwykły
A no ale czekam na twoją propozycję, myślę że zrobisz taki który ja kiedyś też robiłem ale zobaczymy
(Sora za ewentualne błędy ale pisane to było przez mikrofon czyli głosowe pisanie ^^)
Co to kurwa jest łączenie umysłów?

A propos mojego srebra to jest naprawdę dobre srebro bo tak jak mówię zauważ sobie jak mocno jest wyciągnięte sreberko od tej izolacji górnej, tam nasypiesz 1/4 tylko a ogień tam wchodzi do środka i nawet nie ma kontaktu z tą taśmą
A jest na tyle dobre że jest zakręcane i ma idealną szczelność nie muszę się pierdolić kurde jak jestem najarany domkiem żeby kurde srebro wiesz dokręcić tam ładnie je odkręcać później jak palę tylko mam korek zwykły

A no ale czekam na twoją propozycję, myślę że zrobisz taki który ja kiedyś też robiłem ale zobaczymy

(Sora za ewentualne błędy ale pisane to było przez mikrofon czyli głosowe pisanie ^^)
29.03.2025, 12:06
Tez nad ranem miałem ten sen dzisiaj xD
No właśnie ja sobie wyobrażam jak dajesz tam zapalarą po tym cybuchu to wydaje mi się że i tak ta taśma się nagrzewa no ale jak mówisz że nie to może rzeczywiście tak jest.
Aczkolwiek ja tam wolę klasycznego gareta z samej folii
Myślę, że jeszcze dzisiaj dorwę trochę aluminium i zaprezentuje
No właśnie ja sobie wyobrażam jak dajesz tam zapalarą po tym cybuchu to wydaje mi się że i tak ta taśma się nagrzewa no ale jak mówisz że nie to może rzeczywiście tak jest.
Aczkolwiek ja tam wolę klasycznego gareta z samej folii

Myślę, że jeszcze dzisiaj dorwę trochę aluminium i zaprezentuje