Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
System rang
15.11.2023, 09:51
pazuzu - tylko zaproszeni(linkiem) przez innego usera dostają wyższa rangę na starcie, inaczej żeby uzyskać wyższa rangę trzeba napisać określoną il postów+ilość lajków. Takie są zasady, które dotyczą każdego z userów.
Dla pocieszenia nie 20 tylko 17 postów Ci do napisania zostało
, ale, moim zdaniem,jeśli nie stać Cię na napisanie posta,który miałby jakąś wartość merytoryczna,wnoszącego coś(wiedzę, doświadczenie, weryfikację info) danym temacie, tylko wychodzisz z założenia, że musisz "trzaskać na siłę spam"żeby być "wyżej" i zyskać uprawnienia większe, too....
....SŁABE W **UJ i wręcz żenujące
(tzn.ameba)
Dla pocieszenia nie 20 tylko 17 postów Ci do napisania zostało

....SŁABE W **UJ i wręcz żenujące

(tzn.ameba)
22.11.2023, 11:52
W sumie koledze nikt nie odpowiedział to jakby jakiś awans się ostał z checią przygarnę a tych punktów już parę nastukałem xd
Uważam, że "system rang" i zasad jest wyjątkowo przejrzysty, a wymagania to min. próg aktywności i pisanie " o czymś ", a nie o "pogodzie".
Kto nie jest w stanie w tak małym stopiniu się "wykazać " to znaczy, że nie jest gotowy korzystać z powyższych funkcji jak np. PW.
Dla wszystkich nowych user'ów i tych mało aktywnych kieruję apel:
Warto się przełamać: pisać, pytać, odpowiadać.
Kto nie jest w stanie w tak małym stopiniu się "wykazać " to znaczy, że nie jest gotowy korzystać z powyższych funkcji jak np. PW.
Dla wszystkich nowych user'ów i tych mało aktywnych kieruję apel:
Warto się przełamać: pisać, pytać, odpowiadać.

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
30.11.2023, 16:43
to co Czeslawo napisal, trudno jest zrobic lepszy system rang niz ten obecny mam wrazenie + zeby wbic te 10 czy 20 plusow to wystaczy pare merytorycznych postow lub celne uwagi i ma sie nawet ponad, jak sie spami to sie dostanie najwyzej plusa od sebka, bo on plusuje kazdego, ale za spam tez sie minusy dostaje wiec niewarto xD