Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP
20.04.2025, 02:13
Alfa dla laika dobre sobie co sie porobilo bez benzo srednio podchodzic.
Naprawde! Zwala moze Cie zaskoczyc chodzi ma swoj klimat.
Naprawde! Zwala moze Cie zaskoczyc chodzi ma swoj klimat.
20.04.2025, 04:52
(19.04.2025, 13:53)pawelwch87@gmail.com napisał(a): Co to jest to apvp? Pomoże ktoś?
Jeśli 3cmc/4cmc/MMC i tak dalej jest dla Ciebie w pytę wystarczające, to nie próbuj. Po spróbowaniu alfy już nic nie jest takie samo i sąsiedzi dziwnie patrzą

***ćpuny do wora, a w worze stuwa chlora***
23.04.2025, 02:16
(19.04.2025, 06:17)TheEnd napisał(a): No psychozy po Alfie to mistrzostwo świata 😂 można niezły zbiór opowiadań zrobić. Najgorsze są ciągi bo psychoza wtedy z dnia na dzień przybiera na sile i dopisuje nowe wątki do ujebanej w głowie na początku historii. Więc tak 7-8 dnia już jest dobra bajka sci-fi fantasy horror dramat komedia w głowie 🤯Poza psychozami maniakalnymi i schizami ja sie do teraz zastanawiam jak wsztstkie passwordy odzyskac po weekendzie do bankow gier czy odnalezc klucze do domu czy tam telefon wiadomo po czym.
Czy tez wymiana zamkow w drzwiach to normalka. Oraz maniaczenie na dzrzwiach to podstawa xD
O ze alfa w ogole istnieje to cud chyba ze jest dostepna w tych czasach z eth catem etylofenindantem i koncowym hex enem sa to dla dla mnie najlepszej substancja dopaminowe
Czy leci tu z nami admin na tym forum?
27.04.2025, 22:56
Pierdolona alfa, pod względem działania, to jest nie do podrobienia i żadna pochodna jej nie dorówna. Nic dziwnego, że mimo banów to "uchowała się" - tzn. stała się na swój sposób "samodzielnym" narkotykiem sprzedawanym mimo delegali nie dlatego, że akurat jest teraz legalna (tak jak to miało miejsce u nas z beta-ketonami do czasu wejscia w życie tego blanket bana) tylko dlatego że po prostu tak dziala. Podobnie z 4-mmc.
28.04.2025, 18:20
czasami jeden przecinek niedoczytany może zrobić problem albo znak interpunkcyjny
robisz mi laske?
hehe
niedoczytanie
robisz mi laske?
hehe

![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
Inferno
Problem u większości naszego społeczeństwa jest taki, że nie uznają przecinków i innych znaków interpunkcyjnych.
Przecinki po prostu nie istnieją. Tak samo jak pytajniki.
A skoro sami nie używają, to i nie widzą ich sensu w wypowiedziach innych, stąd potem problemy ze zrozumieniem prostych zdań.
Naprawdę mam wrażenie, że w przypadku niektórych, napisanie dyktanda z polskiego byłoby dużo bardziej pożyteczne niż udzielanie się w temacie o Alfie.
Nie mówię oczywiście o wszystkich błędach, bo zaraz ktoś się zesra, że sam pominąłem kilka przecinków, ale przed "że" albo "który" przecinek aż sam prosi się o kliknięcie.
Problem u większości naszego społeczeństwa jest taki, że nie uznają przecinków i innych znaków interpunkcyjnych.
Przecinki po prostu nie istnieją. Tak samo jak pytajniki.
A skoro sami nie używają, to i nie widzą ich sensu w wypowiedziach innych, stąd potem problemy ze zrozumieniem prostych zdań.
Naprawdę mam wrażenie, że w przypadku niektórych, napisanie dyktanda z polskiego byłoby dużo bardziej pożyteczne niż udzielanie się w temacie o Alfie.
Nie mówię oczywiście o wszystkich błędach, bo zaraz ktoś się zesra, że sam pominąłem kilka przecinków, ale przed "że" albo "który" przecinek aż sam prosi się o kliknięcie.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym