Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
*nz*-che**.**m
18.01.2025, 23:29
Brałem kiedyś od niego często analog 4mmc za czasów atoma ciekawe co to było ale było eleganckie
Be objective and honest.
26.03.2025, 21:16
Z forum dopek jest to jedyny vendor, u którego warto zamawiać i godny zaufania.
27.03.2025, 17:07
Trzydzieści rodzajów metaklefedronu, każdy w innym kolorze.
Takie sklepy powinny mieć nazwy typu "DoczyśćSam" i dodawać w gratisie aceton.
Takie sklepy powinny mieć nazwy typu "DoczyśćSam" i dodawać w gratisie aceton.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
Kiedyś miał tam sporo różnych fajnych, ciekawych rzeczy, w tym CMC, był też NEP, alfa, eutylon, jakieś mieszanki i inne, a teraz to tam są już tylko różne sorty 3-CMC i 4-CMC pod innymi nazwami i kolorami, często słabej jakości, bo słabo doczyszczone, więc sklep podupadł mocno w ostatnim czasie i spadł jakościowo, chociaż nie pod względem obsługi klienta. Pod tym względem jest dobrze i brak zastrzeżeń jakichkolwiek w tej kwestii. Kiedyś tam warto było kupować i był to jedyny warty uwagi sklep z dopka, gdzie można było kupować na luzie bez przypału, a teraz nie ma tam już nic ciekawego w tym sklepie.
29.03.2025, 15:15
Bolchemist też godny zaufania
Pamiętam kiedyś jak Atom miał Hexen Crystal się zwał. Ja pierdole!! Jak to kopało?!?!! Masakra. Raz tylko się pojawił taki..... Cudo
Pamiętam kiedyś jak Atom miał Hexen Crystal się zwał. Ja pierdole!! Jak to kopało?!?!! Masakra. Raz tylko się pojawił taki..... Cudo
03.04.2025, 18:25
Tego towaru tak naprawdę to ma przez pół bo nawet po zdj można wywnioskować że to samo sprzedaje pod conajmniej dwoma nazwami. Co najwyżej drobniej pokruszone. Wziąłem kiedyś z każdego po trochu to nawet miałem wrażenie że 3 nazwy to jeden sort
każdy zanieczyszczony niestety co potęgowało zwale na maxa