Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
18.07.2026, 08:58
Tez bym chętnie skosztował, a że tolerka zerowa wystarczyło by ziarenko aby rozlać się na kanapiie niczym mleko
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
18.07.2026, 12:22
7 miesięcy detoksu czy warto iść w 4mmc? Czy może jakas ciekawsza alternatywa?
18.07.2026, 14:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.07.2026, 15:00 przez kiertnik82.)
cepityle Zależy jaką grupę substancji lubisz. Jeżeli lubisz euforyki to tego mefa mogę jak najbardziej polecić. Ma być podobno ten sam co wcześniej, czyli prima sort
18.07.2026, 16:23
W sumie to najbardziej preferuje krajówkę ale w clearnecie nie ma nic ciekawego, stąd skłaniałbym się najbardziej do 4mmc. Wiadomo kiedy wraca towar i wiadomo cóż to będzie?
18.07.2026, 17:52
no przeciez ci kurwa pisze ze bedzie to samo co ostatnio..
prostuj się kurwo
18.07.2026, 18:03
Jest napisane jak już, Ojczyzna Polszczyzna.
Nie wiem jaki był towar wcześniej, bo nie siedze i nie wertuje każdej strony. Niemniej jednak fajnie będzie to ktoś kompetenty się wypowie czy celować w mmc czy może w 3cmc? Pozdro
Nie wiem jaki był towar wcześniej, bo nie siedze i nie wertuje każdej strony. Niemniej jednak fajnie będzie to ktoś kompetenty się wypowie czy celować w mmc czy może w 3cmc? Pozdro
cepityle z cały szacuneczkiem - bo Cię nie znam...
ale...
recenzje masz - wystarczy je przeeczytać... łącznie z fotami... jest ich kilka więc wstępne info JAK DZIAŁA TOWAR MASZ... zarówno 4MMC jak i 3CMC
z kolei...
czy celować w 3CMC czy 4MMC to już wiedzieć powinieneś TY koleszko kochany... bo to dwie różniące się profilem działania substancje, wiele mają wspólnego ale tak samo wiele innych kwesti z którymi sobie albo poradzisz albo nie poradzisz. Jeden zdycha po mefedronach, drugi po chlorach ( np ja ) - chociaż ten sort w tej kwestii okazał się dla mnie b. łaskawy.
Tu sam musisz zdecydować... chyba, że serio dopiero zaczynasz i chcesz smyrnąć coś lajtowszego... to polecam od siebie bardziej mefka niż chlora... ale tak jak wspomniałam, to kwestia tego co już smyrałeś, jakie masz doświadczenie no i czego oczekujesz, nikt Ci tu FAZY nie wywróży.
pozdruFFka
ale...
recenzje masz - wystarczy je przeeczytać... łącznie z fotami... jest ich kilka więc wstępne info JAK DZIAŁA TOWAR MASZ... zarówno 4MMC jak i 3CMC
z kolei...
czy celować w 3CMC czy 4MMC to już wiedzieć powinieneś TY koleszko kochany... bo to dwie różniące się profilem działania substancje, wiele mają wspólnego ale tak samo wiele innych kwesti z którymi sobie albo poradzisz albo nie poradzisz. Jeden zdycha po mefedronach, drugi po chlorach ( np ja ) - chociaż ten sort w tej kwestii okazał się dla mnie b. łaskawy.
Tu sam musisz zdecydować... chyba, że serio dopiero zaczynasz i chcesz smyrnąć coś lajtowszego... to polecam od siebie bardziej mefka niż chlora... ale tak jak wspomniałam, to kwestia tego co już smyrałeś, jakie masz doświadczenie no i czego oczekujesz, nikt Ci tu FAZY nie wywróży.
pozdruFFka