Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
16.02.2026, 00:15
ja chcialbym (chcialbym nie musiec mowic takich prozaicznych rzeczy, ale nie bez powodu na narkotyki i inne farmaceutyczne smakolyki mowi sie oglupiacze) jeszcze przypomniec swiezszym uzytkownikom, czy to forum czy samych substancji psychoaktywnych, zeby nie wysnuwac pochopnych wnioskow i narzekac na produkt, tylko uzbroic sie w swiadomosc, ze bedac podczas farmakoterapii ssri, snri, stabilizatorami nastroju czy innymi calcium channel binderami, ze substancja nie bedzie dzialac tak jak powinna, a w dodatku mozna zrobic sobie niezle kuku, holokaust receptorow i inne nieprzyjemnosci, a jesli juz sie decydujecie na konsumpcje meth czy innych odczynnikow razem z lekami to zamiesccie to od razu w recenzji
zamieszczam przyklad z wczesniejszych stron watku
zamieszczam przyklad z wczesniejszych stron watku
16.02.2026, 08:27
Nie noo gdzie po 150mg na szczura ??? Pojeba...? 200mg to mi na dobę starcza i jest dosyć mocno oczywiście jak jest dobre Piko
po miesiącu codziennego zazywania dochodziłem max do pół grama na dobę to jest dużo... To nie jakieś tam 3cmc że walisz jedna za drugą grubą jak palec i ile byś nie zżarł to nic sobie nie zrobisz ...meth to jest zupełnie inna bajka
po miesiącu codziennego zazywania dochodziłem max do pół grama na dobę to jest dużo... To nie jakieś tam 3cmc że walisz jedna za drugą grubą jak palec i ile byś nie zżarł to nic sobie nie zrobisz ...meth to jest zupełnie inna bajka
16.02.2026, 08:41
Ciężko mi to sobie wyobrazić bo ja ładuję dawki nepa 20 mg i mi dostarcza na 3-4 godziny. Nie próbowałem więc nie będę oceniał pico tylko napisałem ile biorę nepa i na ile mi starcza więc musisz mieć naprawdę przetrwany organizm
16.02.2026, 15:03
KAMILQ+12
Dobrze prawi.
Jeśli jecie 3CMC rekreacyjnie, a nie wyczynowo, to lepiej odpuśćcie sobie meth.
Trójką krzywdy sobie nie zrobisz, a ewentualna paranoja przejdzie Ci w 1,5 godzinki regularnego oddychania.
Przy dobrej mecie dochodziłem do 500mg vapo na dobę i byłem absolutnie przez cały czas wyjebany jak bezpiecznik.
Niestety potem też 3 dni dochodziłem do siebie.
Jeżeli ktoś ma skłonności do paranoi, albo kardiozwał to bez benzo bym nawet nie podchodził do mety - mimo, że nie pochwalam łączenia stimów z benzodiazepinami, to przy tak silnej i schizowej substancji posiadanie benzo na wszelki wypadek uznałbym jako redukcję szkód, a nie jako nieodpowiedzialny miks.
To nie zabawka, tylko dopaminowy buldożer.
Uważajcie na siebie.
Dobrze prawi.
Jeśli jecie 3CMC rekreacyjnie, a nie wyczynowo, to lepiej odpuśćcie sobie meth.
Trójką krzywdy sobie nie zrobisz, a ewentualna paranoja przejdzie Ci w 1,5 godzinki regularnego oddychania.
Przy dobrej mecie dochodziłem do 500mg vapo na dobę i byłem absolutnie przez cały czas wyjebany jak bezpiecznik.
Niestety potem też 3 dni dochodziłem do siebie.
Jeżeli ktoś ma skłonności do paranoi, albo kardiozwał to bez benzo bym nawet nie podchodził do mety - mimo, że nie pochwalam łączenia stimów z benzodiazepinami, to przy tak silnej i schizowej substancji posiadanie benzo na wszelki wypadek uznałbym jako redukcję szkód, a nie jako nieodpowiedzialny miks.
To nie zabawka, tylko dopaminowy buldożer.
Uważajcie na siebie.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
17.02.2026, 05:50
Temat jak najbardziej warty uwagi😁
Testowane wczoraj wieczorem w sumie do teraz 😂 sort drobniutkie przeźroczyste kryształki lekko żółtawe po otwarciu worka dziwnie zapachnialo(jakby ocet)
postanowiłem że sobie zapodam przez waporyzacje wziąłem lufke wrzuciłem dwa nieduże kamyczki max 0.1 g nie wazylem. Topi się ładnie nie spała sie za szybko nie pozostawia dużo osadu na lufie. Dym z pierwszego bucha trochę smierdzacy i nie bardzo smaczny. Następne buchy wchodziły bardzo gładko nie gryzie w gardło bezwonne i bezsmakowe. Po może sześciu sztachach zaczynałem czuć to coś czyli klepie 😉😉 odłożyłem sprzet poszedłem do garażu pomajsterkowac z motorem.elegancko się mi pracowało troszkę nieogar był bo kilka rzeczy robiłem jednocześnie .znajomy wpadł na piwo fajnie się gadało trudno mi jest zamknąć mordę po tym 😉 klepło dosyć mocno nie jakoś nachalnie tak w miarę spodziewałem się że bardziej wejdzie ale było okej po jakichś dwóch godzinach bardzo szybkich 😂 sięgnąłem po lufkę i dopalilem to co w niej zostało.Nastepnie zająłem się szukaniem w internecie dosłownie wszystkiego 🤣 W końcu włączyłem grę na telefonie zająłem się graniem i tak ani się nie obejrzałem a tu już pierwsza w nocy.... Dorzuciłem znowu niedużego kamyczka do lufy spaliłem go
od tamtej pory nic nie dorzuciłem,wypaliłem z pół paczki papierosów,😬za godzinę wybieram się normalnie do pracy nie spałem ani minutki czuję się identycznie jak wczoraj wieczorem raczej nie widać niczego po mnie że niewyspany jestem czy cokolwiek co mogło by wskazywać że jestem pod wpływem jakiejś substancji.(Przed robotą zapale kilka buszkow)😂😉To są tylko i wyłącznie moje spostrzeżenia na każdego może to inaczej działać. Ogólnie polecam bardzo cena nie jest wysoka wręcz bardzo tanio.
Ludzie którzy nie mieli z tym styczności naprawdę niech podchodzą do Tego ostrożnie!!!
Testowane wczoraj wieczorem w sumie do teraz 😂 sort drobniutkie przeźroczyste kryształki lekko żółtawe po otwarciu worka dziwnie zapachnialo(jakby ocet)
postanowiłem że sobie zapodam przez waporyzacje wziąłem lufke wrzuciłem dwa nieduże kamyczki max 0.1 g nie wazylem. Topi się ładnie nie spała sie za szybko nie pozostawia dużo osadu na lufie. Dym z pierwszego bucha trochę smierdzacy i nie bardzo smaczny. Następne buchy wchodziły bardzo gładko nie gryzie w gardło bezwonne i bezsmakowe. Po może sześciu sztachach zaczynałem czuć to coś czyli klepie 😉😉 odłożyłem sprzet poszedłem do garażu pomajsterkowac z motorem.elegancko się mi pracowało troszkę nieogar był bo kilka rzeczy robiłem jednocześnie .znajomy wpadł na piwo fajnie się gadało trudno mi jest zamknąć mordę po tym 😉 klepło dosyć mocno nie jakoś nachalnie tak w miarę spodziewałem się że bardziej wejdzie ale było okej po jakichś dwóch godzinach bardzo szybkich 😂 sięgnąłem po lufkę i dopalilem to co w niej zostało.Nastepnie zająłem się szukaniem w internecie dosłownie wszystkiego 🤣 W końcu włączyłem grę na telefonie zająłem się graniem i tak ani się nie obejrzałem a tu już pierwsza w nocy.... Dorzuciłem znowu niedużego kamyczka do lufy spaliłem go
od tamtej pory nic nie dorzuciłem,wypaliłem z pół paczki papierosów,😬za godzinę wybieram się normalnie do pracy nie spałem ani minutki czuję się identycznie jak wczoraj wieczorem raczej nie widać niczego po mnie że niewyspany jestem czy cokolwiek co mogło by wskazywać że jestem pod wpływem jakiejś substancji.(Przed robotą zapale kilka buszkow)😂😉To są tylko i wyłącznie moje spostrzeżenia na każdego może to inaczej działać. Ogólnie polecam bardzo cena nie jest wysoka wręcz bardzo tanio. Ludzie którzy nie mieli z tym styczności naprawdę niech podchodzą do Tego ostrożnie!!!
19.02.2026, 12:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.02.2026, 12:17 przez DrakoMalfoy.)
Zastanawia mnie jak ten gość wygląda aktualnie i gdzie pracuje czy w pośród wielu ludzi
ja bym miał wrażenie takie ze każdy wie że jestem nażarty
ja bym miał wrażenie takie ze każdy wie że jestem nażarty
Be objective and honest.
19.02.2026, 13:08
DrakoMalfoy
Musi być to praca nie rzucająca się w OCZY.
KAMILQ+12
Wyczekuje renifera na PIKOszonego do skrytki, za kilka dni dla dobra nauki się z nim zmierzę.
Musi być to praca nie rzucająca się w OCZY.

KAMILQ+12
Wyczekuje renifera na PIKOszonego do skrytki, za kilka dni dla dobra nauki się z nim zmierzę.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !