Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal
27.05.2022, 15:52
(26.05.2022, 15:41)kajabuza napisał(a): Maniek dzięki za misję a miałem w planach się ponudzić (:
Zrobiłem co mogłem, niestety darmowa apka na smartfona to nie Photoshop. I z pikselozą nic nie zrobię (:
Ciekawostka bo znalazłem jeszcze taki motyw
Ale to już przesada by była, ble...
Podoba mi się ta 2 chyba mamy fawortya
(nie cytuj posta pod którym besposrednio odpisujesz) Właśnie! Szczerze mówiąc z całą skromnością zaangażowałem się w konkurs a nawet nie wiem kiedy finish
A mam pomysł na nowy konkurs, w którym każdy będzie mógł wziąć udział z łatwoscią i nie będzie musiał się borykać z grafikami i programami tak mi się wydaje
A mam pomysł na nowy konkurs, w którym każdy będzie mógł wziąć udział z łatwoscią i nie będzie musiał się borykać z grafikami i programami tak mi się wydaje
29.05.2022, 18:25
Finish 31.05.2022 - i trzeba będzie założyć jakąś ankietę w której będziecie głosować na dany projekt. Ustawi się termin oddawania głosów np. na kilka dni, czy tam powiedzmy tydzień i powinno być git.
29.05.2022, 18:36
Myślę, że najlepiej chyba by było, żeby każdy mógł oddać tylko jeden głos na jedną pracę, ale to też jeszcze może być kwestia do omówienia... Admin nie wiem czy będzie miał czas i czy będzie głosować, ale kto wie, może zagłosuje
29.05.2022, 19:31
(29.05.2022, 18:25)Maniek napisał(a): Finish 31.05.2022 - i trzeba będzie założyć jakąś ankietę w której będziecie głosować na dany projekt. Ustawi się termin oddawania głosów np. na kilka dni, czy tam powiedzmy tydzień i powinno być git.
I jedna pracę każdy musi wybrać swoja?
Moze lepiej by bylo 2-3 prace max by większy wybor byl w ankiecie?