Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tramadol (chlorowodorek tramadolu)
04.06.2024, 16:48
no właśnie tak miałam, może to kwestie osobnicze na jednych działa tak a na innych inaczej
może też chodzi o to co się w między czasie bierze
u mnie amf na zmiane z 4MMC i 3CMC
może też chodzi o to co się w między czasie bierze
u mnie amf na zmiane z 4MMC i 3CMC
12.01.2025, 17:58
Jak w temacie Tramadol, możecie tutaj pisać swoje doświadczenia, przeżycia z tym lekiem.
12.01.2025, 18:11
Dziwne że nie było tego tematu
Swoich czasów brałem tego, dostawałem jakieś gówno w kropelkach i trzeba było niby te kropelki odmierzać, ledwo wylazilem z apteki (a wtedy noga mnie strasznie bolała) no i wyrywałem zębami ten ustnik do kropelek i waliłem na raz do dna popijając piwkiem
Wracałem do domu to już bez windy tylko po schodach normalnie.
Miałem też te tramale 50mg w tabletkach.
Nie wiem, może dlatego że nie podbijalem tej fazy thiocodinem tak jak to robią czy czymś tam innym, nie znam się, nie moja bajka.
Przeszedł ból nogi i przestałem brać tramal.
Niby z opowiadań i ze szpitala dostałem notkę że nastrój miałem euforyczny. A ja ni chuja nie pamiętam żebym miał euforię jak wcinałem skrzydełka z ręką pocięta do kości.
Jedynie co to mnie nie bolało.
Swoich czasów brałem tego, dostawałem jakieś gówno w kropelkach i trzeba było niby te kropelki odmierzać, ledwo wylazilem z apteki (a wtedy noga mnie strasznie bolała) no i wyrywałem zębami ten ustnik do kropelek i waliłem na raz do dna popijając piwkiem
Nie wiem, może dlatego że nie podbijalem tej fazy thiocodinem tak jak to robią czy czymś tam innym, nie znam się, nie moja bajka.
Niby z opowiadań i ze szpitala dostałem notkę że nastrój miałem euforyczny. A ja ni chuja nie pamiętam żebym miał euforię jak wcinałem skrzydełka z ręką pocięta do kości.
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
12.01.2025, 18:19
Jak złamałem nogę to - jakkolwiek głupio to nie zabrzmi - czułem się jak w niebie 😀
Lekarze raczej piszą dorete, ale jako że zawiera ona również paracetamol, mój poszedł mi na rękę i pisał tramal, ale retard.
Jednak wolę chodzić na nogach niż to przyjmować 😀
Lekarze raczej piszą dorete, ale jako że zawiera ona również paracetamol, mój poszedł mi na rękę i pisał tramal, ale retard.
Jednak wolę chodzić na nogach niż to przyjmować 😀
12.01.2025, 18:24
(12.01.2025, 18:11)Inferno napisał(a): Dziwne że nie było tego tematu
Jak odmierzać? Miałem kiedy Tramadol w kropelkach i tam jest pompka i na odwrocie butelki jest napisane ile jedna pompka ma zawartości trampka.
12.01.2025, 18:28
Lifeisbrutal to ciekaw jestem ile dawek przyjmowałem tego na raz waląc całą buteleczkę 
Sprawdzę w "wolniejszym" czasie jak mi się będzie chciało na stronie e-pacjenta co to były za kropelki

Sprawdzę w "wolniejszym" czasie jak mi się będzie chciało na stronie e-pacjenta co to były za kropelki
12.01.2025, 18:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.01.2025, 18:31 przez Lifeisbrutal.)
Inferno Przecież nie waliłem całej butelki naraz. Nie pamiętam już jakie dawkowanie brałem bo to było już dawno temu. Ale jak dla mnie wydajniejszy jest trampek w tabsach.
12.01.2025, 18:34
Lifeisbrutal chodziło, że ja brałem całą.
A pamiętasz może jak one się nazywały?
Wiem że buteleczka była jakoś zielona, w sensie etykieta na niej.
A pamiętasz może jak one się nazywały?
Wiem że buteleczka była jakoś zielona, w sensie etykieta na niej.