Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlife.market - Temat główny
18.12.2024, 11:11
O, widzę nowy Skittles?
Vendor tam chyba z wiadra ładuje co popadnie?
To już 4-5 pomyłka z naklejką, Panowie HighlifeMarket jak Wy to robicie?
Serio pytam
Vendor tam chyba z wiadra ładuje co popadnie?
To już 4-5 pomyłka z naklejką, Panowie HighlifeMarket jak Wy to robicie?
Serio pytam
18.12.2024, 11:15
Inferno ładunek poprawny tylko naklejki się nie zgadzają
HighlifeMarket tak w sumie dostałem - na moim mefedron 20 była wlepa skittles 10 xD
Niemniej materiał jaki zamówiłem zgadza się z tym co finalnie dostałem.
HighlifeMarket tak w sumie dostałem - na moim mefedron 20 była wlepa skittles 10 xD
Niemniej materiał jaki zamówiłem zgadza się z tym co finalnie dostałem.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣿⣿⠟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠙⠿⣿ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣿⣿⠟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠙⠿⣿ Rowerek
18.12.2024, 13:52
serio ogarnijcie to - jeśli to faktycznie pomyłka - bo to nie wróży nic dobrego!
mrrrrau
Gołębie latają calczas bardzo szybko do mnie doleciał 😁 pakowanie też ok polecam HighlifeMarket
20.12.2024, 02:27
Inferno Rweqerew333 DarkSonia
Pakujący chyba średnio rozgarnięty ostatnio jest. Widzę to i zabieram się za "korektę". Przepraszamy za problemy.
Pakujący chyba średnio rozgarnięty ostatnio jest. Widzę to i zabieram się za "korektę". Przepraszamy za problemy.
20.12.2024, 02:47
Towar z tego co widzę po sobie, i po opiniach wielu userów z forum - macie prima sort - na razie same +
nie spiepszcie tego z tymi naklejkami - bo z jednej strony chwała wam za to, że wgl. sa naklejane... ale...
teraz pytanie czy tam po prostu jest walnięta zła naklejka czy posypany zły towar i naklejka dobra
nie chcę tego już rozkminiać bo na forum już ost dość afer. Ważne by ludziki nie mieli potem podczas testów laboratoryjnych zdziwka.
3mam kciuki!
nie spiepszcie tego z tymi naklejkami - bo z jednej strony chwała wam za to, że wgl. sa naklejane... ale...
teraz pytanie czy tam po prostu jest walnięta zła naklejka czy posypany zły towar i naklejka dobra
nie chcę tego już rozkminiać bo na forum już ost dość afer. Ważne by ludziki nie mieli potem podczas testów laboratoryjnych zdziwka.
3mam kciuki!
mrrrrau
20.12.2024, 18:34
dogadanie i wysylka sampli nie obejmowala wiecej niz pare dni (dluzej to vendor na mnie czekal, az sie zastanowie co wziac, nizeli ja na vendora ), liczac od zakonczenia akcji samplowej, wiec mozna powiedziec, ze vendor wszedl z przytupem na scene forum
paczke otrzymalem blyskawicznie, pakowanie prima sort, nie mam na co narzekac, oprocz na za mala gramature sampli (beka beką, ale ilosc bardzo odpowiednia, nie jest to 1 pigula na emdeku jak to zwykl robic jeden vendor ktorego juz z nami nie ma)
osobiscie bardzo polecam, odczynniki sa naprawde wysoko jesli chodzi o jakosc, milo widziec cos wiecej niz klef, mam nadzieje ze ekspansja oferty (jesli takowa sie odbedzie) obejmie takie substancje jak chociazby 3/4-emc i inne, ciekawe ketony, a moze i jakis dobry prąd, od siebie zycze vendorowi powodzenia, bo jest to nowa swiezosc od czasow znikniecia Blacka
recki 4-mmc i MDMA ktore otrzymalem, pojawily sie w dzialach tematycznych, skittles i purple punch na dojechanie na warsztat musi troche poczekac, mam duzo do ogarniecia teraz, ale na wstepie moge powiedziec, ze obydwa weedy pachna bardzo, bardzo przyjemnie i wygladaja rowniez zacnie
dziekuje za mozliwosc testu i mam nadzieje, ze moje recenzje sa satysfakcjonujace, pozdro
paczke otrzymalem blyskawicznie, pakowanie prima sort, nie mam na co narzekac, oprocz na za mala gramature sampli (beka beką, ale ilosc bardzo odpowiednia, nie jest to 1 pigula na emdeku jak to zwykl robic jeden vendor ktorego juz z nami nie ma)
osobiscie bardzo polecam, odczynniki sa naprawde wysoko jesli chodzi o jakosc, milo widziec cos wiecej niz klef, mam nadzieje ze ekspansja oferty (jesli takowa sie odbedzie) obejmie takie substancje jak chociazby 3/4-emc i inne, ciekawe ketony, a moze i jakis dobry prąd, od siebie zycze vendorowi powodzenia, bo jest to nowa swiezosc od czasow znikniecia Blacka
recki 4-mmc i MDMA ktore otrzymalem, pojawily sie w dzialach tematycznych, skittles i purple punch na dojechanie na warsztat musi troche poczekac, mam duzo do ogarniecia teraz, ale na wstepie moge powiedziec, ze obydwa weedy pachna bardzo, bardzo przyjemnie i wygladaja rowniez zacnie
dziekuje za mozliwosc testu i mam nadzieje, ze moje recenzje sa satysfakcjonujace, pozdro
21.12.2024, 03:15
Będzie leciał do mnie gołąb z Ketaminą
Kontakt z vendorem: 10/10
Myślę, że będę tu często teraz robił zakupy
- — Więcej powiem, jak doleci gołąbek.
HighlifeMarket dziękuję za profesjonalną obsługę, już widać poprawy!
Kontakt z vendorem: 10/10
Myślę, że będę tu często teraz robił zakupy
- — Więcej powiem, jak doleci gołąbek.
HighlifeMarket dziękuję za profesjonalną obsługę, już widać poprawy!
Pozdro, Infuš