Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ulubiona Kawa.
29.04.2023, 17:49
Jedyna kawa która wchodzi w rachubę to PIWNA Kawosz ze mnie żaden, tak dawno nie piłem że smaku Inni nie pamiętam
29.04.2023, 21:42
Cafe D'or orzechowa albo waniliowa pol na pol z mlekiem, mega zajebista, z kostkami lodu jako kawa mrozona tez zajebiscie smakuje, a tania dosyc
13.05.2023, 03:34
Ulubiona kawa to jest z rana i jeszcze jak ktoś mi ja zrobi
Też lubię kawę mrozona słodka i do tego coś słodkiego
Też lubię kawę mrozona słodka i do tego coś słodkiego
17.08.2023, 19:43
Moja ulubiona kawa to ta, która ma dużo mleka i cukru.
Nie lubię gorzkiej kawy, bo mi psuje humor. Wolę słodką i aromatyczną, która pobudza mnie do działania.
Lubię też dodawać do niej różne syropy i przyprawy, żeby nadać jej ciekawy smak.
Niektórzy mówią, że to nie jest prawdziwa kawa, ale ja się z nimi nie zgadzam.
Każdy ma swoje upodobania i nie ma sensu się kłócić o to, co jest lepsze. Dla mnie najlepsza jest kawa, która sprawia mi przyjemność i poprawia nastrój.
Nie lubię gorzkiej kawy, bo mi psuje humor. Wolę słodką i aromatyczną, która pobudza mnie do działania.
Lubię też dodawać do niej różne syropy i przyprawy, żeby nadać jej ciekawy smak.
Niektórzy mówią, że to nie jest prawdziwa kawa, ale ja się z nimi nie zgadzam.
Każdy ma swoje upodobania i nie ma sensu się kłócić o to, co jest lepsze. Dla mnie najlepsza jest kawa, która sprawia mi przyjemność i poprawia nastrój.
15.09.2023, 21:38
Lubię eksperymentować z kawą. Nazywam tą zabawę: CIEKAWA KAWA nie tylko pobudza, ale też zaskakuje.
Może być aromatyzowana, mrożona, z dodatkami lub bez. Ważne, żeby pasowała do nastroju i okazji. Oto kilka pomysłów na ciekawą kawę, która rozbawi cię i twoich znajomych:
- Kawowy koktajl z bananem i miodem.
Zmiksuj w blenderze filiżankę mocnej kawy, banana, łyżkę miodu i kostki lodu. Wlej do wysokiej szklanki i udekoruj bitą śmietaną i wiórkami kokosowymi.
- Kawowe ciasteczka z orzechami.
Wymieszaj w misce pół szklanki masła, pół szklanki cukru, jajko, łyżeczkę proszku do pieczenia i dwie łyżki rozpuszczonej kawy. Dodaj dwie szklanki mąki i pół szklanki posiekanych orzechów włoskich. Uformuj z ciasta kulki i spłaszcz je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 15 minut.
- Kawowa maska do twarzy.
Zmieszaj w miseczce dwie łyżki fusów z kawy, dwie łyżki jogurtu naturalnego i łyżkę miodu. Nałóż na oczyszczoną twarz i pozostaw na 20 minut. Zmyj ciepłą wodą i podziwiaj efekt.
Może być aromatyzowana, mrożona, z dodatkami lub bez. Ważne, żeby pasowała do nastroju i okazji. Oto kilka pomysłów na ciekawą kawę, która rozbawi cię i twoich znajomych:
- Kawowy koktajl z bananem i miodem.
Zmiksuj w blenderze filiżankę mocnej kawy, banana, łyżkę miodu i kostki lodu. Wlej do wysokiej szklanki i udekoruj bitą śmietaną i wiórkami kokosowymi.
- Kawowe ciasteczka z orzechami.
Wymieszaj w misce pół szklanki masła, pół szklanki cukru, jajko, łyżeczkę proszku do pieczenia i dwie łyżki rozpuszczonej kawy. Dodaj dwie szklanki mąki i pół szklanki posiekanych orzechów włoskich. Uformuj z ciasta kulki i spłaszcz je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 15 minut.
- Kawowa maska do twarzy.
Zmieszaj w miseczce dwie łyżki fusów z kawy, dwie łyżki jogurtu naturalnego i łyżkę miodu. Nałóż na oczyszczoną twarz i pozostaw na 20 minut. Zmyj ciepłą wodą i podziwiaj efekt.