Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
nawebe Takie pomyłki typu 3-cmc wychodzące jako metamfetamina itd. to sie pojawiac mogą przy tych testerach jednorazowych. W laboratorium kryminalistycznym nie ma miejsca na takie jaja bo nie robią tego testerami za 30zl. Mial NEP-a to wyjdzie NEP.
31.01.2024, 08:50
Koledze kolegi na przypale wykazało kokainę na pierwszych testach, dopiero po dokładnym badaniu wyszło, że NEP
03.02.2024, 17:47
dokladnie to co horsii napisal, bledy to moga sie pojawic na testach na mocz wykonywanych przez mame czy pielegniarke w szpitalu (3cmc wychodzace jako mdma i amfetamina chociazby XD), nie w laboratorium kryminalistycznym
17.02.2024, 12:46
Bardziej polecam chemcloud na podstawie moich doświadczeń ale nie wiem jak z aktualnym sortem
kocham piwo
17.02.2024, 12:49
(17.02.2024, 00:25)Mef123 napisał(a): Gdzie uderzać po nepa słoń czy ChemCloud?
Ja ponad roktemu Chemclud pakowałem, miernota była nie wiem jak teraz z sortami. Słoniowy nie jest może najlepszy ale jak się nie chce za dużej ilosci można uderzać. A ja czekam na duchowy bo w krysztale najlepszy Nepik
01.04.2024, 11:57
Ferdzio Kiepski Właśnie tak. NEP w krysztale to całkiem inna bajka, niż te pudry. Ze swoich spostrzeżeń wiem, że bardziej uderza, a efekty uboczne są mniej dotkliwe. Naprawdę. Nieraz miałem kardio po 2 kresce "pudru", a na krysztale mogłem jechać kilka dób.
06.04.2024, 18:55
Co jest z nepem nie tak?
Kolega wypowiadał się że średnio mu pasuje ogólnie działanie i mówił że ten produkt nic nie daje a vapo nawet nie czuć.
Ja bardzo lubiłem vapować Nep, ale w pamięci kontakt z nim już mi się zatarł.
Nie wiem jak tego dokonam ale muszę stanąć na rzęsach żeby pozyskać Nep i udowodnić sobie że to jest dobry odczynnik.
Z tego co pamiętam to działanie zawierało się w podniesionym libido, spidu oraz nutce euforii i podniesionym nastroju oraz generalnemu podniecenie.
Vapo zaś dawalo to samo tylko mocniej plus dopaminowo wyjebke i luzik, zaciesz mordy. Hmm... Póki sobie nie przypomne to nie będę wiedział.
Kolega wypowiadał się że średnio mu pasuje ogólnie działanie i mówił że ten produkt nic nie daje a vapo nawet nie czuć.
Ja bardzo lubiłem vapować Nep, ale w pamięci kontakt z nim już mi się zatarł.
Nie wiem jak tego dokonam ale muszę stanąć na rzęsach żeby pozyskać Nep i udowodnić sobie że to jest dobry odczynnik.
Z tego co pamiętam to działanie zawierało się w podniesionym libido, spidu oraz nutce euforii i podniesionym nastroju oraz generalnemu podniecenie.
Vapo zaś dawalo to samo tylko mocniej plus dopaminowo wyjebke i luzik, zaciesz mordy. Hmm... Póki sobie nie przypomne to nie będę wiedział.
09.04.2024, 16:24
@"olancucki" Kolego drogi Przejrzałem Twoich postów kilka stron w tym wiele zachwalających odczynniki stymulacyjne.. W sumie to większość z nich taka była
nie zabrakło wzmianek o NEPiku Znasz ten towar od podszewki
moglbys Bardziej rozwinąć swoje pytanie nt. co jest z nim nie tak, proszę? a jeśli faktycznie kontakt z nim Ci się już zatarł, to polecam przerwę.. psychuszkę? nie piszę złośliwie ale widzę że głowę masz już jedną z gorzej przerytych tutaj użytkowników(samych wielbicieli RC) ciężki przypadek
Co jest z nim nie tak? nie wiem.. niektórych schizuje inni mówią że brak im tej 'magiii' jak w 3-cmc.. że bania nie ta że nic nie czują.. że tachykardia.. że wazokonstrykcja Niektórzy wolą po prostu mniej ogarniać i nie czuć jak po NEPie tej noradrenaliny.. wolą dopaminę
więc tak kończąc.. w każdym rc moze byc cos nie tak
nie zabrakło wzmianek o NEPiku Znasz ten towar od podszewki
moglbys Bardziej rozwinąć swoje pytanie nt. co jest z nim nie tak, proszę? a jeśli faktycznie kontakt z nim Ci się już zatarł, to polecam przerwę.. psychuszkę? nie piszę złośliwie ale widzę że głowę masz już jedną z gorzej przerytych tutaj użytkowników(samych wielbicieli RC) ciężki przypadek
Co jest z nim nie tak? nie wiem.. niektórych schizuje inni mówią że brak im tej 'magiii' jak w 3-cmc.. że bania nie ta że nic nie czują.. że tachykardia.. że wazokonstrykcja Niektórzy wolą po prostu mniej ogarniać i nie czuć jak po NEPie tej noradrenaliny.. wolą dopaminę
więc tak kończąc.. w każdym rc moze byc cos nie tak