Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowości ze świata RC
kot_kreskowy hahaha żebyś wiedział.
Jak zamawiałem wodzian chloralu któryś raz to właśnie przy odbiorze paczki w Duzym Benie nakupiłem kilka browarów, i batoników na gastro. Po samym zarzucenu chloralu wieczorem, to nie zdążyłem nawet dopić drugiego piwa do końca, bo mi zerwało śmigło od razu. Pech chciał że batoniki na gastro zdążyłem ledwo rozpakować - zasnąłem na kitkacie i sie obudziłem z nim rozsmarowanym w pościeli XDD
Jak zamawiałem wodzian chloralu któryś raz to właśnie przy odbiorze paczki w Duzym Benie nakupiłem kilka browarów, i batoników na gastro. Po samym zarzucenu chloralu wieczorem, to nie zdążyłem nawet dopić drugiego piwa do końca, bo mi zerwało śmigło od razu. Pech chciał że batoniki na gastro zdążyłem ledwo rozpakować - zasnąłem na kitkacie i sie obudziłem z nim rozsmarowanym w pościeli XDD
Cytat:ORTO-METYLOFENTANYL ROZPRZESTRZENIA SIĘ W AMERYCE PÓŁNOCNEJ - NAJNOWSZY SYNTETYCZNY OPIOID ZIDENTYFIKOWANY W ŚMIERTELNYCH PRZEDAWKOWANIACH
Orto-metylofentanyl jest aktywnym agonistą receptora opioidowego Mu o sile działania podobnej do fentanylu. orto-metylofentanyl wykazuje strukturalne podobieństwo do fentanylu i analogów fentanylu (np. para-fluorofentanylu), Orto-metylofentanyl jest wytwarzany syntetycznie i może występować w trzech pozycyjnych formach izomerycznych: orto-, meta- i para-metylofentanylu. orto-metylofentanyl jest związkiem chemicznymz Wykazu I w Stanach Zjednoczonych na mocy Ustawy o substancjach kontrolowanych (21 CFR 1308). Działanie orto-metylofentanylu jest podobne do działania fentanylu i obejmuje znieczulenie, uspokojenie, senność, euforię itp. oraz, w ciężkich przypadkach zatrucia, depresję oddechową i śmierć.
orto-metylofentanyl jest najnowszym syntetycznym opioidem, który pojawia się w podaży narkotyków rekreacyjnych z coraz większą regularnością w Ameryce Północnej. orto-metylofentanyl jest często identyfikowany obok fentanylu i / lub para-fluorofentanylu w materiałach narkotykowych i próbkach biologicznych. orto-metylofentanyl po raz pierwszy pojawił się na początku 2023 r. w Kolumbii Brytyjskiej w Kanadzie, a od czasu początkowej identyfikacji orto-metylofentanyl został potwierdzony w ponad 200 próbkach kryminalistycznych pochodzących z Kanady i Stanów Zjednoczonych.
źródło: cfsre.org
Od siebie dodam, że taka nietypowa substytucja wynika prawdopdoobnie z tego że nie tak dawno temu zbanowano w chinach dużą ilość prekursorów. Nie można już standardwoego 1-boc-4-ap kupić to chuj, doczepiają metyl aby było i pyk, nowy związek. Chińska myśl techniczna.
05.01.2025, 06:54
Hiny to gupki. Tyle hajsu do budżetu szło pewnie z tych legalnych prekursorów i produktów z nich wysyłanych na świat..
777 - Licencja na zażywanie.
11.01.2025, 19:50
u niemców pojawił się rilmazolam. wcześniej mieli rilmazafon, który był prodrugiem do rilmazolamu, teraz mają sam rilmazolam. naprawdę się nudzą. tabletki 4mg.