Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
30.12.2024, 20:47
(30.12.2024, 15:26)Epsiakos napisał(a): HighlifeMarket A moze by tak wprowadzic jakis Hexen czy inna Alfe ?Użyje słów byłego premiera Marcinkiewicza:
"YES YES YES "
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
31.12.2024, 14:04
Ja paki nie odebrałem. Bo kochany Proton nie pokazał mi wiadomości co jest z tym mailem.. masakra
31.12.2024, 14:32
Mnie Proton dziala, wszystko mnie działa, sprawdzam co chwile bo juz mam pizde nad głową, ale nie ma golebia, zmienił miejsce zamieszkania jak to się mówi.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
31.12.2024, 15:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.12.2024, 16:02 przez Lifeisbrutal.)
Szczęśliwego Nowego Roku!! 🎆
Dużo sukcesów w biznesie. Mamony, która nigdy się nie kończy. 💸
Wielu realizacji zamówień od lojalnych klientów.
Wszystkiego dobrego w tym nadchodzącym 2025 roku. 🎆💸
HighlifeMarket
Dużo sukcesów w biznesie. Mamony, która nigdy się nie kończy. 💸
Wielu realizacji zamówień od lojalnych klientów.
Wszystkiego dobrego w tym nadchodzącym 2025 roku. 🎆💸
HighlifeMarket
31.12.2024, 20:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.12.2024, 20:47 przez kot_kreskowy.)
(31.12.2024, 14:04)DGEloV napisał(a): Ja paki nie odebrałem. Bo kochany Proton nie pokazał mi wiadomości co jest z tym mailem.. masakra
Tak, miałem ten sam problem.
Aplikacja protona nie puściła powiadomienia i tylko fart że ją otworzyłem i byłem szybszy od kuriera spowodował że odebrałem.
Wracam ze spaceru i se myślę, chuj zerknę, i jest śnieżynka,czeka na mnie
To kurwa przy maszynie byłem szybciej niż Usain Bolt na setkę
Jak biegłem do maszyny natłok myśli czy może kurier właśnie z nią odjeżdża?
- ni chuja, nie dam mu uciec, rzucę się na maskę drąc ryja MAM KODA, MAM KODA! STÓJ CHUJU!
Nauka na przyszłość, nigdy nie ufać aplikacjom, trzeba to sprawdzać ręcznie i chuj.
(31.12.2024, 14:06)Lifeisbrutal napisał(a): DGEloV Problem możesz mieć do samego siebie nie do Protona. Ja osobiście jak czekam na jakąś paczkę to co najmniej kilka razy dziennie odświeżam pocztę.
I tak i nie.
Ja od niedawna korzystam z Protona (wymieniłem dosłownie kilka maili) i pierwsze dwa, trzy maile przychodziły powiadomienia normalnie...
Powiadomienie jakie nie przyszło to właśnie z najważniejszym mailem...grrr
Na szczęście mam szybkie nóżki i trochę farta.
A jak to mówią:
Szczęście sprzyja lepszym😎
31.12.2024, 20:49
kot, ale ty jesteś zajebisty jak se przyjebiesz, i smecisz jak czekasz na koda haha
mrrrrau
31.12.2024, 22:01
W aplikacji w ustawieniach powiadomień jest coś takiego jak ilość powiadomień (wiadomości) dziennie oraz opcje powiadomień na ekranie. - był to potok słów nie przynoszących zupełnie żadnego rozwiązania 😝
Mam ustawione tak żeby powiadamiało, ale nic takiego nie ma miejsca (łączność przez sieć komórkową), ale jak połączę się przez fifi otrzymuje powiadomienia za każdym razem jak coś przyjdzie.
Mam ustawione tak żeby powiadamiało, ale nic takiego nie ma miejsca (łączność przez sieć komórkową), ale jak połączę się przez fifi otrzymuje powiadomienia za każdym razem jak coś przyjdzie.