Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Benzodiazepiny - Wątek i dyskusja ogólna.
18.11.2023, 15:03
Stać się nic nie stanie, co ma się stać? To nie ma żadnego znaczenia czy to z apteki czy rc jeśli chodzi o jakieś nieprzewidywalne efekty uboczne.
Tylko nie wiem ogólne, jaki to ma sens Tolerancję chyba już masz taką, że tej rolki 5mg to i tak nie poczujesz i tak.
Tylko nie wiem ogólne, jaki to ma sens Tolerancję chyba już masz taką, że tej rolki 5mg to i tak nie poczujesz i tak.
18.11.2023, 15:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.11.2023, 15:17 przez Lifeisbrutal.)
horsii Jak 2/3 w jednym momencie biorę plus alko to czuje spokojnie jedna to faktycznie efekt placebo daje
18.11.2023, 15:37
Relanium słabe jest więc no nie odczujesz
Zarzuc clona albo relanium zobaczysz różnice
Zarzuc clona albo relanium zobaczysz różnice
18.11.2023, 15:44
Szaryno123 Mam tylko relanium wiem jak działają klony marzenie moje teraz go mieć niestety nie wszystko można mieć co się chce
24.11.2023, 19:09
pewnie,prawie zawsze mam ultrarealistyczne sny o czyms przyjemnym,duzo nostalgii tez w nich mam
Lifeisbrutal Hehe dobre pytanie i powiem Ci, że po jednym benzo mam prawie zawsze "odklejone sny", a mianowicie po "diabelskich krzyżach" czyli po klonach.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
26.11.2023, 23:52
Benzo z pewnoscia pogłębia sen, ale czy są przez to bardziej pojebane? Cięzko powiedziec. Miałem parę ostro pojebanych snów po benzo, ale jak tak pomyślę to miałem też wcale niegorzej podobnie pojebane na trzeźwo. Proponuję zagłębić sie we wpływ benzo na fazy snu. A czy lepiej sie je przez to pamięta? No raczej nie. Czy przez benzo się cokolwiek lepiej pamięta?