Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak i gdzie kupić Bitcoiny?
17.04.2025, 20:53
"No chyba że przez ten Revolut wolisz myszko moja kochana kocham Cię najbardziej na świecie wiesz misiu mój "
WTF XD
WTF XD
***ćpuny do wora, a w worze stuwa chlora***
18.04.2025, 13:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.04.2025, 13:37 przez eneduerabe.)
doradz ludziom gdzie kupować nie każdy ma obok bitomat

18.04.2025, 13:50
Ja doradzę, ale zaznaczam, iż skorzystanie z tej metody jest równoznaczne z zobowiązaniem do zapłacenia mi w 2 gramach alfy
1. Zakładasz konto revolut w 5 minut (nie potrzebujesz zamawiać karty, ani nic, żeby korzystać)
2. Przelewasz na to konto kasę
3. Włączasz aplikację revolut i na dole masz "krypto"
4. Bierzesz "inwestuj" - kupujesz krypto za wpłacony hajs - następnie "wyślij" i płacisz vendorowi za towar
(5). Lub jak się obawiasz, to najpierw wysyłasz na np trust wallet i z trust wallet do vendora.
To taka najprostsza metoda oczywiście nie zalecam jeśli zamawiasz w kilogramach, ale takie osoby raczej umieją w krypto. Ja osobiście od lat przy moich zamówieniach maks 10g nie mam oporów zamawiać z giełdy na moje dane, ale każdy ma wolny wybór

1. Zakładasz konto revolut w 5 minut (nie potrzebujesz zamawiać karty, ani nic, żeby korzystać)
2. Przelewasz na to konto kasę
3. Włączasz aplikację revolut i na dole masz "krypto"
4. Bierzesz "inwestuj" - kupujesz krypto za wpłacony hajs - następnie "wyślij" i płacisz vendorowi za towar

(5). Lub jak się obawiasz, to najpierw wysyłasz na np trust wallet i z trust wallet do vendora.
To taka najprostsza metoda oczywiście nie zalecam jeśli zamawiasz w kilogramach, ale takie osoby raczej umieją w krypto. Ja osobiście od lat przy moich zamówieniach maks 10g nie mam oporów zamawiać z giełdy na moje dane, ale każdy ma wolny wybór

eneduerabe
Metykatykot dał pewien sposób, ja używam do zakupów binance i potem przelewam na jakiś portfelik stworzony w Guarda i stamtąd na nielegalne rzeczy. Można obrócić kilka razy między portfelami dla pewności xD
Metykatykot dał pewien sposób, ja używam do zakupów binance i potem przelewam na jakiś portfelik stworzony w Guarda i stamtąd na nielegalne rzeczy. Można obrócić kilka razy między portfelami dla pewności xD
18.04.2025, 16:11
Vendor też myślę obraca tymi środkami na bieżąco, a nie na zasadzie:
Pół roku temu zapłaciłem za piątkę klefa, więc na bank jak będzie przypał miał sklep to na komputerze będzie jeden portfel BTC na którym będzie adres z którego ja wysłałem, więc psiarnia się zainteresuje co to za bandyta zapłacił 200 złotych plus wysyłka i na pewno mnie namierzą
Pół roku temu zapłaciłem za piątkę klefa, więc na bank jak będzie przypał miał sklep to na komputerze będzie jeden portfel BTC na którym będzie adres z którego ja wysłałem, więc psiarnia się zainteresuje co to za bandyta zapłacił 200 złotych plus wysyłka i na pewno mnie namierzą

28.04.2025, 19:24
I jakie prowizje pobierają wam:
RAZ za przelew z banku na portfel
DWA z portfela na adres v
U mnie łącznie wychodzi około 80 zl przy gramaturze 10 gramoli
RAZ za przelew z banku na portfel
DWA z portfela na adres v
U mnie łącznie wychodzi około 80 zl przy gramaturze 10 gramoli